Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουλ 2011

Ε.Σ.Σ.ΑΚ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πυρκαγιά στα Κανάκια χθες 15-7-11 στις 20:05

Πυρκαγιά   στα   Κανάκια  χθες  15-7-11  στις  20.05   στο   σημείο των  κεραιών.      Η έναρξη της πυρκαγιάς αποδίδετε σε βραχυκύκλωμα στα  καλώδια  της  Δ.Ε.Η  από  διερχόμενο   πτηνό.

Κάηκαν  4  στρέμματα  πευκοδάσους.  Η  χαμηλή  ένταση των  ανέμων  και  η άμεση  επέμβαση  του Πυροσβεστικού   Σώματος,  των εθελοντών και του Δήμου Σαλαμίνας βοήθησαν  στον  γρήγορο  έλεγχο   της  πυρκαγιάς.

Το «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ» βρέθηκε  από  την  πρώτη  στιγμή στο περιστατικό  με 1 πυροσβεστικό  όχημα  και 5 οχήματα  υποστήριξης  με 7 μέλη,  βοηθώντας  στην  κατάσβεση  της  πυρκαγιάς  και  μεταφέροντας  τα οχήματα  του  Π.Σ.  που  έρχονταν  από  τον  Πειραιά  στον  τόπο  του  συμβάντος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/7/11 12:52

    Εχτες το βραδυ περασα με την παρεα μου απο την παραλια της Σαλαμινας και αυτο που εζησα ηταν τραγικο, η μποχα και η δυσοσμια αφορητη ο κοσμος ετρεχε να απομακρηνθη γιατι δεν αντεχε τη βρωμα και απο τι προερχετε αυτο; μα απο τους σκατανθρωπους που κατοικουν αυτο το σκατονηση και εδω και χρονια αδιαζουν χωρις ιχνος τσιπας τους βοθρους τους στη θαλασσα και οι πολιτικοι ταγοι τι κανουν τοσα χρονια που συντελιτε αυτο το εγγλημα; ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ οι υποτιθεμενοι οικολογοι; τι κανουν αραγε; οι αρμοδιες αρχες; ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ Κανενας δεν ενδιαφερετε για αυτο τον τοπο και ολοι μαζι συντελουν στον βιασμο του οι δημοσιογραφοι; δεν βλεπουν δεν ακουν; δεν μυριζουν τη σκατηλα την ανυποφορη μποχα; μα καλα ρε εισαστε ολοι βουτηγμενοι στα ΣΚΑΤΑ σε αυτο το νηση;Το μονο που ασχοληστε ειναι το κουτσομπολιο και η φιγουρα; η ρουφιανια και η πουτανια; γιατι δεν μιλαει κανενας σας; γιατι ασχοληστε με τα ιχθιοτροφια και με τα σκατα που εχουν καταστρεψει οτι πολυτιμοτερο ειχατε σε αυτο το νηση δεν μιλαει κανενας σας; Γατι ολοι σας εισαστε σκατανθρωποι και συνενοχοι στο ΕΓΚΛΗΜΑ. Ποτε θα γινετε ανθρωποι και θα ασχοληθητε με το περιβαλον σταματοντας να αδιαζετε τα σκατα σας στη θαλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.