Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιαν 2018

Την Κυριακή 7/01 στην Ιστορική Σαλαμίνα το Κανάλι της Βουλής με συνέντευξη του Κυριάκου Μαριδάκη - Διοργάνωση - Επιμέλεια, Παρουσίαση Μανώλης Καπετανάκης

”Από τόπο…. σε τόπο”, στην Ιστορική Σαλαμίνα….!
Στην πανέμορφη Σαλαμίνα θα βρεθεί αυτή την Κυριακή, ο αγαπημένος μουσικολόγος – λαογράφος Χρήστος Μυλωνάς, με την εκπομπή του ”Από τόπο…. σε τόπο”, που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην Βουλή Τηλεόραση.

Η εκπομπή ως γνωστόν, που είναι πρώτη σε τηλεθέαση κάθε Κυριακή, με μεγάλη απήχηση σε Ελλάδα και σε ομογένεια, προβάλλει με απόλυτη Εγκυρότητα, την Ελληνική περιφέρεια, τα ήθη και τα έθιμα, την λαογραφία, την πολιτιστική μας κληρονομιά και κυρίως την Μουσική παράδοση του τόπου μας, στην γνήσια πάντοτε μορφή της, μακριά από παραποιήσεις!
Επίσης, είναι η μοναδική εκπομπή σε όλη την επικράτεια, που αποτελεί μουσικό βήμα, για όλα τα τοπικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, αλλά και τους ντόπιους ερμηνευτές, που υπηρετούν με ήθος, γνησιότητα και συνέπεια την Εθνική μας μουσική!

Σ’ αυτό το μεγάλο τηλεοπτικό αφιέρωμα στην ιστορική Σαλαμίνα, θα συμμετέχει η εξαιρετική παραδοσιακή χορευτική ομάδα του Σαλαμίνιου Μανώλη Καπετανάκη  καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων και ο Ιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Κυριάκος Μαριδάκης.