17 Ιαν 2018

Εύγλωττη σιωπή…. του Κώστα Καραμανλή γεμίζει τρόμο τους μειοδότες

Μπορεί να μη μιλά, αλλά ακούει πολλούς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ένας έμπειρος πολιτικός, δις πρωθυπουργός επιπλέον, ξέρει να ακούει και πρέπει προφανώς να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που αποκωδικοποιούν τα εκπεμπόμενα μηνύματα.
Για μερικά πάντως μηνύματα δεν χρειάζεται να κατέχεις τα κλειδιά του κώδικα. Οπως αυτό που εξέπεμψε ο κ. Καραμανλής στη συνάντησή του με εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων που θα λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου.

Οπως ανέφερε με πολύ προσεκτική διατύπωση στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» η παρούσα στη -σύντομη(;)- συνάντηση Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια παμμακεδονικών ενώσεων υφηλίου, ο κ. Καραμανλής επανέλαβε πως δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.
Ναι, αλλά για το συλλαλητήριο; Σύμφωνα με την κ. Γκατζούλη, «ο πρώην πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα επ’ αυτού, ούτε όμως κι εμείς τον ρωτήσαμε».
Καθίσταται σαφές ότι οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν μια χαρά σχετικά με τις διαφορετικές απόψεις του, χωρίς περιττές ερωταποκρίσεις.

Αναδημοσίευση από olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.