Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2011

Φωνή λαού οργή θεού


Φουντώνει η αγανάκτηση των «εθελοντών»
Εκτός ελέγχου ο εθελοντισμός στην Σαλαμίνα μετά την ανεπίτρεπτη επίθεση αγανακτισμένων «εθελοντών» προς τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο.

Μπορεί να έχουν απόλυτο δίκιο όσον αφορά τον πόνο της ανεργίας τους και τον εμπαιγμό τους από πλευράς δήμου που τους εκμεταλλεύτηκε τόσους μήνες. Η χειροδικία όμως δεν είναι η λύση στο πρόβλημα τους απλά δίνουν λαβή στα χαλκεία του δημαρχιακού μεγάρου να πλάσουν ιστορίες για αγρίους με δράκο ή χωρίς.

Αναμενόμενα βεβαίως τα γεγονότα απ’ άλλους λιγότερο κι απ’ άλλους περισσότερο από την μικροπολιτική συμπεριφορά δεκαετίας του ’80 των ιθυνόντων που ‘βλεπαν τους ανέργους ως πειραματόζωα στην φάρμα του δημαρχιακού μεγάρου.
Όλα εδώ πληρώνονται οι εξελίξεις θα ναι ραγδαίες για τους επικίνδυνους ακροβατισμούς της δημοτικής αρχής.


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/11 13:28

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΧΑΖΟ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ. ΑΛΛΑΞΤΕ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/11 13:44

    ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/11 13:50

    oi pseftes kai oi kleftes ton proto xrono xeronte.
    e re klotsies poy tha fate lamogiakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/11 14:35

    Παιδιά διαβάστε το προφητικό άρθρο της Σαλαμινίας για τον εθελοντισμό που κυκλοφόρησε προχθές και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για το θέμα και που ‘σαι ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/11 16:44

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/11 17:22

    'Εχεις μεγάλο θράσος Φώτη. Αν έχεις λίγο φιλότιμο θα αναρτήσεις και στον ΤΟΞΟΒΟΛΟ και στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ τον αριθμό του ρολογιού σου που υδροδοτείσαι από το Δημοτικό Δίκτυο Ύδρευσης και τις αποδείξεις που πλήρωνες στους κολλητούς εξ Αμπελακίων το νερό 15 χρόνια και μετά θα έχεις το δικαίωμα να μιλάς. Γιατί ξέρεις κάτι ρε φίλε; και τα δικά σου κερατιάτικα εμείς τα πληρώνουμε. Αλλά έχεις τόσο θράσος που τις προάλλες είχες βάλει ανάρτηση και για τα νερά των Συλλόγων που δεν πλήρωναν το μπουρδέλο των Αμπελακίων. Εμείς ξέρουμε ότι για 15 χρόνια δεν έχεις πληρώσει ποτέ νερό. Στη δική σου περίπτωση οιΑΝΤΡΕΣ πρώτα αποδεικνύουν ότι εμείς λέμε παπαριές και ότι δεν είναι οι ίδιοι λαμόγια και μετά γράφουν για τους άλλους. 'Οταν μάλιστα αυτοί οι άλλοι είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και έχεις υποχρέωση να κρίνεις τις πράξεις του ως Δήμαρχος, αλλά να τον σέβεσαι. Πόσο μάλλον όταν του χρωστάς κιόλας. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/7/11 17:57

    ΦΩΤΑΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗΜΑΣ ΤΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΗΤΟ Μ.....Α ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΟΥΤΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΓΙΑΤΗ ΦΩΤΑΚΗΜΟΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΑΚΗ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΟΑ ΛΙΓΟ Μ.....ΑΣ ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗ ΓΙΑΤΗ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/7/11 18:09

    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/7/11 20:18

    ρε λαμόγια οτι σας κατεβαίνει στο κεφάλι σας γράφεται.Τίποτα δεν συνέβει στον Δήμο ήμουν εκεί και δεν έγινε τίποτα. Γράφετε έτσι για να σπιλώνεται κόσμο. Να είστε σίγουροι εάν γινόταν το παραμικρό θα είχα τον κόλο να το γράψω. Από βλακεία το γράφετε ή απο σκοπό; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/7/11 21:06

    Ποιός είσαι ρε γκεμπελίσκο που έχεις την απαίτηση να σε πιστέψουμε.
    ρουφιάνος-με κουκούλα το χειρότερο φαινόμενο των καιρών,άντε καλή νύκτα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/7/11 00:50

    Σε καταλαβαίνω είσαι ένας καλοπληρωμένος κονδυλοφόρος που δεν σε έχει «αδειάσει» ακόμα και του στήνεσαι και συ. Τι να σου πω υπάρχουν και οι τσανακογλύφτες για να διασκεδάζουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/7/11 09:25

    Αγαπητές/οί blogers, παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις αναρτήσεις σας και τα σχόλια των αναγνωστών σας και ειλικρινά έχω εκπλαγεί με τα "προβλήματα" που σας απασχολούν. Θα αναφέρω μερικά απ'αυτά (όσα θυμάμαι). "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι ο τσακωμός του Δήμαρχου με κάποιον Τσαπάκη, προφανώς υπάλληλο του Δήμου."Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι αν έφαγαν οι Αντιδήμαρχοι σε μια καντίνα. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι η διαγραφή του αξιότιμου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μπίλλια. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν έδειραν οι εθελοντές τον Δήμαρχο. Μου γεννάται λοιπόν ένα μεγάλο ερώτημα. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 28ος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ; Γιατί ποτέ δεν ασχοληθήκατε με αυτό το μείζον για το Νησί θέμα; Μήπως ολοι εσείς κρύβεστε πίσω από τους πρώην Δημάρχους των δύο Δήμων; Προσωπικά, διαπιστώνω καθημερινά ότι υπάρχει μια Δημοτική Αρχή, που τουλάχιστον προσπαθεί. Παράδειγμα, η καθαριότητα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ο Δήμαρχος προσπαθεί να προβάλει τη Σαλαμίνα και να τη κάνει γνωστή διεθνώς, την αποχέτευση τη προχωράει και το βασικότερο προσπαθεί το οικονομικό συμμάζεμα του Δήμου. 'Οσον αφορά τις πρόσφατες προσλήψεις, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο, που λειτουργεί με διαφάνεια. Είναι προτιμότερο αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι, να μπαίνουν οι "ημέτεροι" από το παράθυρο; Διαφαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, ότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΚΡΑ 'Η ΜΕΓΑΛΑ. Τσαβαρικός δεν είμαι. 'Ομως θα στηρίζω οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή προσπαθεί για το τόπο μου, γιατί με ενοχλεί και με λυπεί αφάνταστα, που η Σαλαμίνα δεν ανήκει στα τουριστικά νησιά του Αργοσαρωνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.