Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιαν 2018

Ευχές της Γ. Γεννιά για τη ημέρα των Θεοφανείων

Tην ευχή το Φως των Θεοφανείων να φωτίσει τη ζωή μας με ελπίδα, αισιοδοξία και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο, εξέφρασε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά.
Η κ. Γεννιά παρακολούθησε το πρωί, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, την πανηγυρική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Μακαριωτάτου κ.κ. Ιερώνυμου και συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεβασμιώτατου  κ.κ. Σεραφείμ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε την πομπή, που κατευθύνθηκε στην προβλήτα του λιμανιού, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για τον Αγιασμό των Υδάτων.
«Σήμερα ο Πειραιάς, για ακόμη μία χρονιά, γιόρτασε με ιδιαίτερη λαμπρότητα μία από τις σημαντικότερες στιγμές της χριστιανοσύνης και του ελληνισμού. Το άγιο Φως των Θεοφανείων ας φωτίσει τις ψυχές μας και τη ζωή μας με ελπίδα, αισιοδοξία και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας. Ας προσπαθήσουμε κι εμείς, ως άνθρωποι όλου του κόσμου, να κάνουμε πραγματικότητα το μήνυμα της σημερινής ημέρας για ειρήνη, κοινωνική αλληλεγγύη, ανθρωπιά και αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους», δήλωσε η κ. Γεννιά.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/18 20:34

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ;
    Ακούμε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες από διάφορους «πατριώτες» και «Μακεδονομάχους» (από Καμμένο μέχρι Τζιτζικώστα) για την «εθνική κόκκινη γραμμή» σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας μας, το 2008, κατά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όταν η Ελλάδα έθεσε βέτο στην είσοδο του σκοπιανού κρατιδίου στο ΝΑΤΟ.

    Ποια ήταν άραγε αυτή η «εθνική κόκκινη γραμμή» που επικαλούνται οι… υπερπατριωταράδες;

    Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

    «Ναι στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες τις χρήσεις.

    Η σύνθετη ονομασία μπορεί να περιλαμβάνει και τον όρο Μακεδονία αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

    Δηλαδή, η «εθνική κόκκινη γραμμή» περιελάμβανε ονομασίες όπως: «Άνω Μακεδονία», «Βόρεια Μακεδονία» και «Νέα Μακεδονία»! Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που είναι σήμερα στο τραπέζι!

    Μόνο που τότε, οι Σκοπιανοί απέτρεψαν την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας από την Ελλάδα, απαιτώντας να ονομάζονται σκέτο «Μακεδονία»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/18 20:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/18 20:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/18 19:19

    ουστ ρε νουμερο Γεννια πρωην πασοκα που μπηκες στον συριζα το 2014 για να γινεις βουλευτινα σουργελο......νομιζεις οτι δεν ξερουμε που ησουν πρωτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.