Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιουλ 2011

2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2Ο   ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2011 

Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Σαλαμίνας συνεχίζοντας το έργο του διοργάνωσε  μια πολιτιστική γιορτή για το νησί μας.
Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο Έλληνες, Κύπριοι, Σλοβάκοι,  Ιταλοί με την υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας και του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή έγιναν γέφυρα πολιτισμού και συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην ιστορική Σαλαμίνα.
Η τελετή λήξης έγινε στις 24 – 7 - 2011 στο Ευριπίδειο Θέατρο με την χορευτική παράσταση των συγκροτημάτων.
Ο Δήμαρχος κ. Τσαβαρής τίμησε τις συμμετέχοντες χώρες με επάργυρα πιατίδια που απεικόνιζαν την Σαλαμίνα ενώ παράλληλα τους παρέδωσε το γνωστό βιβλίο του Barry Straus με θέμα την «Ναυμαχία της Σαλαμίνας».
Γραφείο Τύπου Δήμου Σαλαμίνας 

Σ.Δ.: Είναι αλήθεια δήμαρχε με 10.000 Ευρώ επιδότηση ξέρεις από πόσα αδιέξοδα βγαίνει; Μπράβο συνέχισε έτσι και εμείς θα είμαστε εδώ να ρίχνουμε «γέφυρες πολιτισμού» και στις επόμενες εκλογές.
Έως τότε, σκέψου τι θα πράξουμε με το λατομείο, με τις υδατοκαλλιέργειες, με τις απίστευτες ελλείψεις στα σχολεία, με την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα στο νησί, με το ελεύθερο ιντερνέτ της νεολαίας και τόσα άλλα για τα οποία και θα επανέλθουμε αργότερα γατί τα ξεχάσαμε.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/7/11 02:21

    Για ποιο λόγο να τα πει ο Θανασάκης κυρά μου μήπως ζήλευες πολύ το Θανάση και θέλεις να σου φτιάξη και εσένα μπλοκ όπως κάνει και με τον Αμπτουλ από το Ντουμπάι ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ …….ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/11 14:49

    Τι να κάνουμε βρε παιδιά; Λαιμού είναι αυτή. Δεν αξίζουν δέκα χιλιαρικάκια στην Έρη και την Σωσώκα; Τσάμπα τα κάνουμε τα κονέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.