Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουλ 2011

PERIVOS ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ και ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ»


ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Στο  τελευταίο περιφερειακό  συμβούλιο  τέθηκε το θέμα των υδατοκαλλιεργειών και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που πρόκειται να υπογραφεί. 
Η περιφέρεια εξέφρασε τη συνολική αντίθεση της στην ΚΥΑ όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο αυτή εκπονήθηκε καθώς και για το ότι αγνοήθηκε πλήρως σαν βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παράλληλα ζητάει από τα αρμόδια υπουργεία την εξαίρεση του Πόρου και των Μεθάνων από την ΚΥΑ ως τουριστικές περιοχές.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περιφέρεια δεν αποφασίζει, ούτε καν γνωμοδοτεί. 
Σε αντίθεση με τη Σαλαμίνα, στον Πόρο δημοτική αρχή και κάτοικοι σύσσωμοι αντιδρούν στην ΚΥΑ κάτι το οποίο δε συμβαίνει στο νησί μας, παρά τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης κατά την πρόσφατη συγκέντρωση του Perivos. 
Σας πληροφορούμε ότι η ΚΥΑ δεν θα υπογραφεί τώρα αλλά θα πάει εκ νέου σε δημόσια διαβούλευση.  Ο Perivos θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στη δημιουργία Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών στο νησί μας με τη συλλογή υπογραφών (πάνω από 2000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί ήδη), και με όποια άλλη μορφή κινητοποιήσεων κρίνουμε απαραίτητη, περιμένοντας παράλληλα τις κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει και οφείλει να κάνει η δημοτική αρχή. 
Ελπίζουμε στον αγώνα αυτόν να μην μείνουμε μόνοι. 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ»
Στο ίδιο περιφερειακό συμβούλιο εγκρίθηκε μία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του νταμαριού στη θέση «Γούβα – Μπατσί». 
Υπέρμαχος στην ψήφιση ήταν ο «δικός μας» περιφερειακός σύμβουλος.  
Όμως αυτό δεν αλλάζει το πόρισμα της δημοτικής επιτροπής όπου συμμετείχαμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών του δημάρχου, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο και δεσμευτεί να ενεργήσει για να εφαρμοστεί η απόφαση, απαιτώντας από όλες τις αρμόδιες αρχές την εφαρμογή των νόμων. 
Κατανοώντας την αγωνία των εργαζομένων στο λατομείο δεν είμαστε κατά της εργασίας, αλλά είμαστε εναντίον της κάθε ασυδοσίας που καταστρέφει τον τόπο μας.

Σ.Δ.: Τα σχόλια δικά σας, για τα δυο αυτά θέματα θα επανέλθουμε σύντομα

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/11 18:25

    Δευτερη φορα αυτος ο ακατανομαστος Βουδουρης πουλαει τη σαλαμινα οπως και στο Νομαρχιακο συμβουλιο πριν δυο χρονια.Πρεπει να ντρεπεται.Και πρεπει να ντρεπονται και οσοι ψηφιζουν αυτο το ανθρωποειδες υποκειμενο σαν περιφερειακο συμβουλο,που δεν ξερει ουτε την υπογραφη του να βαλει ποσο μαλλον να μιλησει.Ας βαλουν οι σαλαμινιοι μυαλο την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/11 18:35

    Εσεις εκει στον Περιβο ποτέ δεν θα μας πεισετε οτι δεν ταχετε κανει πλακακια με τον Δημαρχο.Που ησασταν οταν εβγαλε το θεμα η ΝΑΥΜΑΧΗΑ?κανατε το κοροιδο αντι να κινητοποιησετε τον λαο της σαλαμινας για το περιφερειακο συμβουλιο και εσεις και η Δημαρχαρα μας.Την επομενη φορα θα μας πεισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/11 18:52

    προς 18.35
    αν εσυ με αυτην την ανακοινωση καταλαβαινεις οτι τα εχουν κανει πλακακια με το δημαρχο , τοτε εχεις πολλα χαλια.
    και το κακο ειναι οτι δεν πουλανε μυαλο πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/11 20:21

    Ο περιβος έπρεπε να είναι εκεί ή όχι; Γιατί κρύβεστε πίσω από τον δήμαρχο; Γιατί τα φορτώνετε όλα σε έναν περιφερειακό σύμβουλο; Λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν προσπαθεί. Κι εσείς εμφανίζεστε αλάνθαστοι. Κάντε μας την χάρη και μην ξανα ασχοληθείτε με το νταμάρι γιατί παρασέρνετε τον κόσμο και ύστερα όταν πιστεύει ότι τον εκπροσωπείτε στα στοιχειώδη τότε τον πουλάτε πολύ φθηνά στην κρίσιμη στιγμή.
    Τώρα που πέρασε το θέμα μιλάτε; Τώρα ξανά απόκτησες λαλιά κ. Κανάκη; Ε λοιπόν έχετε πολύ θράσσος τελικά κ. Κανάκη, εσείς και οι όμοιοι σου. Άντε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/11 21:34

    προς 20.21
    να μην ασχοληθουν ξανα με το νταμαρι..
    σε βολευει εσενα και το αφεντικο σου, αυτο θελετε για να βγητε απο την δυσκολη θεση.
    παρε σβαρνα τα blogs και γραφε πληρωμενε καραγκιοζη..,σε πιστεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/7/11 22:15

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ; ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/7/11 22:15

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ; ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/11 03:25

    Δεν είναι μόνο μαλάκες είναι και επικίνδυνοι.
    Παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου και που λέτε ότι είχαν κάνει μπλόκο οι τροχονόμοι της Σαλαμίνας; Απίστευτο και άκρος επικίνδυνο, στη Λεωφόρο Αιαντειου στο ύψος του γηπέδου, σε ένα δρόμο στενό χωρίς ορατοτητα , με διπλη διαχωριστικη και για οσους γνωριζουν ακριβως πανω στην ανηφορα. Ειχαν κριψη το μισο περιπολικο στα ξεροχορτα στην ακρη του δρομου και σταματουσαν τα αυτοκινητα χωρις οι τρεις μαλακες να καταλαβενουν οτι με αυτη την παπαρια τους μπορουσε να προκληθη σοβαρο ακομη και θανατηφορο ατυχημα, αγνωοντας το νομο και τους κανονες ασφαλειας που απαγορευει να βρισκετε περιπολικο σε επικυνδηνο για προκληση ατυχηματος σημειο.
    Τελικα κυριε διοικητα της τροχαιας υπαρχη καπιος να βαλει εστω λιγο μυαλο στους υφισταμενους σας; η πρεπει να συμβει κατι πολυ σοβαρο για να καταλαβουν τη μαλακια τους δερνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/11 08:56

    κανακη ποσα πηρες απο τον δημαρχο για την βιλα που του πουλησες στο περανι;
    ο δουμενης στην εφορια ωσ συμβουλος του δημαρχου εκανε το καθηκον και χρακτηρησε την βιλα ημιτελεισ για να πληρωσει η δημαρχαρα μασ λιγοτερους φορους μεταβιβασησ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/7/11 09:22

    Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!! ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΟΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ ΜΑΓΓΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/7/11 10:13

    Ποιος περιβος ρε παλικάρια; Δεν εμφανίστηκαν όταν έπρεπε στο περιφερειακό συμβούλιο και τώρα ξαναμιλάνε; Έχετε αναρωτηθεί το γιατί; Μα προφανώς για να μας έχουν όλους συντεταγμένους από πίσω τους. Να μας ελέγχουν και όταν τα βρίσκουν με τον δήμαρχο και με τον λατόμο να μην παρουσιάζονται σε περιφερειακά συμβούλια για το εν λόγω θέμα.
    Έχουν καιρό ορισμένοι που τα λέγανε αυτά και σήμερα επιβεβαιώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/7/11 10:53

    Οποιος σαλαμινιος δει τον Βουδουρη στον δρομο να τον πλακωσει στις φαπες για παραδειγματισμο.Μονο ετσι θα βαλουν επιτελους μυαλο ολοι οι πουλημενοι σαυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/7/11 12:39

    Τι ο Βουδούρης που μίλησε υπέρ του λατόμου τι ο περιβος, η ναυμαχηα και ο δήμαρχος που δεν εμφανίστηκαν το ίδιο αποτέλεσμα έχουν. Όλοι τους βόλεψαν τον λατόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/7/11 13:01

    Και αν παρεβρισκονταν δηλαδη ο Perivos και η ΝΑΥΜΑΧΗΑ τι θα αλλαζε; Συλλογοι ειναι και οι δυο και δεν εχουν δικαιωμα ψηφου στα συγκεκριμενα συμβουλια. Ολη η ευθυνη βαραινει τους εκλεγμενους απο το Σαλαμινιο λαο, σε δημοτικο ή περιφερειακο συμβουλιο. Οι τοπικοι αρχοντες δεν ψηφισαν κατα της περιβαλλοντικης μελετης του λατομειου και ουτε απο οτι φαινεται ελαβαν υποψη τους το πορισμα της δημοτικης επιτροπης για το λατομειο, και οι περιφερειακοι ... αστο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/7/11 13:06

    Πολλά θα άλλαζαν διότι φοβόνται τον κόσμο οι πολιτικοί αυτές τις ημέρες. Σε άδεια καθίσματα έπαιζαν μόνοι τους οι πληρωμένοι αιρετοί και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/7/11 13:22

    Κανεναν δε φοβουνται. Και ο Perivos και η ΝΑΥΜΑΧΗΑ εχουν κανει πολλες παρεμβασεις στο δημοτικο συμβουλιο και στην επιτροπη διαβουλευσης, αλλά δεν ιδρωνει το αυτι κανενος. Παρά τις αποφασεις του δημοτικου συμβουλιο που αναγκαστηκαν να παρουν και στα δυο θεματα (νταμαρι, υδατοκαλλιεργειες) δεν εχουν προχωρησει σε καμια ενεργεια. Τις πηραν μονο και μονο για να πουν στις επομενες εκλογες οτι το εκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/7/11 13:48

    Φιλε των 8:56 γιατί γράφεις τα μισά ;
    Δεν ξέρεις ότι ο κ. Κανακης (περιβος) είναι συνεταίρος και με τον Παπαζογλου ;
    Μπατζανάκης του Σακελάρη (αδελφός της Ερης και της Σοσος ) μέτοχος στις ιχθυοκαλλιέργειες ; με μια αγορά έκλεισαν όλα τα στόματα νταμάρι –ιχθυοκαλλιέργειες- και του περιβου .
    Ο πρόεδρος των μηχανικών, και ο πρόεδρος των αλιέων τι έχουν να πουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/7/11 13:56

    Ποιος πρόεδρος μηχανικών αυτός που στόμα έχει και λαλιά δεν έχει για τον Αγγέλου; Μην τον ανακατεύεις γιατί μάθαμε ότι δεν μιλάει επειδή φοβάται μην τυχόν και του κάνει αγωγή ο Αγγέλου και άντε μετά να βρει δικηγόρο να τον υπερασπιστεί.

    υγ Είναι κουμπάρος και με τον δήμαρχο. Να πως όλα γυρίζουν γύρω γύρω από τα ίδια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/7/11 22:03

    ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 20.000 ΜΕΛΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ .....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ...ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ....ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/8/11 10:13

    Στο φλαμιγκο ο περιβος είχε κάνει εκδήλωση και είχε καλέσει τον κόσμο. Στα μπλογκς ο περιβος φώναζε ότι τον ενδιαφέρει το περιβάλλον. Τελικά τι έγινε και δεν παρουσιάστηκε όταν έπρεπε στο περιφερειακό συμβούλιο; Αυτά τα ψιλά γράμματα πρέπει να προσέχουμε για να μην την πατάμε από τον κάθε όμιλο. Πήρε κάποια απόφαση το ΔΣ του ομίλου να μην παραστεί για αυτά τα σημαντικά θέματα στο περιφερειακό συμβούλιο; Έίστε συνένοχοι όσο οι ιχθυοκαλλιεργειτές και όσο οι λατόμοι για αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/8/11 10:47

    Εχετε χασει τη μπαλα μου φαινεται. Αντι να ζητατε ευθυνες απο αυτους που σας κυβερνανε (ο δημος δηλαδη) ζητατε ευθυνες απο ενα συλλογο; Εκτος αν περιμενετε να λυθουν τα προβληματα του νησιου απο τον Perivo. Ή εκτος αν σας συμφερει να τα ριχνετε στον Perivos προκειμενου να καλυψετε την ανυπαρξια της δημοτικης αρχης. Μαθαμε για τις παρανομιες του λατομου απο τα εγγραφα που δημοσιοποιησε ο Perivos. Μαθαμε για το τι πανε να κανουν στη νοτια σαλαμινα με τις ιχθυοκαλλιεργειες απο τον Perivos. Μηπως για ολα αυτα επρεπε να μας ενημερωσει η δημοτικη αρχη και οχι ενας συλλογος. Μηπως τις υπογραφες επρεπε να τις μαζευει η δημοτικη αρχη και οχι ενας συλλογος; Μηπως την τηλεοραση στο νησι επρεπε να την φερει η δημοτικη αρχη και οχι ενας συλλογος; Μηπως τα περιμενουμε τελικα ολα απο τον Perivos σε αυτο το νησι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/8/11 11:45

    Κυριοι του PERIVOS και ολοι εσεις που γραφετε αυτες της βλακειες για τον Περιφερειακο Συμβουλο, ηταν κανενας απο εσας στο Περιφερειακο Συμβουλιο.Μηπως, λεω μηπως στηριζετε ολοι εσεις τον ΛΑΤΟΜΟ και γαβγιζεται για να μην σας παρουν χαμπαρι και σας παρουν με της πετρες. Εαν δημοσιευθουν τα πρακτικα του Συμβουλιου που θα κρυφτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/8/11 16:57

    Kουβέντες σοφών αντρών: Ο περιβος ενημερώνει δεν αγωνίζεται. Τα υπόλοιπα στον δήμαρχο. Συμπέρασμα κακώς περιμένουμε από τον περιβος σε κρίσιμες στιγμές να πει καμία κουβέντα. Τώρα μας το λες περιβος που ήρθαμε μέχρι το φλαμίγκο; Καλά λέγανε ορισμένοι εδώ μέσα μην υπογράφετε και μην τρέχετε από πίσω τους. Εκείνοι λαό θέλουν για να διαπραγματεύονται τα προσωπικά τους συμφέροντα.
    Βουδούρης: Μίλησε προφανώς στο συμβούλιο και πρέπει να ανέφερε ότι αν κλείσει το λατομείο θα πεθάνουν οι μηχανικοί και οι εργολάβοι από την πείνα στο νησί ή θα ζήτησε να γίνονται έλεγχοι τακτικά. Συμπέρασμα ακόμα ένας που είναι κατά του λατόμου κι εμείς οι ηλίθιοι δεν τον καταλαβαίνουμε. Δείξε μας τα πρακτικά να μάθουμε Βουδούρη τα κατορθώματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/8/11 18:02

    ξερετε ρε μαγκες ποσες ψηφους παιρνει ο βουδουρης;;;ξερετε ποσες ψηφους παιρνει ο τσαβαρης;;; ξερετε ποσα μελη εχει ο περιβος;;; ουτε 200. αρα κοφτε τις παπαριες.και συ που εκανες το κοπο να ερθεις μεχρι το ...φλαμιγκο δηλαδη οπως λεμε μεχρι τη ....μαδαγασκαρη να μη ξαναρθεις αμα σε φωναξουνε. να κατσεις στο καναπε σου δεν εισαι για τετοια.κανει και ζεστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/8/11 20:02

    εσύ όταν κάνεις αγώνα να βγάζεις κατάλογο και να λες. Με 50 μέλη απλά τα λέω και τα ακούω μόνο εγώ. Με 100 μέλη τα λέω και τα ακούνε όλοι στην γενική συνεύλευση. με 150 μέλη τα λέω και τα ακούνε στο δημοτικό συμβούλιο. με 200 μέλη τα λέω και τα ακούνε όλοι στο φλαμίγκο και με 500 μέλη τα λέω και τα ακούνε στο περιφερειακό συμβούλιο.
    για κοιτάξτε έναν αγωνιστή με ταρίφα. μήπως θες να σε κάνουμε και σύμβουλο; γιατί προς τα εκεί το πάτε σιγά σιγά να τις εξαργυρώσετε τις υπογραφές μέσω εκλογών.
    Επιμένουμε ότι καλά σας τα λέγανε εδώ μέσα ότι δεν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον αλλά για άλλα πράγματα πολύ πιο πονηρά. Σας μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.