Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Οκτ 2010

ΝΟΒΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ “ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΝΟΒΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ “ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010”

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας, διοργάνωσε, για πρώτη φορά στο νησί της Σαλαμίνας, τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης “Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνας 2010”, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία. Δήλωσαν συμμετοχή 17 σκάφη από 4 Ναυτικούς Ομίλους, εκκίνησαν και τερμάτισαν 14, σε διαδρομή 16 ναυτικών μιλίων περίπου, από το Λιμάνι της Σαλαμίνας, στις προσβάσεις της Πάχης, στο νησάκι Κανάκι και επιστροφή στο Λιμάνι της Σαλαμίνας. Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα και η άρτια οργάνωσή του, άφησαν άριστες εντυπώσεις ιδίως στους φιλοξενούμενους Ναυταθλητές Ιστιοπλόους.

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές, είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή των ανθρώπων της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Εφόρου Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) κ. Σταμάτη Μπάρχα, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα και του Αρχικαταμετρητού της ΕΑΘ και μέλους του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης φιλίας (ΝΟΕΦ) κ. Γιάννη Καλατζή. Τα σκάφη που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν στις κατηγορίες ORC Club 1 και ORC Club 2, με τα εξής αποτελέσματα:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club 1
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 DOCUMENTO ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
2 ΙΡΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 QUASAR ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤ. ΟΜ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club 2
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 ΜARESI ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
2 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 ΝΤΑΝΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΟΥΝΤΖΗΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club OVER ALL
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 DOCUMENTO ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
2 ΙΡΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 QUASAR ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤ. ΟΜ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στην εκδήλωση απονομής των επάθλων που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα στην αίθουσα “ΜΠΟΓΡΗ” του Δημοτικού Μεγάρου Σαλαμίνας, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπύρος Σοφράς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Τσαβαρής και Όμηρος Παπασάββας, ο Ταμίας της ΕΑΘ κ. Γρηγόρης Βαρβαρήγος, ο Πρόεδρος του ΙΟΠ/ΔΕΗ κ. Αριστείδης Ρούσσης, ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΙΟΠ κ. Παντελής Καρατζάς και πολλοί φίλοι της Ιστιοπλοΐας.
Ακολούθησε παράθεση Δεξίωσης.
Με το σκάφος ΙΡΙΣ συμμετείχε το 2ο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟΒΣ.
Η πρωτοβουλία αυτή του ΝΟΒΣ έχει ως στόχο να καθιερωθεί σε ετήσια βάση αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης προς τιμή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, για να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ιστιοπλοΐας στο νησί και στην προβολή του νησιού μέσω της Ιστιοπλοΐας.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/10/10 21:07

    ΣΤΟ BLOG ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
    http://salamikonos.blogspot.com/
    Η ΜΠΟΜΠΑΑΑΑ ΘΑ ΣΚΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΩΚΤΟΒΡΙΟΥ. ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/10 08:07

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,
    ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,,,,,ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,,,,, Μανος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/10 08:52

    re paidia o argyriou pou itan?o megas paragontas tou athlitismou me ton proistoriko tou omilo kitage me ta kialia.e re mavro pou tha pesei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/10 14:38

    Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
    Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
    Τοπικό Δίκτυο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
    Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
    Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
    Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
    Για το Διοικητικό συμβούλιο.


    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/10/10 18:19

    Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΓΙΝΕ ΑΔΙΑΒΑΤΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ;; ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ;; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ;;; ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ;;; ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;;; ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/10/10 18:23

    argyriou tora me ti vroxi mporeis na adeiazeis kai kanena vothro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/10/10 18:37

    Σε λίγο καιρό θα πάψει να υπάρχει αυτό το αίσχος της πλημμύρας.
    'Ενα πρόβλημα 30 χρόνων ήρθε ο Σοφράς γιά να το λύσει και αυτό σας τρελαίνει γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/10/10 18:46

    O KOGIAS POY ADIAZI TO BOTHRO TOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/10/10 21:37

    ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/10/10 21:42

    Νικολάκη δεν μας τα λες καλά, χάνεις την ψυχραιμία σου; Σκέψου να σου βγουν μπροστά και οι δεξιοί υποψήφιοι ε, τότε θα φας το … σου (ότι σου έχει απομείνει από δαύτο) είμαι βέβαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/10/10 21:48

    «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ»
    Παραιτήθηκε από την προεδρία της ομοσπονδίας ο Νίκος Ευθιυμίου, έβαλε πλώρη για τον δήμο Σαλαμίνας τώρα που θεωρεί δεδομένη την νίκη Τσαβαρή. Τον άφησε να κάνει τον αγώνα μόνος του και τώρα που είδε «φώς» σπεύδει να τον «στηρίξει». ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, έ ρε γλέντια που έρχονται η χαρά του σχολιαστή.

    ΚΟΥΙΖ: Ο ΠΑΛΜΟΣ αντέγραψε το πρόγραμμα Τσαβαρή ή ο Τσαβαρής τον ΠΑΛΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/10/10 22:57

    Άλλο λαμόγιο και αυτός. Μουλωχτό ύφος έχει. Τον ξέρουν όλοι οι εργατοπατέρες εκτός νησιού και δείχνει πόσο ύπουλος και μεθοδικός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/10/10 02:27

    ΝΙΚΟ ΕΥΘΙΜΙΟΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΒΙΕ(ΕΞΑΤΑΧΥΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.