Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2017

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/4/17 18:45

    Φίλοι μου καλησπέρα!
    Δεν συνηθίζω να γράφω τις σκέψεις μου στο fb. Σήμερα όμως ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας, την τύχη και την ευτυχία, να έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και με εμψυχώνουν στα δύσκολα, με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς να κραυγάζουν, πάντα με διακριτικότητα. Πριν 6 χρόνια περίπου, γνώρισα στην δουλειά μου την εκδότρια της εφημερίδας "Άποψη", την Καίτη Χιώτη. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε με τον καιρό μία φιλία που βασίστηκε στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια. Πέρασε ο καιρός και ασχολήθηκα με την πολιτική. Μετά από την εκλογή μου απομακρυνθήκαμε για να μην φέρει η μία την άλλη σε δύσκολη θέση , σιωπηρά. Άκουγα κατά καιρούς τις συμβουλές της προκειμένου να με προστατεύσει από κακοτοπιές, λόγω της εμπειρίας που είχε σαν δημοσιογράφος, ιδιαίτερα στον χώρο της τοπικής πολιτικής σκηνής. Όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε χρησιμοποίησα την γνωριμία μου για την πολιτική μου ανέλιξη ή την εφημερίδα της για να προβληθώ, εκμεταλλευόμενη την γνωριμία μου. Σήμερα λοιπόν διαβάζοντας τα "κεντρισματα", διαπιστώνω ότι έχει γράψει κάτι για μένα και πραγματικά με συγκίνησε. Το έγραψε με κίνδυνο να έχει πρόβλημα στην δουλειά της και να δεχθεί ανελέητο πόλεμο, όπως δέχομαι και εγώ το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους, που μάλλον τους φόβισε η παρουσία μου στην πολιτική σκηνή και ξεβολεύτηκαν. Έγραψε λοιπόν:
    " Μαρία, προχώρα, πάντα στην ζωή σου και ιδιαίτερα στην πολιτική, θα υπάρχει ένας Πέτρος να σε αρνηθεί, ένας Ιούδας να σε προδώσει και ένας Πιλάτος να σε σταυρωσει".
    Καίτη ευχαριστώ! Όταν τα πράγματα καταλαγιάσουν, με καθαρό μυαλό και όχι με φόρτιση και συναισθηματισμούς που δημιουργούν ορισμένες φορές λανθασμένες εντυπώσεις, με αντικειμενικότητα και στοιχεία, θα πούμε στην εφημερίδα σου τα πράγματα με το όνομά τους για όλους και για όλα. (Θεσμικά).
    Δεν μπορώ να παραλείψω να αναφέρω , την συνεργασία σου με δύο ακόμα ξεχωριστά άτομα που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι, που όχι μόνο φίλοι έγιναν αλλά και κουμπαροι μου. Τον Paris Grammos και την Στεργιαννα Γιαφεντη που έχουν το site, salamisol Web & Radio. Αυτή η καινοτόμος συνεργασία, εύχομαι να πάει μπροστά γιατί έχετε ταράξει πολύ κόσμο. Μην σταματήσετε!!! Αυτό θέλουν μερικοί, μερικοί. Στον χώρο υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και " δημοσιογραφίσκοι" που αντί να γράφουν, αντιγράφουν... και ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ή "φυλλάδες" που αντί με αξιοπρέπεια να μείνουν στον χώρο, διαβάλουν, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ... " προσκυνούν"... για να επιβιώσουν...
    Μείνετε όπως είστε συνεργαστείτε και "διαλύστε τους"...
    Η αλήθεια, το ήθος, η αξιοπρέπεια η εντιμοτητα και η λογική στο τέλος επικρατούν!!
    Πάρη, Στεργιαννα θα τα πούμε και μαζί " για όλους και για όλα". ( θεσμικά)
    Σας αγαπώ και θα είμαστε δίπλα σας με τον Χρήστος Καραβασίλης
    όπως είστε και εσείς ..... To be continues...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/17 19:21

      ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :

      1)Προεκλογικα δεν ηθελες προβολη γιατι ζηταγε
      η καιτη 100 ευρω τη παρουσια .
      2)Ασχοληθηκες με την πολιτικη για να ξεχρεωσεις
      επειδη δεν εφτανε το φαγοποτι με τον Βασιλη στο Ταχυδρομειο !
      3)Εκανες λαμογιά στο κοινωνικο φαρμακειο για να
      παρεις τα 1800 ευρω απο τον ΜΑΖΩΝΑΚΗ !
      4)Τη στεργιαννα τη βολεψες στην ενωση τριτεκτων ?

      Και υπαρχουν και αλλα πολλα γι αυτο ασε
      την αληθεια - αξιοπρεπεια - εντιμοτητα - ηθος
      λογικη που λες, απεχεις πολλα χιλιομετρα !

      kalabokoulous

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/17 08:13

    ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/17 09:25

      Πολλοι γνωριζουν ...οπότε κρατα μικρο καλαθι και μην εκτιθεσαι αλλο

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/17 09:21

    Αουτς!!!!...κυρα Μαρια μου με τις ρητοριες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.