Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Οκτ 2010

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ»-ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΗΣΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ»-ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΗΣΩΝ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ», με επικεφαλής τον Αλέκο Αλαβάνο ανακοίνωσε τους144 υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα στην Αντιπεριφέρεια Νήσων που ανήκει η Σαλαμίνα

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΤΑΛΗΣ.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ,
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/10/10 19:10

    ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 3-1
    Σήμερα στο γήπεδο του Αμπελακιακού στις 3μμ στον αγώνα πρωταθλήματος η ομάδα μας, πιάνοντας από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι ποιος θα ήταν το αφεντικό. Ο Αμπελακιακός αν και δεν υπήρχε στην εντεκάδα του, λόγο τιμωρίας ο βασικός του σέντερ φορ Σταφσουλάι, άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο Σγούρδα Σταμάτη, στη συνέχεια Κοβιός στο 38ο λεπτό ήρθε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας και να πάμε με αυτό το σκορ στο ημίχρονο.
    Στο 57ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μετά από λάθος συνεννόηση της Άμυνας οι αντίπαλοι μείωσαν σε 2-1 και στο 72 ο Κρουστάλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1.
    Με την ομάδα του Αμπελακιακού αγωνίστηκαν οι, Μαγιάτης Π, Καπάι, Μπούνταλης, Μαγιάτης Β, Σταυράτης, Κρουστάλης, Μπούζος, Σγούρδας, Κοκλιώτης, Κοβιός, Κωσταντάκης, και σαν αλλαγή οι Ζαχαρίας, Γαβριηλάκης, και Παπαδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/10/10 21:45

    ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ, Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΕΩ. ΔΗΜΑΡΧΕ, Η ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.