Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Οκτ 2010

TO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10


TO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ

ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10

Με μουσική, βίντεο- προβολές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες, που συμμετέχουν εθελοντικά στο ταξίδι αυτό του πολιτιστικού φορτηγού στους δήμους και τις γειτονιές της Αττικής.

Ζωντανή μουσική από νεανικά συγκροτήματα της Σαλαμίνας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 Μ.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 9.00 Μ.Μ. – ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ)

ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ: ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ

ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΗΣΩΝ


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/10/10 10:10

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ……. Η ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ... ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ.....ΚΑΙ ΤΟΥ… ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ,……ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ……,ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……. , ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ …ΧΡ………ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ…….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…….. ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ………ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝHΚΕΙ ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠAΛΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ … ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..... ..ΠΑΠΑΣΑΒΑΣ ..ΑΓΑΠΙΟΥ… ΤΣΑΒΑΡΗΣ …ΜΑΚΡΗΣ ..ΡΟΥΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ .... ΕΛΕΟΣ.... ΚΥΡΙΟΙ.. ΕΙΣΤΕ.. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ .....ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ…ΣΑΛΑΜΙΝΑ…. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ………ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ …… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ …..όλοι εσείς οι σχολιαστές που προσπαθείτε να επηρεάσετε τις συνειδήσεις…. των δημοτών για το συμφέρον τους υποτίθεται… και αναρτάτε τις υποδείξεις σας για τους δήθεν άφθαρτους και λοιπά ….να συνεχισετε να μας ενημερωνετε πολυ καλο μας κάνετε….αλλα δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα… και ποιοι πραγματικά είστε…. αν κοιτάτε τον κόσμο στα μάτια θα το καταλάβετε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.