Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ Ρ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑ "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ" & Ρ.Ο. ΑΘΗΝΑ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

Ξεχώρισαν οι χαιρετισμοί του Διοικητού της Περιφέρειας 2470 Καθηγητού Χρήστου Κίτσου, του Προέδρου της Αθηναϊκής Λέσχης Κυριάκου Κουκουλομάτη του Τομεάρχη Ναυτιλίας της Ν.Δ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Κυριάκου Μαριδάκη Ιδρυτικού Προέδρου του Ρ.Ο. της Σαλαμίνας και β. Διοκητής της 2470 Περιφέρειας.

Με εξαιρετική επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, η Πανηγυρική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων της Σαλαμίνος "Βασιλεύς Αίας" και της Αθήνας-Φιλοθέης στην Αθηναϊκή Λέσχη Αθηνών για την κοπή της Βασιλόπιτας, με ομιλήτρια την κ. Ειρήνη Νταϊφά Αντιδήμαρχο Πολιτισμού στον Πειραιά και Προέδρου της Ναυτιλιακής Λέσχης με θέμα "Η Κοινωνική Προσφορά δεν είναι πολυτέλεια! Είναι στάση ζωής , πολιτισμός, παιδεία και αξιοπρέπεια».
Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη Ροταριανή ατμόσφαιρα με πολλές προσωπικότητες από τον χώρο των γραμμάτων των τεχνών και της επιστήμης όπως η καλλιτέχνης Φρειδερίκη Παππά, ενώ στο χαιρετισμό του ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Ρ.Ο. Σαλαμίνας "Βασιλεύς Αίας" και β. Διοικητής της Περιφέρειας 2470 κ. Κυριάκος Μαριδάκης μετά την προσφώνηση του από τον Πρόεδρο του Ρ.Ο. Αθηνων Φιλοθέης κ. Τάσο Κανέλλο, σχετικά με την τελευταία συνέντευξη του στο κανάλι της Βουλής, αναφέρθηκε στις μοναδικές του πολύχρονες διακεκριμένες διεθνείς δράσεις οι οποίες αναγνωρίζονται από 47 κράτη και την Διεθνή Κοινότητα για την προστασία προβολή και παγκόσμια ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομίας της Σαλαμίνος και της Πατρίδας μας υπερβαίνοντας τον εαυτό του όπως κάθε Ροταριανός.
Μετά την εξαιρετική ομιλία της κ. Νταϊφάς, ακολούθησε η βράβευση της σε μια Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή, όταν παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Ρ.Ο. της Φιλοθέης κ. Κανέλλο και του Ρ.Ο. της Σαλαμίνας κ. Μαριδάκη, δυο τιμητικές πλακέτες για την πολύχρονη κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική της δράση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Καθηγητής Χρήστος Κίτσος, ο Ροτ. Αγγελος Καρμανιόλας πΠ. Πρόεδρος Επιτροπής Polio ,ο Ροτ.π.Πρόεδρος νομικός-διαμεσολαβητής, μέλος του ΕλληνοΙσραηλινού επιμελητήριου Χρήστος Φασλής, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος του Propeller Γιωργος Ξηραδάκης, ο Ναύαρχος Σπυρίδων Κονιδάρης Π.Ν. ε.α. π. Εθνικός Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στο Ανώτατο Συμμαχικό Στρατηγείο Δυνάμεων της Ευρώπης εκπροσωπώντας το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς, ο εκδότης της Maritime Economies Διονύσης Πολίτης , ο πολιτευτής της Ν.Δ. Αλφρέντο Σαλτιέλ, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Νίκος Χουρσαλάς, η Ιωάννα Σκλήρη από το Υπ. Εξωτερικών, η Βασιλική Σκορδάκη νομικός – διαμεσολαβητής εκ μέρος φίλων του Ισραήλ, ο Θεόδωρος Χουλιάρας Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ναυτιλιακών και Οικονομικών μελετών ο παραγωγός και σκηνοθέτης Βασίλης Λάππας και πολλοί Ροταριανοί αξιωματούχοι και φίλοι του Ρόταρυ.