Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουλ 2010

«Εσωτερική οργανωτική συγκέντρωση του συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ" στις 13.7.2010 με πλούσια ατζέντα και ανακοινώσεις»


Tην Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 ο συνδυασμός ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ του ο υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Ράπτη, οργάνωσε στο ξενοδοχείο «Μελίνα» συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών σύμβουλων και των στελεχών της παράταξης.
Η ατζέντα περιείχε τα παρακάτω πέντε βασικά θέματα:
1. Τη παρουσίαση σαράντα πέντε (45) υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
2. Ανάλυση και ενημέρωση του γενικού προεκλογικού πλάνου και των δραστηριοτήτων του συνδυασμού ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. 
3. Την λήξη της περιόδου εσωτερικής διαβούλευσης για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’, μια διαδικασία που κράτησε πάνω από έξι μήνες και ήδη είναι έτοιμοι οι άξονες και οι δράσεις που αποτελούν τη βασική δομή του προγράμματος.
4. Την ανακοίνωση διενέργειας ανοικτής συνέντευξης τύπου τον Αύγουστο (2ο δεκαπενθήμερο) με θέματα:
- την παρουσίαση στον τύπο του ψηφοδελτίου του συνδυασμού, και
- την παρουσίαση των αξόνων και των δράσεων του προγράμματος
του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’.
5. Την ανακοίνωση προεκλογικής συγκέντρωσης το δεύτερο 15ημερο του Σεπτέμβρη στην οποία θα γίνει δημόσια παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και του προγράμματος του συνδυασμού.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ.Νίκος Ράπτης ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τον προεκλογικό αγώνα όπως μέχρι σήμερα, χωρίς ακρότητες, συκοφαντίες και λασπολογίες. Κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά « Η μικρή κοινωνία του νησιού, μας γνωρίζει όλους. Αν κάποιοι λασπολογούν εναντίον μας είναι φυσικό να χτυπούν το ‘φορτωμένο δένδρο’ όπως λέει και ο λαός. Η παράταξη μας και το 2006 και το 2010 εκτός των άλλων, δίδαξε και διδάσκει πολιτικό πολιτισμό, ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και αντιπολιτεύεται μόνο με πολιτικά επιχειρήματα».
Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη του συνδυασμού εξέθεσαν τις απόψεις τους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μίνι-δεξίωση που παρέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης στους υποψηφίους/ες συμβούλους και στα στελέχη του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ σε κλίμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και σύμπνοιας, πιστοποιώντας την πεποίθηση όλων για την νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/10 09:31

    Ώρα είναι να μας πεις Νικολάκη πως σου κάτσαν οι εξάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/10 10:22

    μαλλον αγαπητε μου θα πειτε το τραγουδι ,,,,για σας τα ντορτια και οι διπλες και για αλλους οι εξαρες,,,,,κατα αλλα συνεχιστε να γραφετε μα......κιες και θα καλοπερασετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/10 10:31

    Πες μας Ράπτη, ποια είναι τα έργα σου; για να τα συγκρινουμε με αυτά του Αγαπίου. Γιατί είναι ο μόνος μέχρι στιγμής, που έχει παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο και όχι αερολογίες, από τις οποίες τόσα χρόνια έχομε χορτάσει.
    Στην αναμονή και ύστερα τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/7/10 10:36

    δεν μας παρατατε με το Βαγγελη, το εργο που παρουσιάζει είναι πραγματι ΑΕΡΟσυγκεκριμενο!!! για να γελαει ο κοσμος.... ας εβαζε τη περιοχή στο σχέδιο οσο ήταν δήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/10 10:40

    Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,,,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ,,,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ,,,,,ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ..............ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .... ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΔΗΜΟΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ,,,, ,ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ , ,,,,,,ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΡΑΠΤΗ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/10 12:13

    Μπράβο Νικολάκη, 21 Ιουλίου 2010 10:40 π.μ. γράφεις κι ο ίδιος σχόλια γεμάτα Ναρκισσισμό μπράβο λεβέντη μου ίσως έτσι πάρεις και κανα δυο ψηφουλάκια γιατί αν πιστεύεις πως είσαι ο εν δυνάμει δήμαρχος και μάλιστα με αφετηρία το 15% όπως διατείνεσαι, τότε στις 4 του Νοέμβρη θα αφιππεύσεις ανώμαλα. Καληνύχτα Νικολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/10 13:14

    Φίλε 12:13 στις 4 του Νοέμβρη όπως λες ο Νίκολάκης μπορεί να αφιππεύσει αλλά στις 7 του Νοέμβρη που είναι οι εκλογές θα είναι καβάλα!!!

    Γιαννάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/10 15:10

    Αγαπητέ, του 21 Ιουλίου 2010 10:36 π.μ.
    Γιατί σε ενοχλεί τόσο το έργο του Αγαπίου και αφού το θεωρείς ΑΕΡΟσυγκεκριμένο, γιατί δεν πας και εσύ μαζί με τους άλλους στον εκπρόσωπο της εταιρείας για να δείς από κοντά πόσο ΑΕΡΟσυγκεκριμένο είναι; Αλλά όπως λέει και η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Γιατί ο Αγαπίου ήταν έξυπνος και κράτησε την επαφή με την εταιρεία. Ενώ ο Σοφράς τους έδιωξε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία. Γιατί τώρα που μιλάμε η ΜΑΡΙΝΑ θα ήταν σχεδόν τελειωμένη. Και εάν χαθεί και τώρα η ευκαιρία. Οι Αυστραλοί θα κάνουν τη ΜΑΡΙΝΑ στην Πορτογαλία. Δεν θα κάτσουν άλλο πλέον να περιμένουν πότε θα ξυπνήσουν οι κουλουριώτες που κοιμόνται όρθιοι από το πολύ γκιούμισι που τους έδιναν, όταν ήσαν μικρά.
    Καλό ξύπνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/10 15:11

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ;Η ΠΛΑΖ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΙΟ;Η ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/10 15:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/10 15:40

    21 Iουλίου 20101 3:11
    Αυτά μόνο θέλετε να βλέπετε γιατί αυτά σας συμφέρει να βλέπετε. Τα σχολεία δεν τα είδατε; τα μουσεία που τα επισκεπτονται εκετοντάδες κόσμου δεν τα βλέπετε; το ΕΚΑΒ και το ΚΕΠ που εξυπηρετούν δεκάδες κάσμου κάθε μέρα δεν τα βλέπετε; Όσο για την πλάζ που με τόση ειρωνία μιλάτε, σε πληροφορώ ότι έδινε έσοδα, τους περίπου διόμισι μήνες που λειτουργούσε, περίπου εξήντα χιλιάδες ευρώ. Κατάλαβες τώρα φίλε μου γιατί μιλάμε; Γι' αυτό μάθε πρώτα και μετά να βγαίνεις και να γράφεις. και όχι να γράφεις αυτά που σου λένε τα κακόβουλα παπαγαλάκια.
    Άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/7/10 16:23

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ....ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/10 16:26

    Υ.Γ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ....ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/10 16:29

    ξυνεσαι βαγγελακη....πολυ ξυνεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/10 16:31

    και πες στην λιτσα να βαλει μια τωρινη φωτω.......και στην φωτω ψεματα ρε βαγγελη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/7/10 20:03

    ΛΑΚΗ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/7/10 10:18

    Επειδή δεν μπορείτε με τίποτα να φτάσετε τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥ γιαυτό και βγάζετε χολή.
    Γιατί δεν μας λέτε ποια είναι τα δικά σας έργα για να μπορέσουμε να κάνουμε σύγκριση. Τουλάχιστον ο Αγαπίου έχει προτείνει τρία μεγάλα αναπτυξιακά έργα και μάλιστα έργα που θα πατάξουν και την ανεργεία του νησιού. Έργα αυτοχρηματοδοτούμενα, χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν και από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.
    Εσείς τι έχετε να προτείνετε, που είναι τα σχέδια; και ποιες ετερείες θα τα φτιάξουν;
    Αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/7/10 15:41

    ΠΤΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ.......ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ..........ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/7/10 19:31

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/7/10 00:34

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ - ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΝΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ?

    ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Κ.ΣΟΦΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΡΑΠΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΜΟΒΟΛΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

    - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 8.00 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.


    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !


    ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΛΠ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΣΕΛΗΝΙΑ -ΑΜΠΕΛΑΚΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ .
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ.



    ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.


    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/7/10 01:56

    Ας δουμε τον ευαιθητο κ. Δημαρχο σε θεματα Πολιτισμου και Περιβαλλοντος τι αληθεια θα πει .

    - Η συμπαθεστατη κ.Ναννου εχει κανει επισημες δηλωσεις υποστηριξεις των Ναυπηγειων ..... ελεεεοοοοοοοοοςςςςς!!!!!!! με οτι αυτο συνεπαγεται...

    - ο κ.Τζαβαρης εχει δεσμευθει και μπράβο του για αλλαγη χρησης απο Βιομηχανικη σε Τουριστικη ζωνη


    - Τελος ο κ.Ραπτης ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε για το μειζον αυτο θεμα της Κυνοσουρας και ολοκληρης της περιοχης - Κυνοσουρα, Καματερο.Αμπελακι, Σεληνια χαρακτηρισμενης μεν Ιστορικης Αρχαιολογικης αλλα σκουπιδοτοπος του ΟΛΠ και της Νομαραχιας.

    Ελπιζουμε τη Τεταρτη συσωμη η Δημοτικη αρχη να δωσει ενα Τελος στην αυθαιρεσια του ΟΛΠ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ και των Παρανομων Ναυπηγειων .

    ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -


    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/7/10 01:56

    Ας δουμε τον ευαιθητο κ. Δημαρχο σε θεματα Πολιτισμου και Περιβαλλοντος τι αληθεια θα πει .

    - Η συμπαθεστατη κ.Ναννου εχει κανει επισημες δηλωσεις υποστηριξεις των Ναυπηγειων ..... ελεεεοοοοοοοοοςςςςς!!!!!!! με οτι αυτο συνεπαγεται...

    - ο κ.Τζαβαρης εχει δεσμευθει και μπράβο του για αλλαγη χρησης απο Βιομηχανικη σε Τουριστικη ζωνη


    - Τελος ο κ.Ραπτης ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε για το μειζον αυτο θεμα της Κυνοσουρας και ολοκληρης της περιοχης - Κυνοσουρα, Καματερο.Αμπελακι, Σεληνια χαρακτηρισμενης μεν Ιστορικης Αρχαιολογικης αλλα σκουπιδοτοπος του ΟΛΠ και της Νομαραχιας.

    Ελπιζουμε τη Τεταρτη συσωμη η Δημοτικη αρχη να δωσει ενα Τελος στην αυθαιρεσια του ΟΛΠ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ και των Παρανομων Ναυπηγειων .

    ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -


    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/7/10 09:47

    Ειναι γεγονος οτι ΟΛΟΙ οι Δημαρχοι της Σαλαμινας μεχρι τωρα ειναι ανικανοι και λαοπλανοι . Την Τεταρτη θα δουμε ποιος πραγματικα ενδιαφερεται η οχι για την αναπτυξη της Ιστορικης Κυνοσουρας.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

    ΕΞΩ Ο Ο.Λ.Π. ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 1971 ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ -


    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/7/10 10:26

    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

    Α.- Αποδέχεται την πρόταση του κ. Ράπτη Νικολάου, Δημ. Σ/λου που έχει ως εξής:

    1.-Συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σαλαμίνας , την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων , για να επισκεφθούν το συντομότερο δυνατόν.

    α.-Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

    β.-Τον Υπουργό Πολιτισμού

    γ.-Τον Υπουργό Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

    δ.-Την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

    2.-Πρωταρχικό και βασικό αίτημα είναι η εφαρμογή των νόμων που ισχύουν μέχρι σήμερα για το καθεστώς του χώρου της Ναυμαχίας (χερσαίου & θαλάσσιου ) , ως ιστορικού και αρχαιολογικού.

    3.-Στις συναντήσεις αυτές να μεταβιβαστεί στα Μέλη της Κυβέρνησης η άρνηση των κατοίκων του Νησιού για περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου, η οποία σχεδιάζεται με συγκεκριμένες ενέργειες (μεταφορά Ν/Ε Ζώνης , ρυπογόνες δραστηριότητες κ.λ.π.), οι οποίες επιβαρύνουν ανήκεστα την υγεία τους και είναι καταστροφικές για το περιβάλλον.




    4.-Τέλος να διαβιβαστεί στην Κυβέρνηση με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι, κεντρική επιδίωξη της τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των κατοίκων , είναι η ανάδειξη του γεγονότος της Ναυμαχίας σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να αποτελέσει αφετηρία για την αναβάθμιση και την τουριστική ανάπτυξη της Σαλαμίνας ,σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα ιστορικά της στοιχεία.

    Β.- Η σημερινή απόφαση να διαβιβαστεί στον όμορο Δήμο Αμπελακίων , ώστε το Δημοτικό του Συμβούλιο να λάβει απόφαση, για συμμετοχή τους στην Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

    ΄Ετσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφτηκε :

    Σαλαμίνα 29-7-2010

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΟΦΡΑΣ


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΣΟΦΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ... (ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ)

    - ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ Κ.Κ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ?? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ???

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΣΕΛΗΝΙΑ - ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ .... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ...?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ????

    ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΚΚ.ΝΑΝΝΝΟΥ , ΑΓΑΠΙΟΥ, ΠΑΠΑΣΑΒΑΣ ΟΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ . ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.


    ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ Κ.ΦΗΜΗ-ΑΙΑΝΤΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.ΚΑΝΑΚΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΠΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.