Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Απρ 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟ Δ.Σ, Η ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΩΔΟΙ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/17 00:03

    Τι "ευχοντε" είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/17 10:42

    Η συγκεκριμένη χορωδία έχει την ιστορία της. Ονομάζεται ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ και όχι ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ΄΄. Και βέβαια βλέποντας κάποια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λάθη (΄΄ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ΄΄, ΄΄ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΕ΄΄ ) θα ήθελα να γνώριζα να γνώριζα τον ...ορθογράφο των ευχών. Κατά τα άλλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να αποτανθείς στο σύλλογο, όμως χρονιάρες μέρες μη στέκεσαι σε μικρά πράγματα δέξου τις ευχές τους στείλε και τις δικές σου και τέλος.
      Καλή Ανάσταση να χεις

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/17 14:31

    ΦΙΛΕ ΑΝΤΜΙΝ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΦΑ".ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΑΤΑ ΜΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΙΑ ...ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!!!!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΡΩΣΤΟΣ"
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυστηρός κριτής των πάντων είναι το αύριο κι άστο να κάνει την δουλειά του.
      Θες τώρα να μου πεις πως το φωτογραφικό υλικό που μου έστειλε είναι προϊόν φωτομοντάζ;
      Ας σοβαρευτούμε λίγο, δεν γνωρίζω τι προσωπικά μπορεί να έχεις με τον Μαριδάκη όμως τα γεγονότα σε διαψεύδουν
      Από κει και πέρα, τα ψέματα -αν είναι- έχουν κοντά ποδάρια έλεγε η γιαγιά μου εδώ θα ήμαστε και τα ξαναλέμε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/17 16:36

    Αντμιν, πόσα παίρνεις για τις αναρτήσεις των μασσόνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρνα να σου δώσω τα μισά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 17:51

      ΄΄ Ομως τα γεγονότα σε διαψεύδουν΄΄. Θα σας παρακαλέσω κ. διαχειριστή να αναφερθείτε στα ''γεγονότα΄΄, έστω και επιγραμματικά, αφου με το φτωχό μου μυαλό δεν τα εντοπίζω. Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 17:52

      Κάντα δώρο στον πρόεδρο του ΣΣΑΣ τσαβες (Σύλλογος Συνταξιούχων Απατεώνων Σαλαμινας)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/4/17 11:01

      (Από τον 17.51): Κ. διαχειριστή, προτιμήσατε τη σιωπή. Τι να επικαλεσθήτε άλλωστε... Τώρα βέβαια δεν θέλω την απάντησή σας.. Για άλλη μια φορά εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα...

      Διαγραφή
    5. Καλέ μου φίλε, 17.51 και 11:01
      Προσωπικά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και το ξέρεις, εδώ σηκώνουμε τις δικές σας ειδήσεις η καλύτερα τα δικά σας Δ.Τ. τίποτα δεν είναι δικό μας προϊόν.
      Τώρα αν εσείς στέλνετε μαϊμού ειδήσεις αφορά εσάς αρά προς τι να απολογηθώ ως διαχειριστής πολύ δε περισσότερο να δεχτώ ότι εκτίθεμαι;

      Στην είδηση για την ανάρτηση του Κυριάκου κάποιος επικαλείται αόριστα και αστοιχείωτα ότι είναι ”μούφα”.
      Αν έχεις στοιχεία στείλ’ τα μας επώνυμα όμως και σοβαρά όπως ο ίδιος ο κ Μαριδάκης πράττει, να το αναρτήσουμε.

      Τι να δεχτώ πως οι ειδήσεις είναι κατασκευασμένες; Δεν το δέχομαι γιατί είναι σα να μου λες πως και οι φωτογραφίες του είναι προϊόν φωτομοντάζ, έ όχι φίλε μου μέχρι εκεί δεν φτάνει.
      Τέλος!
      Για μένα ο Κυριάκος κι όχι μόνον ο Κυριάκος αλλά όλη η οικογένεια Μαριδάκη είναι αγωνιστές για τις ιδέες τους κι εγώ τους αποδέχομαι έτσι όπως είναι και με κάνουν περήφανο που κάποιος συντοπίτης μου προοδεύει και βραβεύετε.
      Δεν είμαι Σαλαμίνιος είμαι εδώ από το 1995 κι εδώ θα πεθάνω γιατί έτσι, μου αρέσει το νησί και το επέλεξα, με όλα του τα ελαττώματα και προτερήματα!

      Από την πρώτη μέρα που ήρθα στο νησί γνώρισα την οικογένεια Μαριδάκη δεν τους ήξερα βλέπεις κι από χθες όπως εσύ! Τι έχεις μαζί τους δεν με αφορά!
      Όταν βραβεύουν ένα συμπατριώτη μου -κι εχθρός μου να ‘ναι- (έχω κι απ αυτούς) δεν θα μεμψιμοιρήσω, θα βγω να βροντοφωνάξω το ΜΠΡΑΒΟ, αυτό κάνω και με τον Κυριάκο, που είναι το πρόβλημα σου με τον διαχειριστή;

      Για τα δικά μου λάθη έμαθα να ζητώ συγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω, όπως έμαθα να εκτιμώ το καλό που συμβαίνει γύρο μου!

      Χριστός Ανέστη αδερφέ και χρόνια πολλά
      Δεν θα αντιδικήσουμε εμείς οι δυο, για τίποτα, βγες κι εσύ επώνυμα όπως ο Κυριάκος, και σου δίνουμε όσο χώρο θες στο blog αλλά και μικρόφωνο στο SnwRadio να πεις την δική σου επώνυμη άποψη. Τόλμα το λοιπόν!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/4/17 19:29

      Κ. Διαχειριστή, από την απάντησή σας (που δεν την ήθελα όπως σας έγραψα, αλλά αφού κάνατε τον κόπο να μου την στείλετε, εντάξει, ανακαλώ την τοποθέτησή μου) κρατώ μόνο το ότι είστε υπερήφανος που κάποιος συντοπίτης σας προοδεύει και βραβεύετε (αι) και φυσικά τις ευχές σας. Για το πρώτο,έμμεσα δηλώνετε θαυμαστής του Δελαπατρίδη ( δεν σας ''παίρνει΄΄ πλέον να το αρνηθείτε). Για το δεύτερο, σας ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    7. Φίλε μου (19:29) καλησπέρα
      Σαφώς και δηλώνω θαυμαστής κάθε συντοπίτη μου που αγωνίζεται για κάτι, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνώ με το κάτι και φυσικά δηλώνω θαυμαστής του Κυριάκου Μαριδάκη κι όχι "Δελαπατρίδη" που περιπαικτικά τον χαρακτηρίζεις εσύ! Μπορεί να χεις προσωπικά με τον Κυριάκο ή τον Χρήστο, αυτό εμένα δεν με αφορά.
      Να χεις ένα καλό βράδυ και στο ξαναλέω, όποτε εσύ κρίνεις πως έχεις να μας πεις επώνυμα κάτι δικό σου [για τους δικούς σου αγώνες] είμαστε εδώ όλο αυτιά να σε προβάλουμε με πολύ αγάπη και χωρίς εμπάθεια.
      Προσωπικά δεν νοιώθω ντροπή για τους αθεράπευτα ρομαντικούς αγωνιστές αυτής της ζωής αλλά θαυμασμό και μόνον

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/17 10:20

    ευχονται η καταληξη νται παντα με αι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/17 23:17

    ΣΚΑΘΙΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/4/17 12:39

    ADMIN ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=v0-JG0FL5xY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/17 12:43

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ.ΛΑΜΠΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ ??? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ !!! ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ !!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΙΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/4/17 13:26

    ποτε δουλευει θα μαθουμε ποτε? πως ζει με τι χρηματα?εχει και οικογενεια αν δεν κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/17 13:57

      ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ?ΑΝΤΕ ΛΑΚΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΤΛΟΥΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/17 18:18

      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ κλπ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ,ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙ??????ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΥΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 13.57 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ.Α.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/4/17 13:49

    δηλαδη οποιος 4-5 χρονακια κα;νει 4-5 αναρτησεις και πατρυ σε καμμια ταβερνα αυτοματως γινεται sir μετα βαιων και παρουσια πριγκηπων.παληοτερα θα του κρεμουσαν κουδουνια και θα τον περιεφεραν στο χωριο αλλα τωρα βλεπεις και οι νεοι ψιλοφλωρεψανε και ειναι ανεκτικοι με κατι τετοιους ψυχασθενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/4/17 16:41

    κυριε τσεβα εκδοτη της εφημεριδας ενημερωση λετε και γραφετε για την κυρια πολυζου οτι στην ψηφοφορια βαλανε και τρια ακυρα και αναφερεστε και στο τι γραφανε για τον κυριο καπετανακη που βρεθηκαν ακυρα γιατι δεν γραψατε τιποτα το περασατε ετσι γιατι ειναι κολληταρι σας ντροπη και αισχος αλλα σας πηραξε γιατι τον εγραφαν αγραμματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/17 19:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/17 19:24

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/17 00:52

      Κ. διαχειριστή γιατί προστατεύεις τον 17.4.17-16.41 έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ την σωστή δημοσιογραφία,σου αρέσει να υβρίζει ένα άνθρωπο που έχει εκτεθεί στο λαό και έχει ψηφιστεί και μάλιστα με ψιλά ποσοστά κρίμα γιατί νόμιζα ότι είσαι αντικειμενικός, αφήνω στην κρίση του λαού της Σαλαμίνας και εσένα αλλά και αυτούς που δίνουν αυτές τις εντολές για να γράφουν τέτοια απαράδεκτα πράγματα, και στους τελευταίους έχω να τους πω μην εκμεταλλεύονται άλλο την υπομονή αυτού του ανθρώπου, γιατί αν την χάσει θα χαθούν από προσώπου γης, είναι ναι η τελευταία φορά μετά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.......

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα ”γνωστέ” φίλε μου 19/4/17 00:52
      Μαθήματα δεοντολογίας αλλού κι όχι σε μένα, αν δεν σ’ αρέσει το μπλοκ υπάρχουν και καλύτερα στη Σαλαμίνα. Μη το ξεχνάς δεν έχουμε καμιά ανάγκη της κρίσης σου και τις αρρωστημένες εμονές σου.
      Τέλος δεν δεχόμαστε εντολές από κανέναν και εσύ το ξέρεις καλύτερα του καθενός αυτό μια κι έχεις προσωπική εμπειρία των διωξεων μας, συνενοηθήκαμε; Μέχρι εδώ λοιπόν και οι απειλές σου αλλού, εδώ δεν κολάνε.
      Τα απειλητικά μηνύματα σου δε περί ασκού του Αιόλου κι άλλα τέτοια φαιδρά να τα στρέψεις όπου θες, εμείς δεν είμαστε κηδεμόνες κανενός.
      Αφήνεις υπονοούμενα βρώμικα, τι θες να πεις γιατί δεν είναι δα κι η πρώτη σου φορά με βρώμικα υπονοούμενα εδώ μέσα αλλά και στα καφενεία που γυρνάς.
      Όποιος καλύπτει βρωμιές είναι κι ο ίδιος βρώμικος, άντε λοιπόν παληκαρά μου όλα στη φόρα εδώ και τώρα, τι περιμένεις;
      Θες ανταποδοτικά; Λάθος πόρτα χτύπησες αν δεν το κατάλαβες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/4/17 11:30

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/4/17 12:11

      Κρίμα κ. κρίμα κ. διαχειριστή ή δημοκρατία όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε, έχει φέρει την χώρα εδώ που είναι.

      Διαγραφή
    7. Καλά ρε "γνωστέ" μου 12:11! Η δική μου δημοκρατία έφτασε τον τόπο εδώ που τον έφτασε βρε νούμερο κι όχι όλοι αυτοί τα λαμόγια που εσύ στηρίζεις πολιτικά και κατάκλεψαν το κράτος όλα αυτά με δις;
      Δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου γιατί ρίχνω το επίπεδο και δεν μου αξίζει έτσι κι αλλιώς νούμερο είσαι

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/4/17 18:07

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΦΟΤΩ ΟΠΟΡΤΙΟΥΝΙΤΥ ΣΕ ΦΩΤΟ ΟΠΟΡΤΙΟΥΝΙΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ- ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ 5.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΗΤΟΝΥΧΙΔΕΣ-ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/17 14:35

      ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΑ ΦΕΡΥ.Ο SIR ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΡΥΘΜΙΚΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΜΙΝΑΣ.ΕΕΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος17/4/17 18:37

    ANTE BREEE ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ 12333 ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΩΛΟΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.Ο ΣΩΝ ΚΟΝΕΡΥ ΕΚΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΩΤΣΕΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/4/17 19:32

    «Οι υπογεγραµµένοι ψυχίατροι: α) .............. και β) ................ αφού εξετάσαµε σήµερα τον .......... του............ κάτοικο .............. βρήκαµε ότι πάσχει από ψυχωτικού τύπου εκδηλώσεις ή ψυχωσική συνδροµή και ότι έχει ανάγκη νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική, πληρεί δε τις προϋποθέσεις για ακούσια νοσηλεία βάσει της παραγράφου 2 του άρθρου 95 του Ν. 2071/92».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.