Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Οκτ 2010

Κυνόσουρα Σαλαμίνας - Έγκλημα κατά της ιστορίας


Κύριοι,

το ζήτημα της ολοκληρωτικής καταστροφής του ιστορικού χώρου πέριξ της Κοινόσουρας είναι γνωστό σε όλους εδώ και καιρό.

Εκ του αποτελέσματος κρίνοντες, είναι ξεκάθαρο ότι κανείς πολιτικός μέχρι σήμερα δεν είχε την πολιτική βούληση να δώσει θετική λύση στο θέμα, δυστυχώς.

Σας επισυνάπτω προς ενημέρωσή σας ανοιχτή επιστολή μου προς την COSCO, η οποία δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο της Σαλαμίνας, η οποία και κοινοποιείται (όπως φαίνεται στα συνημμένα) σε ευρεία κλίμακα τόσο στον πολιτικό κόσμο όσο και στα ΜΜΕ.

Η επιστολή αυτή είναι ένα πολιτικό μήνυμα.

Μιά φωνή απόγνωσης θα έλεγα.

Η τεχνική με την οποία συντάχθηκε είναι ένας τρόπος για να προκαλέσει την προσοχή κάθε αναγνώστη.

Με τον τρόπο αυτό ζητώ και από εσάς και από όλους (αρμοδίους και μη) να παρέμβετε άμεσα και να αποκαταστείσετε την περιοχή, όπως αρμόζει σε αυτό το σημαντικό για την Ελλάδα σημείο.

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να διαβάσετε αυτό το e-mail.

Με ιδιαίτερη τιμή,
Γιάννης Πλατανιστιώτης

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/10/10 15:28

    ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
    Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
    Τοπικό Δίκτυο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
    Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
    Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
    Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
    Για το Διοικητικό συμβούλιο.


    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς
    Αναρτήθηκε από Salamikonos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/10 18:25

    Εσύ ρε ανώμαλε που έχεις προσωπικό πρόβλημα με τον Δερτούζο πήγαινε βρες τον και σου ρίξει κανα δυο μπας και ηρεμήσεις και μη μας ζαλίσεις τα @@@@ άντε και πηδ…. ξεφτίλα στο φινάλε πήγαινε στο salamikonos και βγάλε τα απωθημένα σου ανέραστε πεοτυμπανιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/10 20:08

    tsimoydia mastrolampro eeee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/10 20:08

    E RE KAI NA DEITE TI SAS EXO GIA METAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/10 00:16

    Καλώς τον πρόεδρο των παραθεριστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/10 10:11

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ……. Η ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ... ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ.....ΚΑΙ ΤΟΥ… ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ,……ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ……,ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……. , ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ …ΧΡ………ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ…….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…….. ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ………ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝHΚΕΙ ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠAΛΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ … ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..... ..ΠΑΠΑΣΑΒΑΣ ..ΑΓΑΠΙΟΥ… ΤΣΑΒΑΡΗΣ …ΜΑΚΡΗΣ ..ΡΟΥΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ .... ΕΛΕΟΣ.... ΚΥΡΙΟΙ.. ΕΙΣΤΕ.. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ .....ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ…ΣΑΛΑΜΙΝΑ…. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ………ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ …… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ …..όλοι εσείς οι σχολιαστές που προσπαθείτε να επηρεάσετε τις συνειδήσεις…. των δημοτών για το συμφέρον τους υποτίθεται… και αναρτάτε τις υποδείξεις σας για τους δήθεν άφθαρτους και λοιπά ….να συνεχισετε να μας ενημερωνετε πολυ καλο μας κάνετε….αλλα δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα… και ποιοι πραγματικά είστε…. αν κοιτάτε τον κόσμο στα μάτια θα το καταλάβετε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/11/10 15:57

    ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗ/ΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ - ΟΛΠ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΠ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΣΗ- ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗ ΚΥΝOΣΟΥΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΦΑΣΙΣΤΙKΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΛΟΓΚ
    www.salamis-aiantis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/11/12 07:04

    Διαβάζω σχόλια αρνητικά για τον Γάννη Τσαβαρή. Διακρίνω ότι η λάσπη είναι διαχρονική και συνεχίζεται. Είναι το μόνο υλικό που έχουν μερικοί στην πολιτική.
    Εσείς θα βρίζετε και συνεχίστε κα.
    ι ο Γιάννης Τσαβαρής θα δέχεται επαίνους
    Μήπως μάθατε τι έγινε χθες στον Άγιο Μηνά;
    Ο δικός μας Μητροπολίτης Λαρίσσης Ιγνάτιος από άμβωνος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, μεταφέροντας συγχρόνως τους χαιρετισμούς, την αγάπη και την εκτίμηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.
    Εσείς λοιπό θα βρίζετε και εκείνος θα παίρνει τα εύσημα. Εσίς θα βρίζετε και εκείνος την Δευτέρα θα κάνει τα εγκαίνια του Δυτικού Αντλιοστασίου που σημαίνει ολοκήρωση της αποχέτευσης και σεις θα βρίζετε.
    Φυσικά δεν βρίζετε ξαφνικά , βρίζετε από την μέρα που έγινε Δήμαρχος.
    Εσίς βρίζατε και τότε που έτρεχε να βρεί τα 8 εκαομμύρια ευρώ για να τελειώνει σήμερα η αποχέτευση
    και η οποία είχε σταματήσει από το 2009 γιατί ο κ. Σοφράς δεν μπορούσε να βρει χρήματα.
    Συνεχίσετε να βρίζετε. Εσείς αυτό ξέρετε να κάνετε καλά και ο Γιάννης Τσαβαρής θα παίρνει συγχαρητήρια στην κατάμεστο Ιερό Ναό του Πολυούχου Αγίου Μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.