Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Οκτ 2010

ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Ο/Η Ανώνυμος, 14 Οκτωβρίου 2010 7:33 μ.μ. άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή:
ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 
Θεωρείται το μεγαλύτερο επίτευγμα του δημάρχου Σαλαμίνας ο διακτινισμός της λίμνης του Μαραθώνα στη διασταύρωση της Σαλαμίνας.
Μια ώρα βροχής και ο διακτινισμός γίνεται με μεγάλη επιτυχία, μετατρέποντας τη διασταύρωση της Σαλαμίνας σε λίμνη του Μαραθώνα. Το ύψος του νερού ξεπερνά τα 60 εκατοστά και τα αυτοκίνητα γίνονται αμφίβια, αφού δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις βάρκες στη θάλασσα.
Το αποτέλεσμα είναι, τα περισσότερα από αυτά που περνούν από εκεί να ακινητοποιούνται όταν το νερό σχεδόν τα σκεπάζει. Το τοπίο θαλασσινό μιας και από μακριά φαίνονται σαν σημαδούρες, η δε ταμπέλα αρμενίζει γράφοντας:
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ φαίνεται τελείωσε στο μήκος του και άλλος για ολοκλήρωση του έργου δεν υπάρχει.
Ο κύριος δήμαρχος δεν μπορεί ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο κατόρθωμα να μην το προβάλει στους δημότες του τόπου και έχει φέρει τις βαριές εφεδρείες τους επικοινωνιολόγους, αφού οι εφημερίδες του τόπου θα βουίξουν για το ταλέντο του. Άλλος ο επικοινωνιολόγος για τα σκουπίδια που θα τα εξαφανίσει με φακιρικά και δεν θα φαίνονται ώσπου να γίνουν οι εκλογές, άλλος ο επικοινωνιολόγος της λίμνης γιατί θα συνεργάζεται με επιστήμονες που θα ενημερώνουν πώς γίνεται αυτό το θαύμα της ανθρωπότητας.
Οι εκλογές αγαπητοί δημότες θα γίνουν με τους επικοινωνιολόγους, ο κύριος δήμαρχος όπως πάντα απών, απλά θα λέει ότι τα έφτιαξε όλα τα έργα, όχι τα δικά του, αλλά των άλλων γιατί δικά του έργα δεν έκανε και τα περιμένει να περάσουν την άλλη τετραετία.
Μπορεί ενδεχομένως να έχει υποστεί πολιτική ζάλη λόγω της εξουσίας και ανάκληση όπως και θόλωμα της μνήμης και να μιλάει για έργα που ποτέ δεν έκανε. Συμβαίνουν και αυτά, μόνο που αυτός που τα κάνει δεν τα πιστεύει, βλέπει παντού εφιάλτες και ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος του βγάζει στη φόρα το πόθεν έσχες και ο κύριος δήμαρχος: τρείς βαρούν και δυο χορεύουν.
Κύριε δήμαρχε ακόμα εγώ ο άμοιρος πολίτης του τόπου που μου ζητάς να σε ψηφίσω περιμένω το δικό σου πόθεν έσχες, με τους τρείς νόμιμους μισθούς που παίρνεις 1) του Δημάρχου 2) του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου 3) του Διευθυντή της Φιλαρμονικής και 4) την Συνταξάρα σου.
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;;; ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ, ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ;;;; ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ;; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΣ ΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ;; ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/10 21:18

    geia soy re mastrolampro me ta sxolia soy.
    E RE MAYRO POY THA FATE REEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/10 23:05

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΣ; ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/10 23:24

    Εχω μια παλιά γκραβούρα που στη θεση του δρόμου Αγ. Κυριακής - Ζωοδόχου Πηγής, απεικονίζει ένα χείμαρο με δυσδιάκριτο όνομα σε Γαλλική γλώσσα.
    Κάποιος παλιός δήμαρχος λοιπόν, όταν άρχισαν έργα ασφαλτόστρωσης του δρόμου, για οικονομία, έβαλε μια σωλήνα αποροής με διάμετρο το 1/10 του κανονικού για να αντικαταστήσει το έργο του φυσικού χειμάρου, πριν το μπάζωμά του.
    Απο τότε μέχρι σήμερα, σε αυτό τον δρόμο, τα προβλήματα πλημυρών σε κάθε βροχή, δεν σταμάτησαν ποτέ! Αν προσθέσεις και τα νερά της λεωφ. Σαλαμίνος, το αποτέλεσμα είναι να κόβεται το νησί στα δύο!
    Κατά καιρούς (κατόπιν μελέτης των.... ειδικών του δήμου) έγιναν κάποιες ψόφιες παρεμβάσεις, όπως έκανε και ο τωρινός δήμος, με αποτέλεσμα όμως ένα μεγάλο μηδενικό και με ένα σωρό (δικά μας) λεφτά να πάνε στράφι, χωρίς ποτέ βέβαια να αποδοθούν ευθύνες σε κανένα!

    Κανείς δήμαρχος μέχρι τώρα δεν τόλμησε να αναλάβει να λύσει οριστικά το πρόβλημα αυτό, όπως και της λεωφ. Φανερωμένης!

    Και με το ...ωραίο εκλογικό δημαρχικό σύστημα που έχουμε: ΄΄όλοι κουτσοί , στραβοί και αγράμματοι στο δήμο, αρκεί να εξασφαλίσουν ψήφους στον υποψήφιο, ΄΄ μη περιμένετε να δείτε τίποτα καλύτερο στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/10 00:07

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;; ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ;;; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/10 00:20

    o epomenos einai o dimarxos poy den apanta se kanenan? tha ginei dimarxos tis partis tou? toso ilithious mas pernane pou den katadexontai na apantisoun se avta pou tous rotame? tote pos zitane thn psifo mas? tha ton psifisoume epeidi einai oraios i epeidi einai eisagomenos? Mallon den exei apantiseis sta xronia provlimata mas kai apofevgei tis apantiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/10 08:29

    Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας με τους άχρηστους δρόμους που κατάντησες τη Σαλαμίνα κύριε Δήμαρχε. Αυτούς τους δρόμους πότε θα τους φτιάξετε;;; μετά τις εκλογές;;; Ο φίλος σας ο Άγγελος θα τους καταστρέφει συνεχώς και χωρίς ευθύνη;;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/10 09:34

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΥΚΑΚΙΑ. ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΜΙΣΘΟ ΚΑΤΙ. ΨΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.....ΧΑ,ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/10 12:17

    ΡΟΥΛΑ - ΛΟΥΛΑ- ΣΟΥΛΑ - ΤΙΝΑ....
    ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/10 12:28

    Διαβάστε στο BLOG SALAMIKONOS τι έλεγε πριν λίγα χρόνια ο κολλητός σήμερα του Τσαβαρη Μάνος Δερτούζος.

    Πως αποκαλούσε τότε τον σημερινό κολλητό του και τι άλλαξε για να γίνουν κολλητοί;

    Μετά την πρώτη βόμβα θα ακολουθήσουν και αλες των υπολοίπων κολλητών του Γιάννη Τσαβαρη για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να καταλάβει ο κόσμος τι παιχνιδάκια παίζονται πίσω από την πλάτη του.

    Σε λίγες ημέρες έρχετε τσουνάμι για το Γιάννη και τους κολυτους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/10/10 14:11

    Μην είσαστε μεμψίμοιροι (εκτός οι καιροσκόποι)δεν βλέπετε ότι παρέλαβε έναν υπερχρεωμένο δήμο, με το καλημέρα έκανε κατάσχεση η ΕΥΔΑΠ
    Ο μεν Μακρής έκανε την Ελευθερώτρια ο δε Αγαπίου μας έφερνε το τρενάκι για να κάνουν βόλτα οι Αλβανοί αλλά βέβαια από αυτά τρως άνετα.
    Αυτός προσπαθεί να τελειώσει την αποχέτευση εν μέσω σωρίας καταγγελιών πρωτοστατούντος του αρχηκαταγγελία Τσαβαρή και τώρα μετά από τόσα χρόνια πάει να γίνει ένα σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο, περιμένετε να τελειώσει και κάνετε κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/10/10 14:13

    XESTIKATEEEEEEEE REEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/10/10 17:11

    Ο ΤΡΙΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΜΟΝΟ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙΑ, ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/10/10 18:32

    Ο Τσαβαρής εάν είχε απαντήσεις και ήταν σωστός απέναντι στον λαό και σεβόταν τον Κουλουριώτη τότε θα καθόταν και θα έδινε απαντήσεις σε ότι τον ρώτησε ο περιβος. Η αποφυγή δείχνει υπεροψία. Δείχνει ότι δεν θα ασχοληθεί με τα προβλήματά μας. Συγκέντρωσε πολλά παλαιά στελέχη για να κυβερνήσουν κατά τα γνωστά. Όχι μόνο βαρεθήκαμε από παλαιές τακτικές αλλά και δεν γουστάρουμε μία με τις πρακτικές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/10/10 18:32

    ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΛΙΓΑΚΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΙΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑ ΒΛΕΠΑΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗΤΟΥ ΣΤΗΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΣΟ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ Δ.Μ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΔΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/10/10 20:29

    γαργάρα έκανε ο γιαννάκης τις ερωτήσεις του περιβος. ντροπη του. την απάντηση θα την παρει σύντομα. νομίζει χωρίς επαφη με τον κοσμο οτι θα κερδισει τις εκλογες. κουνια που τον κουναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/10/10 21:49

    Λαμόγια χάσατε τη ψυχραιμία σας βλέπω.
    'Οσο βλέπετε τον Σοφρά πρώτο, σας πιάνει τρέλα.
    Αγοράστε γυαλιά τεσσάρων διαστάσεων γιά να δείτε τα έργα που γίνονται γιατί εσείς, έχετε ...φύγει απ'τον τρισδιάστατο κόσμο μας.
    Κάλο κουράγιο γιά το 2013 τσαβαρόπουλα.
    Χέστες ,ε, χέστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/10/10 06:38

    Πάω στοίχημα 225.000 Ευρώ για τον Σοφρά, ότι δεν θα πάει καν στην 2 Κυριακή (και το ξέρει) αν το "αντέχει" ας απαντήσει να το προχωρήσουμε μέσω δικηγόρου επισήμως, αναμένω.
    Ότι άρπαξε – άρπαξε καιρός να χάσει και κάτι, σιγά μη του λείψουνε.
    το λαμόγιο και ο χέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/10/10 15:31

    ΤΡΙΜΙΣΤΘΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΦΑΚΙΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.