Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Οκτ 2010

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΥΜΠΩΤ


ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.

(ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΥΜΠΩΤ

Η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει στην τοπική κοινωνία το ζήτημα του κόστους και των συνθηκών καθημερινής μετακίνησης χιλιάδων εργαζομένων- κι όχι μόνο- συμπολιτών μας με την πορθμειακή γραμμή.
Την Παρασκευή 15 Οκτώβρη μέλη της κίνησης πραγματοποίησαν εξόρμηση στο λιμάνι Παλουκίων μπροστά από τα εκδοτήρια. Μοίρασαν κείμενο στους επιβάτες και ενημέρωσαν σχετικά με την πρότασή μας για μείωση στις τιμές των εισιτηρίων με βασικά αιτήματα:
• ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΗ + ΟΧΗΜΑ
• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ- ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ-ΑΜΕΑ
• ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
• ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012
Οι επόμενες πρωτοβουλίες της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. σχετικά με το ζήτημα αυτό θα συζητηθούν στην ανοιχτή συνέλευση της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας στις 7.30μ.μ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στα ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
6973376378,6973661353,6978952902
ή στο e-mail : naymaxha@gmail.com
Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας http://naymaxha.wordpress.com/


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/10 23:07

    ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 0-2
    Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι από πλευράς φάσεων ο Αμπελακιακος πήρε το πρωτο εκτός έδρας τρίποντο κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα της Αμφιαλης με σκορ 0-2 .
    Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα που διεξήχθη σήμερα στις 3+30μμ στο γήπεδο των σιταποθηκων στο Κερατσίνι, οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου έδειξαν ποιος θα ήταν το αφεντικό. Εκτός των δυο γκολ που σημείωσαν ο νεαρός Σγουρδας Σταμ. στο 28 λεπτό και ο Κωσταντάκης Στέλιος στο 68 λεπτό, η ομάδα μας έχασε και αλες ευκαιρίες όπως στο 75 λεπτό σε τετ ατ τετ του Κόκλιώτη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
    Τέλος αξιοσημείωτο είναι η αποβολή του Σταφσουλαι στο 27 λεπτό με απευθείας κόκκινη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με δέκα παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/10 08:48

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΙΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/10 10:14

    οι συνδυασμοί εχουν υποψηφίους πλοιοκτήτες. για ρωτήστε τους συνδυασμούς και τους επικεφαλείς τους εάν συμφωνούν και εάν συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία! Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/10 10:18

    MORI KSEFONIMENI KSIRADOPABLINA PALI SAS SKISANE EXTES? FTOY SOY MORI KSEFONIMENI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/10 17:27

    http://epolls16.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.