Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2011

Η ανανέωση πλέον της ΝΔημοκρατικής παράταξης είναι μονόδρομος.... ...

Δεν νομίζω να κατάλαβαν και πολλοί το τι έκανε ο στρατηγός χθες βράδυ με την αιφνιδιαστική όσο κι έξυπνη παραίτηση του. Το βέβαιο είναι όσο κι αν σκούζει ο κάθε πικραμένος (!!!) την πρωτοβουλία των κινήσεων την πήρε πάνω του ο στρατηγός και πεστε ότι θετε. Χθες τους έκανε Rua Matt ο στρατηγός και τρέχουν και δεν φτάνουν.
Η ανανέωση πλέον της ΝΔημοκρατικής παράταξης είναι μονόδρομος.
Δεν έχουν πλέον καμιά σχέση με την παράταξη οι καμένοι συνδυασμοί  με τα όσα βαρίδια κουβαλούν στην πλάτη τους, πόσο δε μάλλον, πρόσωπα που με την «βούλα» τους παρέδωσε τότε την δημαρχία στον χρισματικό ΠΑΣΟΚΟ κ. Σοφρά προς μεγάλη του έκπληξη μάλιστα.
Ο στρατηγός διαβλέποντας και προεκλογικά τα τεκταινόμενα και την «λαίλαπα» που ερχόταν,  έκανε και τότε την πρόταση του για ενωτικό ψηφοδέλτιο, πλην όμως τότε ως γνωστόν η υπεροψία και ο εγωισμός περίσσεψαν. Έτσι έκανε την κίνηση του μετεκλογικά αιφνιδιάζοντας τους πάντες.
Καλά πληροφορημένες, κομματικές πηγές δίνουν το στίγμα των επόμενων δημοτικών εκλογών εδώ και καιρό. Όχι μόνο θα πάρει το ενωτικό βάπτισμα και χρίσμα το νέο πρόσωπο, αλλά θα το ενισχύσει και ο ίδιος ο Σαμαράς με την παρουσία του στο νησί προεκλογικά.
Δεν αποκαλύπτουν ακόμα το πρόσωπο κρατώντας το ως επτασφράγιστο μυστικό για να μην το κάψουν.
Το βέβαιο είναι πως το 2012 θα είναι χρονιά εκπλήξεων και κομματικών ανακατατάξεων στο νησί μας. Ας αναμείνουμε λοιπόν τις εξελίξεις.


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/11 17:51

    roi mat
    αυτά τα αποτελέσματα έχει η παρέα με τον άπλυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/11 18:55

    Αποκαλύψεις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από την δημοτικό σύμβουλο κ Μίχα.Τα ΚΑΠΗ είχαν καταντήσει τουριστικά γραφεία με ανεξέλεγκτα έξοδα .Οι συναλλαγές ήταν στην ημερησία διάταξη .Ο αναπτυξιακός σύνδεσμος με πρόεδρο την Μίνα Μπούτση επιχορηγούσε το ΚΑΠΗ Αιαντείου που ήταν και σε αυτό πρόεδρος η κ Μπούτση με χρηματικά ποσά αρκετά μεγάλα με παραστατικά γραμμένα σε μια κόλα Α4 όπως σωστά παρατήρησε δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προκάλεσε τον κ Σοφρά να κάνει πρόταση για διαχειριστικό έλεγχο .Το Δ.Σ πήρε την απόφαση να γίνει έλεγχος από τους οικονομικούς επιθεωρητές και έως τότε ίδωμεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/11 12:58

    Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να τα καταλάβουμε πως σύντομα θα πάμε για εκλογές και ο στρατηγός θα κατέβει για βουλευτής. Έπρεπε επομένως να φτιάξει το προφίλ του ο στρατηγός αφού στα τοπικά πολιτικά δρώμενα ήταν σκέτο αποτυχία. Από την άλλη θέλει να έχει ακόμα τον έλεγχο σε τοπικό επίπεδο και να εξαργυρώσει τις προεκλογικές επιταγές. Ο υποτίθεται νέος που θα αναλάβει δεν είναι τόσο νέος αφού είναι χρόνια δεξί χέρι του στρατηγού. Έχει μερίδιο ευθύνης στην αποτυχία του. Δεν φέρνει κάτι νέο ιδεολογικά. Είναι καρμπόν ο στρατηγός σε πολιτικές απόψεις. Το μόνο που άλλαξε η παραίτηση είναι το προσωπικό τους βόλεμα αφού θα πρέπει τα λεφτά του δημοτικού συμβούλου να τα πάρουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/11 23:58

    Το πρόβλημα με τον στρατηγό είναι ότι δεν έχει μπέσα. Άλλα τουν λεγαν στο Deals cafe να πεί , άλλα έκανε στο Δημ. Συμβούλιο, κι άλλα έλεγε ότι είπε, ανάλογα με το πού έκλινε ο κόσμος.
    Ε, δεν είναι έτσι Νικολάκι, γιατί ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πλέον.
    Ησουνα πάντα και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Ιχθυοτροφεία ; Νταμάρι ; Αποχέτευση ; Ξαπλώστρες ;
    Ναι μεν, αλλά. Ποτέ δεν είχες ξεκάθαρη θέση, γι αυτό και δεν υπερασπίστηκες ποτέ μία θέση.
    Καλή ξεκούραση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/11 09:13

    ΣΤΑΜΟΣ-ΛΑΚΗΣ ΠΩΩΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.