Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Οκτ 2010

Δ.Τ. “ο συνδυασμός ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών Σαλαμίνας για το δασικό πρόβλημα”


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που απορρέουν από την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του νόμου πλέον 3889/2010 «Περί χρηματοδότησης περιβαλλοντικών παρεμβάσεων – πράσινο ταμείο – κύρωση δασικών χαρτών και άλλες διατάξεις», επαναδιατυπώνουμε την θέση του Συνδυασμού μας, για το δασικό πρόβλημα.
1. Νομιμοποίηση της σημερινής υφιστάμενης κατάστασης.
2. Εφαρμογή χωρίς αναδρομική ισχύ του ανωτέρω νόμου και απόλυτη προστασία του δάσους και των πραγματικών δασικών εκτάσεων από την ισχύ του νόμου.
3. Διαγραφή των υπέρογκων προστίμων που έχουν επιβληθεί στους πολίτες με το άρθρο 45 του Ν. 2145/93 και έχει ανασταλεί η είσπραξή τους με το άρθρο 15 παρ. 21 του Ν. 3208 μέχρι κύρωσης των δασικών χαρτών.
Τέλος επισημαίνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η διεκδίκηση των παραπάνω θέσεων, δεν θα εξαντληθεί μόνο στην επιβαλλόμενη γραφειοκρατική προσέγγιση.
Ο λαός της Σαλαμίνας να γνωρίζει ότι θα είμαστε αγωνιστικά δίπλα του μέχρι τελικής επίλυσης του προβλήματος.

το γραφείο τύπου του συνδυασμού,
“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών νήσου Σαλαμίνας”
Ακτή Καραϊσκάκη 9 ΤΚ 189 00 ΣΑΛΑΜΙΝΑ
τηλ. 210 46 54 329 / φαξ. 210 46 54 328α
ενημερώνεστε καθημερινά και από το website
του συνδυασμού μας: http://www.protovoulia-salaminas.gr/

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/10 14:35

    NA GREMISTOYN EDO KAI TORA OLA TA AYTHERETA MESA STO DASOS.
    ETSI DEN EINAI KIRIE ASTRAKO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 14:44

    Οτι υποψήφιος δημαρχος θα ηθελε να νομιμοποιησει τα αυθαίρετα στα δάση του νησιού δε το περίμενα. Και εγώ ο μαλάκας πήρα αδεια για να κτίσω εντος σχεδίου και πλήρωσα ενα σωρο λεφτά σε εφορία και ΙΚΑ. κ. Τσαβαρή γράφετε στο site σας ότι η σχέση σας με τη Σαλαμίνα ξεκινάει όταν κάνατε κατασκήνωση στα πεύκα. Και τώρα θέλετε να νομιμοποιήσετε τα αυθαίρετα που χτίστηκαν εκεί που πριν βρίσκονταν δέντρα, που χτίστηκαν νύχτα με τσίλιες; Οργίζομαι. Ηρθατε από τον Πειραιά για να καταστρέψετε τη Σαλαμίνα; Οχι μόνο δε θα ψηφίσω τους δύο συγγενείς μου που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο συνδιασμό σας, αλλά θα φροντίσω και άλλοι να ακολουθήσουν το δρόμο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/10 15:34

    Eseis thelete kesedes me giaourti gia na synelthete,pou tha lysete kai to dasiko kai kala kala de kserete oute to onoma sas na grafete....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/10 16:40

    Ε ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Ε Σ Ε Ι Σ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/12 07:16

    Διαβάζω σχόλια αρνητικά για τον Γάννη Τσαβαρή. Διακρίνω ότι η λάσπη είναι διαχρονική και συνεχίζεται. Είναι το μόνο υλικό που έχουν μερικοί στην πολιτική.
    Εσείς θα βρίζετε και συνεχίστε κα.
    ι ο Γιάννης Τσαβαρής θα δέχεται επαίνους
    Μήπως μάθατε τι έγινε χθες στον Άγιο Μηνά;
    Ο δικός μας Μητροπολίτης Λαρίσσης Ιγνάτιος από άμβωνος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, μεταφέροντας συγχρόνως τους χαιρετισμούς, την αγάπη και την εκτίμηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.
    Εσείς λοιπό θα βρίζετε και εκείνος θα παίρνει τα εύσημα. Εσίς θα βρίζετε και εκείνος την Δευτέρα θα κάνει τα εγκαίνια του Δυτικού Αντλιοστασίου που σημαίνει ολοκήρωση της αποχέτευσης και σεις θα βρίζετε.
    Φυσικά δεν βρίζετε ξαφνικά , βρίζετε από την μέρα που έγινε Δήμαρχος.
    Εσίς βρίζατε και τότε που έτρεχε να βρεί τα 8 εκαομμύρια ευρώ για να τελειώνει σήμερα η αποχέτευση
    και η οποία είχε σταματήσει από το 2009 γιατί ο κ. Σοφράς δεν μπορούσε να βρει χρήματα.
    Συνεχίσετε να βρίζετε. Εσείς αυτό ξέρετε να κάνετε καλά και ο Γιάννης Τσαβαρής θα παίρνει συγχαρητήρια στην κατάμεστο Ιερό Ναό του Πολυούχου Αγίου Μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/12 08:13

    Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό ο διαχειριστής ξαφνικά έβαλε μία ανακοίνωση για το δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας που έβγαλε ο Συνδυασμός του Γιάννη Τσαβαρή πριν από δύο χρόνια. Τι θέλει να πει ο ποιητής δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.