Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2011

(!!!) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (!!!)

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί λασπολόγοι - συκοφάντες προσπαθούν με υποβολιμαία και κατευθυνόμενα κείμενα να αποτυπώσουν την αρρωστημένη φαντασία τους.
Αυτή την φορά παρουσίασαν ως δήθεν δαρμένο από αγανακτισμένους εθελοντές τον Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Γι άλλη μια φορά τους λέμε ότι οι ηλεκτρονικοί κουκουλοφόροι δεν μπορούν και δεν θα σταματήσουν την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θα προχωρήσει στο έργο της.  

Μπράβο δήμαρχε πάνω τους γιατί όπως φαίνεται, αυτοί οι κουκουλοφόροι μπλοκάκιδες, τα έχουν βρει με τον λατόμο και τους υδατοκαλλιεργητές τα παίρνουν γενικώς για να σε διαβάλλουν.
Βούλωσε τους λοιπόν το στόμα τώρα και κάλεσε τον λαό της Σαλαμίνας με το γνωστό σου πύρινο λόγο σε εγρήγορση για μεθαύριο Τρίτη 26 Ιουλίου που συζητούνται τα θέματα στην περιφέρεια.
Βάλε και 2 πούλμαν όπως έβαζες για τους μαθητές και δασκάλους του δημοτικού σχολείου των Παλουκίων, να πάμε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ! ! !
·        ΕΞΩ οι υδατοκαλλιέργειες απ’ το νησί μας, ΚΑΜΙΑ νέα άδεια ΚΑΜΙΑ ανανέωση στις παλιές που λήγουν εδώ και τώρα.
·        ΕΞΩ κι ο λατόμος, και να ξανακλείσεις την Λεωφόρο Φανερωμένης τώρα για να δεις πως μαζεύεις κόσμο όχι όπως τότε τρεις κι ο Κούκος ! ! !
Κάντο και τότε να δεις πως πείθεις κι άσε τα δελτία τύπου της πλάκας για άλλους.
Αν όμως δεν το κάνεις αντιλαμβανόμαστε το στρίμωγμα της υπόθεσης, τότε ποιος είναι ο λασπολόγος; Ποιος είναι ο λαοπλάνος; Ποιος είναι ο πραγματικός Κουκουλοφόρος;
Γι’ αυτό σου λέω δήμαρχε, στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/11 20:58

    Ρε λαμόγια βρε γκεπελίσκοι τσι κακιάς ώρας δεν έχετε πολιτικό λόγο για να χτυπήσετε την Δημοτική αρχή και εφευρίσκετε χειροδικίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο άρρωστος νούς. Σας πληροφορώ και εγώ είμουν το πρωί στον δήμο και δεν αντιλήφθηκα κανένα γεγονός που λέτε και γράφετε. Το μόνο που πραγματικά είδα ήταν ότι δούλευαν όλοι ακατάπαυστα. Δεν μπορείτε ακόμα να δεχτήτε ότι τα πάντα γίνονται νομότυπα και όχι σαν τις περασμένες εποχέs. Αυτό πονάει λαμόγια ε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/11 21:06

    Σε καταλαβαίνω είσαι ένας καλοπληρωμένος κονδυλοφόρος που δεν σε έχει «αδειάσει» ακόμα και του στήνεσαι και συ. Τι να σου πω υπάρχουν και οι τσανακογλύφτες για να διασκεδάζουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/11 23:02

    Ο Δήμαρχος δεν έχει καταλάβει ότι το παλιό ρητό ήταν σοφό που έλεγε "Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι." Με αυτούς που κουβαλάει δίπλα του, ξεφτιλίζεται. Γιατί έχει καβαλήσει μεγάλο καλάμι, και του αρέσει να περιτριγυρίζεται από γλύφτες και αμόρφωτους, ώστε να φαίνεται αυτός μεγάλος και τρανός. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό το νησί. Γιατί τον ηλίθιο τον διαδέχτηκε ο πανιλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/11 23:05

    25/7/11 23:02] Το σχόλιο σου είναι πολύ επιτυχημένο και χτυπάει ακριβώς το πρόβλημα της δημοτικής αρχής. Γιατί όλοι τώρα έγιναν όμορφοι, και ανακαλύψανε τι έχουν μέσα στο βρακί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/7/11 09:24

    Αγαπητές/οί blogers, παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις αναρτήσεις σας και τα σχόλια των αναγνωστών σας και ειλικρινά έχω εκπλαγεί με τα "προβλήματα" που σας απασχολούν. Θα αναφέρω μερικά απ'αυτά (όσα θυμάμαι). "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι ο τσακωμός του Δήμαρχου με κάποιον Τσαπάκη, προφανώς υπάλληλο του Δήμου."Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι αν έφαγαν οι Αντιδήμαρχοι σε μια καντίνα. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι η διαγραφή του αξιότιμου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μπίλλια. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν έδειραν οι εθελοντές τον Δήμαρχο. Μου γεννάται λοιπόν ένα μεγάλο ερώτημα. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 28ος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ; Γιατί ποτέ δεν ασχοληθήκατε με αυτό το μείζον για το Νησί θέμα; Μήπως ολοι εσείς κρύβεστε πίσω από τους πρώην Δημάρχους των δύο Δήμων; Προσωπικά, διαπιστώνω καθημερινά ότι υπάρχει μια Δημοτική Αρχή, που τουλάχιστον προσπαθεί. Παράδειγμα, η καθαριότητα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ο Δήμαρχος προσπαθεί να προβάλει τη Σαλαμίνα και να τη κάνει γνωστή διεθνώς, την αποχέτευση τη προχωράει και το βασικότερο προσπαθεί το οικονομικό συμμάζεμα του Δήμου. 'Οσον αφορά τις πρόσφατες προσλήψεις, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο, που λειτουργεί με διαφάνεια. Είναι προτιμότερο αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι, να μπαίνουν οι "ημέτεροι" από το παράθυρο; Διαφαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, ότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΚΡΑ 'Η ΜΕΓΑΛΑ. Τσαβαρικός δεν είμαι. 'Ομως θα στηρίζω οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή προσπαθεί για το τόπο μου, γιατί με ενοχλεί και με λυπεί αφάνταστα, που η Σαλαμίνα δεν ανήκει στα τουριστικά νησιά του Αργοσαρωνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/7/11 11:37

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΑΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΙ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/7/11 18:29

    μπραβο στο λαμογιο που προεκλογικα ειχε ταξει θεσεις εργασιας στο καθε πικραμενο μπραβο στο λαμογιο που πεντε μηνες δουλευει τους εθελοντες μπραβο στον μεγα ψευτη που τους δουλευε ΟΛΟΥΣ γιατι ηξερε οτι οι προσληψεις γινονται μονο με τον ΑΣΕΠ ας κανει μια προσληψη εκτος ΑΣΕΠ. αντε γκεμπελακια στην παρακατω γειτονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/11 20:30

    Ρε Γρηγόρη (27 Ιουλίου 2011 6:09 μ.μ. ) η πουτάνα θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει. Ποιος να σε φοβηθεί ρε καραγκιοζέκο σενα; Από πότε έγινες και ευεργέτης του κόμματος της ΝΔ και δεν το ξέρουμε; Για πεστα αυτά και του Ελευεθεριάνου και του Γκιόκα να γελάσουν οι άνθρωποι λιγάκι.
    Όσον αφορά το νερό του συγκεκριμένου κυρίου γιατί το συζητάς και δεν του το κόβεις ως αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων τρομάρα σου; Του κάνεις εξυπηρέτηση; Περιμένεις κατι απ’ τον Φώτη; Σιγά μην το πάρεις!! Ο Φώτης δεν εκβιάζετε κάνε κάτι και ότι στοιχεία έχεις στο ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/7/11 15:41

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΟΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΙ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΤΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΚΑΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΙΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ Η ΤΣΕΠΗΣΟΥ ΠΟΥ ΔΑΓΚΟΝΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΑΤΣΕ ΑΓΟΡΙΜΟΥ ΣΤΑ ΚΙΛΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΑΙ ΚΙΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/7/11 16:30

    εθελοντισμος σημαινει εργαζομαι χωρις να πληρωνομαι. οι εθελοντες ομως πληρωθηκαν κανονικα. υπαρχει κανενας νομος που λεει επειδη εργαστηκα εθελοντικα πρεπει να με προσλαβει στον δημο η ΔΗΜΟΤΙΚΗ αρχη? μην τρελαθουμε τωρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.