19 Ιαν 2018

Νίκος Χουντής Ευρωβουλευτής: ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Αποκαλυπτική ερώτηση Ν. Χουντή
Εκατοντάδες εκατομμύρια από επικουρικές συντάξεις παρακρατούνται παράνομα από εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους!!
Αυτό αποκαλύπτει με ερώτησή του προς την Κομισιόν, ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, ζητώντας την διακοπή των αυθαιρέτων και παρανόμων παρακρατήσεων και την αναδρομική επιστροφή των παρακρατηθέντων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ν. Χουντής, στην ερώτησή του αναφέρεται στο νόμο 4387 που ψηφίστηκε το Μάϊο του 2016 για τις επικουρικές συντάξεις και σημειώνει ότι, το άρθρο 96 προβλέπει ότι «Τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης έως 31.12.2014 αντιστοιχούν στο 0,45% για κάθε έτος ασφάλισης, επί των συντάξιμων αποδοχών και ότι οι ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις αναπροσαρμόζονται μόνο εάν το άθροισμα κύριας και επικουρικής υπερβαίνει τα 1.300€ ».
Όπως υπογραμμίζει ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, αντί να επανυπολογιστούν οι επικουρικές συντάξεις όπως ορίζει ο νόμος, επανυπολογίστηκαν ΟΛΕΣ (1.249.471 συντάξεις), και οι κάτω των 1.300€, παρά τη ρητή διάταξη ότι προστατεύονται και επιπλέον στις 648.220 συντάξεις ΕΤΕΑΜ (εργαζομένων ιδιωτικού τομέα), δεν έγινε ο κατά νόμο επανυπολογισμός (0,45% για κάθε έτος ασφάλισης), παρά μόνο οριζόντιες, αυθαίρετες περικοπές περίπου του 75% των αρχικών επικουρικών συντάξεων (π.χ. συντάξεις των 600€, αντί στα 350€ όπως προβλέπεται, μειώθηκαν στα 150€)».
Συνεχίζοντας την ερώτησή του ο Ν. Χουντής διευκρινίζει ότι «Οι συντάξεις κάτω των 1.300€ εκκρεμούν, καθώς στα εκκαθαριστικά εμφανίζονται ως «προσωπικές διαφορές» μεγάλα ποσά, που με άλλο νόμο περικόπτονται από 1.1.2019».    
Καταλήγοντας ο Ν. Χουντής, αφού τονίζει ότι «οι ανωτέρω παράνομες περικοπές υπερβαίνουν κατά πολύ ακόμη και τις συμφωνηθείσες, μέσω του μνημονίου, περικοπές των ήδη μειωμένων συντάξεων», καλεί την Κομισιόν να διερευνήσει και «να βεβαιώσει τα ανωτέρω, ότι δηλαδή οι ανωτέρω περικοπές έγιναν κατά παράβαση του νόμου, να παρέμβει προκειμένου να επιστραφούν τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα στους συνταξιούχους και να σταματήσει η νέα παράνομη περικοπή που έρχεται από 1/1/2019».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
«Ο Ν.4387/2016, άρθρο 96 για τις επικουρικές συντάξεις προβλέπει:
(Α) Τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης έως 31.12.2014 αντιστοιχούν στο 0,45% για κάθε έτος ασφάλισης, επί των συντάξιμων αποδοχών.
(Β) Οι ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις αναπροσαρμόζονται μόνο εάν το άθροισμα κύριας και επικουρικής υπερβαίνει τα 1.300€ .
Αντ΄ αυτού:
Πρώτον, επανυπολογίστηκαν όλες (1.249.471 συντάξεις), και οι κάτω των 1.300€, παρά τη ρητή διάταξη ότι προστατεύονται.
Δεύτερον, στον επανυπολογισμό χρησιμοποιήθηκαν δυο τρόποι.
-Ένας για 601.251 συντάξεις (Δημοσίου, ΔΕΚΟ…), που αναπροσαρμόστηκαν σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο.
-Άλλος για 648.220 συντάξεις ΕΤΕΑΜ (εργαζομένων ιδιωτικού τομέα), για τις οποίες δεν έγινε ο κατά Νόμο επανυπολογισμός, παρά μόνο οριζόντιες, αυθαίρετες περικοπές περίπου του 75% των αρχικών επικουρικών.
Αποτέλεσμα:
α. Κατά τον επανυπολογισμό, οι συνταξιούχοι ΕΤΕΑΜ υφίστανται περικοπές κατά 50% μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες στο νόμο.
β. Οι συντάξεις κάτω των 1.300€ εκκρεμούν ως «προσωπικές διαφορές» μεγάλα ποσά (παρανόμως), που με άλλο Νόμο περικόπτονται από 1.1.2019.    
Επειδή οι ανωτέρω παράνομες περικοπές υπερβαίνουν ακόμη και τις συμφωνηθείσες μέσω μνημονίου περικοπές των ήδη μειωμένων συντάξεων,
Ερωτάται:
-Μπορεί να βεβαιώσει ότι οι ανωτέρω περικοπές έγιναν χωρίς νόμο;
-Αν όχι, με ποιο νόμο;
-Αν ναι, τι θα πράξει για να επιστραφούν τα παρανόμως παρακρατηθέντα και να σταματήσει η νέα περικοπή που έρχεται από 1/1/2019;»
Το Γραφείο Τύπου

19.01.2018

41 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/1/18 14:48

  ΡΕ ΣΥ ΧΟΥΝΤΗ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ή ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/1/18 22:09

  ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ HOTSPOTS!
  Το κλείσιμο των κέντρων νεοσυλλέκτων είχαν σκοπό να το κάνουν από πέρυσι το καλοκαίρι οι Τσιπροκαμμένοι, αλλά για άγνωστο λόγο το ανέβαλλαν. Τελικά, θα το κάνουν από τον προσεχή Μάρτιο και οι νεοσύλλεκτοι θα κατατάσσονται σε Σημεία Υποδοχής (ΣΥΠΟ) σε όλη την Ελλάδα, απ’ όπου θα παραλαμβάνουν εξοπλισμό και ρουχισμό και θα τοποθετούνται απευθείας στις μονάδες.

  Υποτίθεται, πως είναι εισήγηση της στρατιωτικής «ηγεσίας», για… αδιευκρίνιστους λόγους (γενικώς και αορίστως για λόγους «επιχειρησιακούς»…) η οποία εγκρίθηκε από την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, δηλαδή από τον υπουργοπάνο Καμμένο.

  Στην πραγματικότητα, οι δύο συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος έψαχναν για «έτοιμους» χώρους ώστε να τους μετατρέψουν από τη μία μέρα στην άλλη σε hotspots και να εγκαταστήσουν άμεσα «προσφυγάκια», φέρνοντας προ τετελεσμένου γεγονότος τις τοπικές κοινωνίες, για να μην προλάβουν να αντιδράσουν! Και τι πιο «έτοιμο» από τα κέντρα νεοσυλλέκτων;

  Έλληνες, αντισταθείτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/1/18 22:23

   Τζορτζ Σόρος: Ο Εθνικισμός είναι η κυρίαρχη ιδεολογία παγκοσμίως – Θα συνεχίσω να πολεμάω για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων
   Βαρυσήμαντη συνέντευξη πλήρους αγωνίας έδωσε στους Financial Times ο γνωστός σιωνιστής πλουτοκράτης George Soros, στην οποία ουσιαστικά παραδέχεται την ήττα του, παρά τα δισεκατομμύρια που διοχευτεύει.

   Συγκεκριμένα, μιλώντας στην γνωστή πλουτοκρατική αμερικανική εφημερίδα, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα déjà vu με μία μεγάλη αλλαγή. Η κυρίαρχη ιδεολογία στον κόσμο είναι τώρα ο εθνικισμός. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης και η Ρωσία είναι η ανερχόμενη δύναμη, βασισμένη στον Εθνικισμό».

   Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η ομολογία ήττας και κυριαρχίας του Εθνικισμού έρχεται από έναν άνθρωπο, ο οποίος ξοδεύει δισεκατομμύρια δολλαρίων για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του οποίου το ίδρυμα έχει πολυσχιδή δραστηριότητα σε όλα τα μέτωπα, από την διοργάνωση αντισυγκεντρώσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι την διάδοση της «κανονικότητας» των τρανσέξουαλ και από την διαγραφή της ελληνικής ιστορίας μέχρι την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και φυσικά την προδοσία της Μακεδονίας μας και την άκρατη λαθρομετανάστευση.

   Προς αποφυγή άκρατης πολυλογίας και στοιχείων για όλα τα παραπάνω στοιχείων για αυτά και άλλα πολλά, σας προτείνουμε το σχετικό πλήρες βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Νέα Σπάρτη και διατίθεται από το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο.

   Πάντως, ο Σόρος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του δήλωσε ότι θα συνεχίζει να ταΐζει τα παρακρατικά σκυλιά που μάχονται τον Εθνικισμό στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης. Οπότε ας μην ανησυχούν οι ΜΚΟ και οι λοιποί παρατρεχάμενοι από αυτή την έκρηξη ηττοπάθειας. Μπορούν να κρατήσουν τις χρυσές μασέλες μέχρι την τελική επικράτηση του Εθνικισμού.


   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος19/1/18 22:15

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/1/18 00:08

   Efi Zissi Πω! Πω! Πω!!! Φτου κακα λογια συντροφι μου!!! Πιπερι στο στομα για την δημαρχεσα μας!!!
   Efi Zissi Εγω, εγω τον σκοτωσα!!!! Αχ ρε γαμωτι με τα σουργελα...!!!!

   ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΠΛΉΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ .........

   Διαγραφή
  2. Έφη Ζήση20/1/18 11:30

   "Ανώνυμε" κουκουλοφόρε, που δεν θα είσαι για μεγάλο διάστημα ακόμη απο την στιγμή που έχω ζητήσει απο τον διαχειριστή του Blog όλα τα σχόλια που αφορούν εμένα προσωπικά και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας να μην σβήνονται.
   Σε ενημερώνω πληροφοριακά πως έχω καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων που δεν θα είναι σε λίγο "άγνωστοι" μόλις έχουμε στα χέρια μας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την "IP"...
   Όσον αφορά την παραχώρησε χώρου που ευγενώς μας παραχωρήθηκε απο τον τ. Δήμαρχο Σαλαμίνας άριστα έκανε για τους πολίτες της Σαλαμίνας.
   Μετέπειτα η "ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" που είναι η νυν Δήμαρχος Σαλαμίνας καλώς έπραξε και μας διέθεσε μεγαλύτερο χώρο για το έργο μας όπως έχει παραχωρήσει χώρο και σε άλλους συλλόγους οικοκυρικής, χειροτεχνίας, χορών κλπ κλπ
   Αντιλαμβανόμενοι την δεινή θέση που βρίσκεται ο Δήμος την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνήσει μαζί της μας ενημέρωσε ότι "εάν δεν μπορούμε να το συντηρήσουμε να το κλείσουμε"... Πήραμε μια γενναία απόφαση σε συνέλευσή μας "Να το κρατήσουμε" και να το διευρύνουμε...Έτσι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας μπήκε δυνατά και στην σίτιση και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 522 οικογένειες. Όλα τα έξοδα μεταφορικές, βενζίνες, γραφική ύλη, καθαριστικά κλπ τα έχουμε επωμιστεί αγόγγυστα...!!!!
   Τέλος δεν γνωρίζω κανέναν "Μηνά" που να τον αφορά το ανωτέρω σχόλιο...Τον μοναδικό Μηνά που γνωρίζω είναι ένα παλικάρι που γνώρισα πρόσφατα...
   Τέλος, το τι γράφω στην προσωπική μου σελίδα αυτό αφορά εμένα προσωπικά και τους "διαδικτυακούς" φίλους μου... Εάν γραφτεί κάτι στην σελίδα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, ή στο Σωματείο "Στάση Ζωής" έχετε κάθε δικαίωμα να σχολιάσετε ή να γράψετε.
   Είναι καιρός να καταλάβετε πως δεν είμαι Δημόσιο Πρόσωπο και επιτέλους ασχοληθείτε με τα του οίκου σας...
   Έχετε πολλά να λύσετε...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/18 12:34

   Να μας δειξει τη κατασταση που εξυπηρετεί 4000 ανθρωπους δημοσια και τη κατασταση που ταΐζει 500 άτομα και το πτυχιο στη δημοσιότητα μαζι με το καταστατικο της .

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/18 17:21

   Ως αρχή εσένα προσωπικά 12:34 θα σου δείξει την πόρτα του ΣΔΟΕ και έπεται συνέχεια του 12:26 για τα ρέστα.....!!!!!!!!

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος20/1/18 11:42

  ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ 00:08 ΑΣΕ ΤΗ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΛΗΤΗΡΙΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/1/18 12:26

   Εκμετάλλευση ανθρώπων και ολο χρηματικες λαμογιες ουστ εδω που σε μαζεψανε τσολι ..τρελη...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/18 13:02

   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΖΗΣΗ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/18 15:18

   Τελικά μου το έλεγαν οτι εισαι καραγκιόζης ΆΛΛΑ ΤΌΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΆ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
   Ρε Σκέπτεσαι να σε κυνηγάνε ολοι αυτοί που εξυπηρετούνται από το κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακειο,,,,,
   θα φας το ξύλο της Αρκούδας Άφραγκουζο μπατιρακι Λιγουράκι

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/18 15:26

   ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗ ΒΡΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/18 15:51

   Το κοινωνικό ιατρείο και προσωπικά η κυρία Ζήση έχει σώσει με τις ενέργειες της κόσμο και κοσμάκη. Μόνο υποκλίσεις μπροστά στο έργο της μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς οι Κουλουριώτες. Δεν είχε καμμιά δουλειά να έρχεται να πλένει τη γυναίκα μου που την έχασα πριν 1 χρόνο όταν δεν μπορούσα να βάλω γυναίκα να τη βοηθήσει και όταν πήγα στην κοιν. υπερεσία του δήμο για να ερχετε η βοήθεια στο σπίτι. Και που δε πήγα. Μη μιλάτε λοιπόν για αυτή τη γυναίκα που έχει σώσει κόσμο και κοσμάκη και μόνο άξια επαίνων είναι και τίποτα άλλο

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/18 19:11

   ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος20/1/18 15:34

  Ρε χαφιεδες κλείστε το στόμα σας...
  Η ναννου θα πάει σπίτι της και ο μηνακος θα κλαίει τα λεφτά του...
  Τώρα για το ποιά είναι η ζήση το ξέρουμε καλά όλοι...
  Ευχαριστώ θα έπρεπε να της λέτε από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε μέρα...
  Που αν δεν υπήρχε το κοινωνικό της ζήση θα είχε γίνει χαμός στο νησί ρε...
  Τι νομίζετε μερικοί πως το κοινωνικό του δημαρχείου κρατάει τα προβλήματα.?
  Το κοινωνικό του δημαρχείου που για να μπει άνθρωπος εκεί θέλει συστατική επιστολή από την παράταξη της Νάννου......
  Εεε παλικάρια.?
  Ντροπή σας ρε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/1/18 17:18

   το κοινωνικο του δημαρχείου ειναι το κοινωνικό παντοπωλειο που είναι εργαζόμενοι και δεν είναι του Δήμου αλλα μιάς μ.κ.ο. και μας έδιναν τροφιμα δυο φορές το μήνα.τσαμπα τα εισητήρια που πληρώναμε μέχρι να φτάσουμε και να γυρίσουμε

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος20/1/18 18:35

  Ρε αλήτες ξεφτίλες ντροπή ποια για μια Κυρία που βοηθά όλο το κόσμο ,που έπρεπε να της κανουμε άγαλμα
  εμείς οι κουλουριώτες για αυτα που μας προσφερει γιατι του δήμου χωρίς πιστοποιητικο Ρούλας Ναννου μας πέταγαν έξω με τις κλωτσιες, σαν να ειμαστε μιάσματα ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΧΆΡΙΣΤΟΙ, ξεφτίλες ειμαστε καθίστε καλα γιατι εμείς πειναμε και η πείνα ειναι τυφλή, μην τα παρουμε στο κρανίο και μπουκάρουμε μέσα και σας κανουμε θερινό το Μαγαζί σας Παλιοξεφτιλες ΡΕΕΕ κάτω τα χεριά από την Ευεργέτιδα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος20/1/18 18:45

  Συγχαρητήρια στο κοινωνικό ιατρείο και στην κυρία Ε. Ζήση προσωπικά για όσα έχει προσφέρει στο νησί μας όλα αυτά τα χρόνια.
  Το κοινωνικό ιατρείο της κούλουρης είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα.
  Γνήσιος κουλουριώτης και όχι γιαλατζί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος21/1/18 11:30

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/1/18 12:31

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/18 15:46

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος21/1/18 14:35

  Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ???????
  ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ?????????
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???????
  ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
  ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ??????
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ
  ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΠΑΛΑΤΖΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
  ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/1/18 14:37

   ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ??????
   Ο ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??????

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/18 16:04

   ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΏΗΝ ΣΤΕΛΈΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΈΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
   ΕΣΕΙΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΕΚΡΟΠΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΞΕΦΤΊΛΑ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΊ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΑΝΑΡΙΑ .Λ@ΦΤ@ΡΙΝ@ ΔΟΥΛΑ ΕΊΣΑΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΈΦΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/18 17:31

   Αντί να πείτε οτι εφυγε ο τρελός και ησυχασανε λέτε και λογια από πανω μάλλον γιατρό θέλετε και εσείς που τα γράφετε μαζί με τον Χαραλαμπο

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/18 19:55

   17:31 ξέχασες ότι υπάρχει άλλος ένας τρελός που έφαγε τον υποτιθέμενο τρελό!!!!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/1/18 20:25

   Λυπάμαι που έπαιξες και έχασες

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/18 21:10

   Χα ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΝΑΡΙ Μ; ΣΙΤΕΜΕΝΟΙ ΚΙΟΛΑΣ,,,

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος21/1/18 17:44

  Σημερά Η τοπική ΝΔ Σαλαμινας εκαψε την πιτα της και γινοταν το αδιαχωρητο πανω Απο 350 ατομα συγχαρητηρια κατι πρωτοφανές για κομματική πίτα είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά όσο για την λάσπη που πετάτε κρατήστε την για τον εαυτό σας γιατί την αξιζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος21/1/18 17:56

  21/1/18 17:44 ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΔΟΥΛΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΈΛΕΓΕ ΜΠΆΧΑΛΟ ΓΙΝΌΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΚΡΑΤΕΣ
  ΣΆΡΑ ΚΑΙ Η ΜΆΡΑ ΉΤΑΝ ΜΈΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ
  350 Χ4 =1400 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΦΕΤΡΕ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ !!!!Σημερά Η τοπική ΝΔ Σαλαμινας εκαψε ΛΑΔΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/1/18 18:00

   Λυπάμαι όπου σήμερα πήρες τόσο πόνο αλλά ο κόσμος μέχρι έξω σε ένα τεράστιο μαγαζι

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος21/1/18 18:22

  Ρε σεις αυτοί οι μα@@@κες που είχανε παρκάρει εκεί ήταν του ΧΑΣΟΚ, τι δουλειά είχουν με ΝΔ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος21/1/18 20:23

  Είναι μεγάλος ο πόνος σου σε καταλαβαίνουμε για αυτό προσπαθείς να ρίξεις όλο και περισσότερη λάσπη αλλά τέτοια εκδήλωση είχε να γίνει Χρόνια θύμησε παλιές καλές εποχές τώρα κλάψε με την ησυχία σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/1/18 23:35

   Η Νέα Δημοκρατία λένε ότι είναι χριστιανικό κόμμα, βρε αλήτες της τοπικής ούτε παπά να ευλογήσει την βασιλόπιτα δεν είστε ικανοί να φέρετε, ουστ λαμόγια μόνο την ικονομα έχετε στο μυαλό σας.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/18 06:50

   φΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΆΠΑ ΑΦΟΎ ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
   ΑΥΤΟΙ ΕΥΛΟΓΟΎΝ ΜΌΝΟ ΤΑ ΓΕΝΙΆ ΤΟΥΣ ΤΗ ΚΟΝΟΜΆ ... βΡΩΜΙΑ ΛΕΡΆ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΜΑ ΤΗ ΔΙΑΛΟ ΚΆΝΟΥΝ ΕΚΕΊ ΣΤΑ
   ΚΕΝΤΡΙΚΆ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΎΤΕ ΨΉΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος21/1/18 23:20

  Καλα ρε ψεύτη Δούλα ποιοι 350 εμείς δεν είχαμε ανθρώπους σωστούς και μας ειπαν 150
  ποιοι ήταν και πόσοι τελικα ο Γιαννάκης πως σε εχει δίπλα του για να του λες Παραμυθια να κοιμαται
  Ηλίθιε επίσημε ρουφιάνε του Τραγακη με Πιστοποιητικο ΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/1/18 07:06

   Καλώς τον αγγραματο που θέλει να γράψει κάτι και στο κείμενο του δεν βρίσκεις ακρη και τελος ρίξε λάσπη τους ανεβάζεις όλο και πιο ψηλα

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος22/1/18 09:47

  ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ, ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ; ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΛΙΖΟΥ- ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ... ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ - ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ - ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος22/1/18 10:09

  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ; Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ. ΜΕ ΓΚΛΙΣΤΗ ΠΑΛΛΑ - ΦΑΣΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΓΚΕ-ΓΚΕ ΜΗΝΑΚΟ...ΓΚΕ-ΓΚΕ ΡΟΥΛΙΤΣΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος22/1/18 11:25

  ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ; O ΤΣΑΒ; ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.