Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιαν 2018

Σήμερα η πρώτη επαφή του νέου υποψήφιου Δημάρχου κ Γ Παναγόπουλου με τους ψηφοφόρους της Σαλαμίνας (απόσπασμα ηχητικό)

Καλή εντύπωση άφησε η πρώτη επαφή του νέου υποψηφίου Δημάρχου κ Γιώργου Παναγόπουλου με τους ψηφοφόρους του νησιού μετά από πρόσκληση του όπου στο café Viento αυτοπαρουσιάστηκε θέτοντας την εκλογική του μηχανή σε κίνηση. 
Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν η πορεία του νέου υποψήφιου είναι αποδοτική κι αν καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις!
Είναι γεγονός ότι το νέο πάντα συναρπάζει και εξιτάρει τους ψηφοφόρους. Μένει να δούμε αν ο πολιτικός του λόγος και το δικό του όραμα, θα το ενστερνιστούν και οι ψηφοφόροι για να του δώσουν το ποθητό προβάδισμα.

Να δούμε επίσης και τις επόμενες κινήσεις και των δυο "μονομάχων" του π Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή και της Δημάρχου Ρούλας Νάννου.

Βέβαιο είναι πως όλο το 2018 δεν θα πλήξουμε καθόλου μια και οι δημοτικές εκλογές απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, θα επισπευστούν για τον Οκτώβρη του 2018 από τον Υπουργό Εσωτερικών που διαπραγματεύεται και τον νέο εκλογικό νόμο.

92 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/1/18 23:51

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΑΚΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ,ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΑΝΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΝΟ ΑΟΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ.ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΠΙΟ ΟΥΣΙΟΔΗ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/18 23:56

      ΕΙΠΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 00:29

      Εσενα που δεν σε κάλυψε...πήγαινε αυριο για καφε στην Κουλουρη να πιεις τον καφέ της παρηγοριάς...σκέτο ελληνικό με παξιμάδι!!!Καλό βράδυ...δυσκολο για σενα αλλά τί να κάνουμε ,ετσι ειναι η ζωή!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/18 01:06

      Καλα εσυ αργυρη εισαι και μπατηρης και μακακας .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/18 23:57

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΙΣΩΣ; ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΑ ΕΚΕΙ. ΕΧΤΙΣΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/18 00:04

    Διάχυτη η απογοήτευση. Μειούμενο χειροκρότημα όσο πέρναγε η ώρα και το θρυλούμενο νέο πασπαλισμένο παλιό, πολύ παλιό όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/18 00:05

    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/18 00:17

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΣΑΒΑΡΗ - ΝΑΝΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ , ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ - ΝΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΥΣΗΧΟΎΝ ΠΟΛΎ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 23:06

      Αν και προσωπικά δεν σε γνωρίζω εχω μάθει οτι είσαι καλό παιδί, βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό γιατί καλά παιδιά είμαστε όλοι μας καλοί δήμαρχοι δεν ξερω πόσοι από εμάς μπορεί να είμαστε;.Κατά την αποψη μου τα πράγματα θα ήταν για σένα πιο ευνοϊκά αν είχες διατελέσει μια τετραετία δημοτικός σύμβουλος και είχες αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία. Με άλλα λόγια οι δημότες θα σου έδειχναν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη χωρίς να σκέφτονται οτι μπορεί να ρισκάρουν. Πάντως όπως και να έχει το πράγμα σου εύχομαι καλή επιτυχία .








      αν είχες διατελέσει τουλάχιστον μια τετραετία δημοτικός σύμβουλος
      ομως πόσοι μπορεί να είμαστε; εκεί εινα


      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/1/18 00:26

    Τσαβαρης Νάνου έπιασαν το μυστρί και απλώνουν κάργα λάσπη και απαξίωση, καλά τόσο πολύ τρόμαξαν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 00:38

      ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 10:45

      Εσυ δεν ξερεις?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/18 00:32

    Κε Διαχειριστή , δεν γράφεις, είχε κόσμο?Σας παρακαλώ ενημερωσε μας και εμάς!Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 00:45

      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΦΙΛΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 07:15

      Τον διαχειριστή ρωτησα,εκτος αν ειχες παει και ξερεις.Τελικά ειχε κόσμο,γιατι στον αρθρο δεν κάνει αναφορα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου κόσμο είχε ναι ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση, αυτό ήταν αυτονόητο και δεν απέφυγα να το αναφέρω αν αυτό υπονοείς!
      Ο κ Παναγόπουλος πρέπει να κριθεί από σας τους ίδιους (και από μας) για τόσα άλλα κι όχι αν συγκέντρωσε 300 ή 500 ανθρώπους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/18 20:09

      Απέφυγες φίλε διαχειριστη μου.Ξεκάθαρα απεφυγες...αλλά είναι αλήθεια ότι όλοι κρινόμαστε και ο κος Παναγόπουλος αλλά και ΟΛΟΙ μας!!!Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου (20:09) δεν κατάλαβα τι απέφυγα να σου πω που δεν στο είπα!!!
      Δεν έχω μάθει να μασώ τα λόγια μου, ο κ Παναγόπουλος μου είναι ένας πολύ συμπαθής συντοπίτης, θα 'πρεπε κατά την άποψη σου να πάρω θέση υπέρ ή κατά ακόμα δεν τον γνωρίσαμε;
      Κάτσε να τον δούμε να τον συζητήσουμε και βλέπουμε.
      Από μας έχει ανοιχτή πρόσκληση για μια συνέντευξη όποτε εκείνος κρίνει και όσες φορές θελήσει να παρέμβει.
      Να 'σαι βέβαιος πως εδώ θα ακούσεις και θα διαβάσεις τις απόψεις ΟΛΩΝ των υπ Δημάρχων κι από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις το τι θα ψηφίσεις.
      Βήμα θα έχουν ΟΛΟΙ πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες που μοιραία έχουμε και εμείς δεν το κρύψαμε άλλωστε.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/1/18 00:43

    ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΟΥΡΙΚΗ ΜΑΡΟΥΔΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΩΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΚΛΕΓΗΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 09:42

      ποια αγγελικη του τοκογλυφου τη γυναικα που επειδη δεν πηρε θεση λογω βλακειας παει τωρα με τον γιωργο?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/18 00:46

    Ιδιος λογος με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για ολα φταινε οι αλλοι ! Για πες μας ρε κουτορνιθι εσυ και ο μπαμπα σου δε στηριξατε τη ρουλα που εφερε τη σαλαμινα σε πτωχευση ....ουστ ανιδεοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 07:13

      Αντε ρε φασίστα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 12:14

      Συγνώμη, το Τσαβαρή ήθελα να πω που εφερε τη σαλαμινα σε πτωχευση ....ουστ ανιδεοι !

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/18 01:01

    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΡΤΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ . ΑΧ ΡΟΥΛΑ - ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΧΕΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/18 01:08

    O κάθε νέος υποψήφιος εγώ θα περίμενα να νοιώθει δυνατός και το να κάνει ναζάκια σε Τσαβαρή και Νάννου απειλώντας ακόμη δεν κατέβηκε μάλλον αδυναμία μου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/18 01:15

    Η αληθεια ειναι οτι ταρακουνηθηκε ολη η Σαλαμινα , σεισμος στο ΔΗΜΟ αλλα εχω μια ερωτηση το ΚΕΙΚ ηταν πολυ ωραιο ... ΓΙΩΡΓΟ εσυ το εφτιαξες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/18 01:27

    Όταν κατεβαίνεις στις εκλογές με προπονητή τον Αγαπίου τον Λαλάκη....κλαφτα Χαράλαμπε.

    Ο χειρότερος ρόμπας που έχει περάσει από δήμαρχος συντονιστής του Παναγοπουλου, ο Λαλαξ.

    Νέο αίμα! Ό δήμαρχος του 3% και των ροζ τηλεφώνων. Ά ρε νεανική κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 07:11

      Αυτη η νεανικη κοροιδια σε εχει κανει να εχεις χασει τον υπνο σου.Ελπίζω να καταφερες να κλεισεις τα ματάκια σου παλικαρακι μου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 07:40

      Μας την είπε και αυτός την έκθεση ιδεών, τα λεφτά που θα τα βρει από ένα Κράτος ρημαγμένο με τους πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον Δήμο δεν μας το είπε, μόνο ότι θα κάνει ανακατάταξη υπαλλήλων, υπαλλήλων που όλο και λιγοστεύουν , προσλήψεις δεν γίνονται. Πολλά δεν δεν ξέρεις παιδάκι του Λαλάκι, και του πατερούλη σου.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/18 08:29

    Λόγια.....Λόγια....Λόγια.....
    Από το ξεκίνημα απέδειξε ότι είναι άπειρος και άσχετος με τα πραγματικά προβλήματα του νησιού.....
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/1/18 08:38

    Οταν δούμε τα ονόματα των υποστηρικτών του δικηγόρου, λίγο πολύ θα καταλάβουμε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή προς το καλύτερο, σε ότι αφορά το μέλλον της Κούλουρης!
    Μη ξεχνάτε ότι κυκλοφορεί πολύ ''γλύτσα'' που ψάχνει χρόνια αφεντικό στα κοινά, για την αυτοπροβολή τους και την ατομική τους κονόμα! Οπως πχ ο Στάμος, ο Γιάννης ο Γούβας και πολλοί άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/1/18 08:39

    Καλημέρα αγαπητοί συμπολίτες,χθές το απόγευμα πήγα και γω στο Φλαμίνγκο γιά να ακούσω τον υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας να μας πεί τις νέες του ιδέες γιά τον τόπο μας.Πήγα με καλή διάθεση και θέληση.
    Όμως ειλικρινά απογοητεύτηκα γιατι μετά από μιά μακροσκελή ομιλία δεν μπόρεσα να ακούσω κάτι νέο ,κάτι πού να με εντυπωσιάσει,κάτι που να με κάνει να ελπίζω γιά κάτι καλύτερο.
    Άκουσα μιά ομιλία ενός ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή απέδειξε ότι είναι άπειρος καί γιαυτό τελικά θα είναι και επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 08:50

      Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 15:14

      ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝ ΓΙΟ;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/1/18 09:14

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΗΔΕΣ:ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ-ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΣ (ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ) ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/1/18 09:25

    φίλε θέλουμε λύσεις και όχι εκθέσεις ιδεών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 16:18

      ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?
      ΦΕΤΟΣ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 5.800ΕΥΡΩ
      ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ?
      ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ?

      ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΣΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 17:41

      Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

      Διαγραφή
  19. Πολυ αγχος πρωι πρωι για το τι ειπε αν του τα γραψαν να τα πει αν ειχε κοσμο. Τελικα φοβαστε λαμογια. Αρχισαν να ταρακουνουντε τα νερα του νησιου και ζαλιστηκατε!!!! Και κοσμο ειχε 800 ατομα περιπου και καλα τα ειπε και ολοι εμεις κατω των 45 θα τον βγαλουμε με 90%.προσπαθειστε να μην πεθανουν οι παππουδες των 90 για μα σας ψηφισουν σε κανα χρονο βαλσαμωστε τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 09:54

      Μην είστε αλαζόνας δεν θα το θέλει και ο ίδιος δεν του κάνετε Καλό,. μία κυρία άνω των 40 που θα ήθελε να τον ψηφίσει.αν όμως ΞΑΝΑΓΡΑΞΕΤΕ έτσι και μας ξεχωρισετε υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι ας τα δει όσο είναι νωρίς κι ας πράξει τα δέοντα προς εσάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 09:56

      ΥΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ

      Διαγραφή
    3. Καταρχην θα σου πω οτι εγω τον ξερω αυτος δεν με ξερει για να ξερει τις αποψεις μου. Ειμαστε ανεργοι του νησιου κατω των 40 και εχουμε μια τελευταια ελπιδα οτι θα υπαρξει αναπτυξη για να μην φυγουμε απο τον τοπο μας. Τωεα για σας πανω των 40 κανατε τις επιλογες σας τοσα χρονθα και μας φτασατε εδω. Αφηστε μας οποτε να εχουμε αποψη και να διεκδικησουμε τη ζωη μας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/18 15:14

      Καλέ μου 09:36 σε ψηλό κλαδι ανέβηκες και θα λυγίσει κατέβα χαμηλά για θα τσακιστείς ρε συ μια αίθουσα που με ορθίους μόλις και με τα βίας χωράει 500 άτομα στην μεγάλη και την μικρή, που τους βρήκες εσυ του 800 νοματαίους;
      ΟΚ πες είχε κόσμο ήταν τινγκα η αίθουσα, ε και; Μπορείς να μου πεις έστω κι έναν Δήμαρχο που να μην γεμίζει το VIENTO???
      Κόψτε τις υπερβολές ένθεν κακείθεν για θα σας πάρουν στο ψιλό, αν τον αγαπάς και τον θες δούλεψε χωρίς κορόνες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/1/18 17:42

      Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος26/1/18 11:33

    Δεν εμποδίζει κανένας κανέναν να ψηφίσει όποιον αυτός θέλει . Μην διαχωρίζεται όμως . Επίσης να σας πω ότι κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδί θέλει κόπο και χρόνο για αλλάξει κανείς νοοτροπία και πράγματα που υπάρχουν εύχομαι να υπάρξει ούριος άνεμος για την Σαλαμίνα μας και φτάσει εκεί που της αξίζει με ή χωρίς εμάς Καλή επιτυχία στον κύριο Παναγοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/1/18 11:54

    αυτες οι απελευθερωμενες θειες του συνδυασμου τοσα τηλεφωνα κανανε στο χορταρεα γιατι δεν ρωτησανε αν θα βγουν στις επομενες εκλογες η τι ποσοσστο θα παρει ο παναγοπουλος,τσαμπα θα πληρωσουμε οι κουλουριωτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλασσικοί επαναστάτες του καναπέ που βρίζετε πίσω από την ανωνυμία σας.
    Και δεν κατάλαβα εσάς, που δεν σας κάλυψε στο: Τί έργα θα κάνει? και Από που θα βρει τα λεφτά?
    Θα τα πει τόσους μήνες πριν τις εκλογές για ξυπνήσουν οι άλλοι.
    Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ούτε τους συμβούλους του ούτε τα έργα που θέλει να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 17:44

      Σιγά μην σκίσεις κάνα καλτσόν

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/1/18 12:01

    Ολοι εσείς που προτάσσετε την ανικανότητα σας(εδώ και τόσα χρόνια)σαν εμπειρία,να αλλάξετε βιολι και στυλ αντιπολίτευσης γιατί γελοιοποιήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/1/18 12:55

    Κάθεστε και γράφεται αράδες και αναρωτιέστε τί έκανε ο Παναγόπουλος στη Σαλαμίνα για να τον στηρίξετε....Απλά δεν έκλεψε....Αυτό νομίζω φτάνει...Κρυφτείτε στα λαγούμια σας και βγάλτε λοιπόν τον σκασμό γιατί οι αποκαλύψεις και οι σφαλιάρες θα είναι ηχηρές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/1/18 14:21

    Γιαννάκη ακούς. Τον πουλο από τον νέο ετοιμασου να φας. Τελείωσες για το νησί.
    Ο δικηγόρος θα σε δώσει μέσα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 14:26

      Τον αλαισκα δεξια τον εχει η αριστερα;
      ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 17:49

      Άπειρος,Άπειρος και Άπειρος τα τρία μεγάλα προσόντα του νέου υποψήφιου δημάρχου.
      Η υποψηφιότητά του μοιάζει με ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος26/1/18 15:27

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ 800 ΑΤΟΜΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...


    ΕΙΠΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΞΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!


    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ 30΄ΛΕΠΤΑ


    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ SURVIVOR ,ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΗΚΩΣΕ 800 ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΑΠ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ .

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

    ΧΘΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ,ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΨΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΙΚ

    ΑΥΤΑ ΕΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/18 15:02

      OXI KAI ΧΘΕΣ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ !

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος26/1/18 16:34

    Δεξια εχεις τον μπιλη η αριστερα;
    ΜΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 17:50

      Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος26/1/18 17:39

    ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΗΔΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 17:46

      Νανάκια λίγο υπομονή και κοντεύουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 17:51

      Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/18 17:56

      Άπειρος,Άπειρος και Άπειρος τα τρία μεγάλα προσόντα του νέου υποψήφιου δημάρχου.
      Η υποψηφιότητά του μοιάζει με ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος26/1/18 17:51

    ΠΟΛΥΖΟΥ 1800 ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
    ΦΑΣΟΥΛΗΣ 23000 ΠΛΕΟΝ 5000 ΤΑΜΙΑΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ
    ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ 8000
    ΛΕΝΗΣ 3000 ΔΩΡΕΑ
    ΑΓΑΠΙΟΥ 7000 ΑΠΟ ΜΗΛΑ ΣΤΑΡΛΙΝΓΚ
    ΧΑΤΖΗΣ 2500 ΚΑΖΙΝΟ
    ΜΠΙΝΙΑΡΗ 30000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕΠΩ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 17:54

      Τέτα τελικά τι σου είπε ο Λεφάκης;
      Ουάου!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/18 18:05

      ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΛΙ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/18 18:57

      ΤΟΣΕΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ" ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ.....ΨΗΦΟΥΣ;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος26/1/18 18:09

    τελικα καλλο παιδι ειναι καλλοσ δικιγοροσ ειναι ουτε φιγοδικοιειμαστε ουτε κορη εχουμαι να του δοσουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 18:50

      ΚΡΙΜΑ ΡΕ.........ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος26/1/18 18:16

    Απειλη με ελεγχο στα οικονομικα του δημου και οι νομικοι του δημου εβαλαν τα γελια ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/1/18 18:26

    που τους ειδες βρε βλητο να γελανε στον υπνο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/1/18 18:43

    Η απειρια σε συνδυασμο με τη ματαιδοξια θα φτασουνε το Ν.Η.Σ.Ι.μας στον...αγυριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/1/18 18:44

    δεν θα υπαρχη στην ελλαδα αλλο μερος στην ελλαδα που τα μπλοκ το 90% να μην εχουν το αισθημα ανθρωπου να εχουν μονο ζηλεια και κακια Ο΅



    που τα μπλοκ το 90/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/1/18 18:48

    ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ...ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.....ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ.....ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/1/18 19:04

    Ρε μάγκες το χειρότερο απόλα είναι ότι ούτε κιαυτός πίστευε την έκθεση ιδεών που του είχαν γράψει.Συνέχεια επαναλάμβανε "γιά τα παιδιά μας" και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε,αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ γιά τα παιδιά μας ,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στα σαράντα πέντε χρόνια της ζωής σου;ποιόν αγώνα έχεις δώσει;σε ποιό συλλογικό όργανο συμμετείχες;και κυρίως με ποιό βιογραφικό θέλεις να παίξεις το πρώτο ρόλο;ή μήπως θα είσαι και συ υποκατάστατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος26/1/18 19:19

    ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ 18/48 ΚΑΙ 19/04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/18 19:34

      τι ζηλεια ρε φιλε;;ο τυπος ειναι μεροκαματο τον βαζουν και γραφει με το κομματι δες τα σχολια ειναι παντου τα ιδια(κοπυ) και στο πρεςς να πας ο ιδιος τα ιδια γραφει

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος27/1/18 02:56

    Άκου φίλε, το παιδί μπορεί να κολακεύεται με τον τίτλο του Δημάρχου αλλά για να αποκτήσεις αυτό τον τίτλο θέλει δουλειά πολύ, θέλει γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία και δημοτικότητα πράγματα δηλ. που το παιδί στερείται και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα εχθες και ειλικρινά λυπάμαι για το πού τον έχουν οδηγήσει ορισμένοι που μόνο το καλό του δεν θέλουν. Γιαυτό λοιπόν αν ο γιώργος έχει λίγο μόνο μυαλό στο κεφάλι του, μετά από αυτό που παρουσίασε χθές θα πρέπει με ελαφρά πηδηματάκια να την κάνει γιατί θα έχει την τύχη του βαγγελάκη με το 3%. Εκτός κι αν είναι τόσο πονηρός που θέλει να βγεί δημοτικός σύμβουλος με τις πλάτες των νεροκουβαλητών χωρίς να εκτεθεί μόνος του στον κόσμο, ότι δηλ. έκανε και ο νικολάκης.
    Αυτή είναι η άποψή μου και ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος27/1/18 07:57

    Αρχικά, ο Γιώργος δεν είναι ΄΄παιδί΄΄, αφού είναι ήδη 41 χρόνων. Στη συνέχεια αναφέρεις έλλειψη γνώσεων, ικανότητας, δημοτικότητας. Εδώ πραγματικά ...γελάνε (τίποτε άλλο). Για την έλλειψη εμπειρίας σου απαντώ με τα λόγια του: ΄΄Είδαμε και τους έμπειρους που οδήγησαν το νησί μας΄΄. Αυτά, χωρίς καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητοί φίλες και φίλοι Σαλαμίνιοι.
    Δεν είχα ασχοληθεί με τα αναγραφόμενα στα λεγόμενα block της Σαλαμίνας, αλλά ειλικρινά σας λέω ότι με κίνησε η περιέργεια να ασχοληθώ για να δω τι πραγματικά θα γράψουν για έναν νέο άνθρωπο που πραγματικά παραιτείται από την ησυχία του, την εργασία του και την οικογενειά του και ασχολείται με τα κοινά του τόπου του.
    Πράγματι εσείς δεν λέγατε συνέχεια ότι οι νέοι δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση γύρω τους, παρά μόνο για τις καφετέρειες;
    Τώρα λοιπόν που ξεκινήσαμε γιατί παραξενεβώσαστε;
    Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που βλέπω τα νιάτα τους φίλους μου να δραστηριοποιούνται και να παίρνουν τα ηνία του τόπου μας στα χέρια τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιώργος Παναγόπουλος, ένα νέο παιδί με ρίζες από τη Σαλαμίνα, με κατάλληλες σπουδές για την υποψηφιότητα του Δημάρχου που μας ανακοίνωσε, ένα άτομο που εργάζεται και ζεί στη Σαλαμίνα, έχει μια σωστή οικογένεια που διαβιώνει με τα δύο του παδιά στη Σαλαμίνα, κατάλαβε ότι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες με σωστά μυαλά πρέπει να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τόπου, όπως εμείς πολύ καλά τα γνωρίζουμε και θέλουμε το μέλλον του νησιού μας.
    Φίλε Παναγόπουλε σου εύχομαι ειλικρινά ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στο δύσκολο έργο που θέλεις να εμπλακείς. Προχώρα μπροστά, κλείσε τα αυτιά και τα μάτια σου σε αυτά που γράφουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι φαίνεται καθαρά ότι εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα, οτιδήποτε και αν είναι αυτά.
    Σου λέω μόνο ότι εάν θέλεις και βάλε το καλά στο μυαλό σου. Να ακούς προσεκτικά 'ολον τον κόσμο, να επεξεργάσεσε σε βάθος ότι σου λένε και να κρατάς αυτά που εσύ κρίνεις ότι είναι σωστά και γνωρίζεις καλά πια είναι αυτά.
    Ήρθε η εποχή εμείς οι νέοι να αναλάβουμε να πάμε τον τόπο μας, το ΝΗΣΙ μας μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να που υπάρχουν και σωστά άτομα στο νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος27/1/18 11:41

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!! ΓΚΕ-ΓΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/18 15:08

      ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος27/1/18 15:14

    Αυτος ο αντρας της προεδρου του δημοτικου συμβουλιου φιλαγε τον παναγοπουλο το ειδαμε και αυτο ! Μωρη φακλανα τον ξεφτιλησες παλι ,μηπως εδωδες 5000 για να μπεις στο ψηφοδελτιο του καινουργιου ? οπως για να γινεις προεδρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος27/1/18 15:28

    Πρόσεξε Παναγόπουλε τους σύμβουλους που θα διαλέξεις! Από κει θα φανεί αν έχεις διάθεση να κάνεις κάτι καινούργιο και δημιουργηκό στη Σαλαμίνα, ή πας μόνο για τη μάσα και τη δόξα!
    Θα δε πλησιάσουν πολλοί πεινασμένοι επαγγελματίες στην λαμογιά και που έχουν μείνει στην απέξω πολύ καιρό και πολλοί λιγότεροι τίμιοι με όραμα!
    Οφείλεις να τους ξεχωρίσεις!
    Οφείλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος27/1/18 20:58

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΗΓΕ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙ.-ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΨΩΜΟ-ΤΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/18 22:07

      Επειδή ο Γιάννης ως γνωστόν, διαθέτει 200 ραδικιού και μια ασυνήθιστη σπιρτάδα, τον έστειλε η ρούλα για κατάσκοπο!

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος27/1/18 21:05

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/18 16:37

      ΕΚ ...ΒΟΘΡΩΝ, ΝΑΙ, ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΟΧΙ !!!

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος27/1/18 21:44

    Ο κουτσος ο φουρικης θα παρει τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος27/1/18 22:05

    Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ το αρχιλαμογιο του νησιού ξεκίνησε να προβοκάρει την νέα υποψηφιότητα Παναγόπουλου θέλει να τα πάρει μα εδώ δεν έχει τέτοια να ψάξει σε άλλο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος29/1/18 01:16

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΛΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΞΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΕΠΗΤΗΡΗΣΗ !Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ! Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΡΕ 1500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ !ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 1500 ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ 12.000 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ !ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 1500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 40.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ? ΚΑΗΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/1/18 21:44

    Το Α και το Ω υπαρχουν μονο.Αν γίνει Δήμαρχος ο Παναγόπουλος,θα τον γλειφετε όλοι.Αν δεν βγει θα φαγωθειτε μεταξύ σας.Και οι υπέρ,και οι κατα αυτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος30/1/18 00:24

    Αυτός που γράφει ηλικία Παναγόπουλου,είναι παλιός συμμαθητής του,που τον είχε και έχει "δικηγόρο άμισθο", και λαμογιο του ΠΝ.Κρύβουν και αρκετούς μηνες απο την γέννηση τους,στα 42ειναι.Σιωπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.