Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑΣ1931


Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα νιώθουμε την ανάγκη να πούμε τα πράγματα με τα όνομα τους. Εμείς είμαστε αυτοί που ακριβώς έναν μόλις μήνα πριν κάναμε ευθεία επίθεση σ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους για την αδιαφορία τους. Γνωρίζοντας τις καταστάσεις πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καισαρι.
Η διοίκηση της ομάδος μας σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας ανακοίνωσαν τρεις όρους για να γυρίσει η ομάδα στην φυσική της έδρα .
1) Επιστροφή των φιλάθλων οργανωμένων και μη στο γήπεδο.
2) Καταλληλότητα γηπεδικη.
3) Την ελάχιστη οικονομική στήριξη που μπορεί να προσφέρει το νησί προς την ομάδα ,την ελεύθερη διέλευση των παιχτών απ τα ferry boats .Ένα προνόμιο το οποίο κατείχε η ομάδα και χάθηκε λόγο των παλαιοτέρων γεγονότων αλλά ένα προνόμιο που έχουν αυτήν την στιγμή κάποιοι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι. 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΙΑΣ1931 στο πρώτο εντος έδρας αγώνα με χρονικό περιθώριο 5 ημερών και μετά από μια αδράνεια 11 μηνών με μεγάλο κόπο ανασύνταξε τις δυνάμεις του κινητοποίησε όλους αυτούς που με πικρία για τόσο καιρό δεν παρακολουθούσαν την ομάδα τους και το αποτέλεσμα φάνηκε την Κυριακή που κόπηκαν 750 εισιτήρια.
Για την γηπεδικη καταλληλότητα πρέπει να συγχαρούμε την Κα ΤΖΕΝΗ ΑΛΑΊ΄ΣΚΑ που με δικες της προσπάθειες τοποθετηθήκαν 800 νέα καθίσματα ,δημιουργήθηκε τρίτη θύρα ,τοποθετηθήκαν επιπλέον τουαλέτες ,καθαρίστηκε ο χώρος ανάμεσα στο κλειστό γυμναστήριο ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και στο στάδιο ποδοσφαίρου, όπως ακόμα βάφτηκε ένα πολύ μεγάλο μέρος των τοιχίων του γηπέδου…. άλλα οι κινήσεις επισκευής του χλοοτάπητα θα πρέπει να εντατικοποιηθούν γιατί ο αγωνιστικός χώρος έχει πολύ μεγάλα προβλήματα!!!
Στην τρίτη απαίτηση πρέπει να αναφέρουμε τις επίμονες προσπάθειες του υποψήφιου Κου ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ με την κοινοπραξία των FERRY BOATS ,τις συνεχείς διαβουλεύσεις για την ελεύθερη διέλευση των ποδοσφαιριστών μας , αλλά ως ώρας δεν έχουν καρποφορήσει. Ευχόμαστε να έχουμε το συντομότερο δυνατόν αποτέλεσμα!
Στο κάλεσμα του Συνδέσμου Φιλάθλων προς όλα τα επιτελεία των υποψηφίων Δημαρχών για να παρακολουθήσουν τον πρώτο αγώνα της ομάδος μας στο νησί μετά από 11 μήνες ,ανταποκρίθηκαν o Κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΗΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ με τα επιτελεία τους, ο νυν Δήμαρχος έστειλε αντιπροσωπεία συμβούλων.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ δεν φέρει εμπάθεια σε κανέναν απ τους υποψηφίους Δημάρχους είτε δημ. Συμβουλους .Η αυστηρή κριτική γίνεται προς όφελος της ομάδος μας που τόσα χρόνια μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και έχει διαφημίσει το νησί μας Πανελλαδικά!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/10 22:46

    ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ...ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 750 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΙΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/10 23:49

    ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;
    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/10 15:36

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ..ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΥΜΠΟΝΤΑΤΖΗΔΕΣ!! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ; ΑΦΟΥ ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ...ΖΕΙΝ!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.