Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2011

Οι διαλυτικές τάσεις στον συνδυασμό του δημάρχου από το πρώτο εξάμηνο και η έλλειψη ψυχραιμίας του ιδίου οδηγεί σε αδιέξοδα.

Οι διαλυτικές τάσεις στον συνδυασμό του δημάρχου από το πρώτο εξάμηνο και η έλλειψη ψυχραιμίας του ιδίου οδηγεί σε αδιέξοδα.

Η σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού είναι το Α και το Ω της επιτυχίας ενός συνδυασμού. Αυτό είτε το ‘χεις είτε δεν το ‘χεις, δεν είναι το ζητούμενο προς αναζήτηση.

Η παραίτηση του Γιώργου Μπίλλια πρωτεργάτη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας» ήταν αναμενόμενη μετά τις «εσωκομματικές» επιθέσεις που δέχτηκε προσφάτως.

Γι’ άλλη μια φορά απερίσκεπτα δρώντας ο δήμαρχος βιάστηκε να τον διαγράψει χθες και από τον συνδυασμό του υποκύπτοντας στα κελεύσματα των όποιων εσωτερικών ζυμώσεων των ετερόκλητων στελεχών του.

Έτσι διαγράφοντας τον Γιώργο Μπίλλια τον αναβαθμίζει σε μείζονα προσωπικότητα. Οι επόμενοι μήνες θα μας δικαιώσουν.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/11 09:11

    Τώρα που έφυγε θα ξαναδημιουργηθούν τα προβλήματα στην Σαλαμίνα. Τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα. Αλήθεια τι μόρφωση έχει ο κύριος; Ξέρει κάποιος να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/11 10:45

    ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΝΑΔΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/11 11:18

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΔΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΗ ΕΙΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΕΙΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟ ΤΡΑΦΗΞΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΠΙΚΕΒΑΛΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΘΑ ΠΑΤΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ 7 ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΚΟΥΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΛΙΓΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕ ΒΛΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/11 04:12

    JOHN PARAPLANITH DEN THN GLITVNEIS ME TIPOTA. OPVS KAI NA GRAFEIS SE PIANOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.