Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Νίκου Ράπτη, βάζει τα πράγματα στην θέση τους; Ή ανοίγει νέα μέτωπα και νέους αγώνες ο στρατηγός;


Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την ανακοίνωση της 30ης Ιουνίου 2011 του ‘Perivos για τη συνάντηση της 23ης Ιουνίου 2011 με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκη, διευκρινίζω ότι πήρα το λόγο μετά τους κ.κ. Ι. Τραγάκη, Ι. Τσαβαρή, και Σ. Σοφρά και απευθυνόμενος στον κ. Σηφουνάκη του ζήτησα σε περίπτωση που δεν ληφθούν υπόψη τα επιχειρήματα των προηγουμένων ομιλητών (με τις θέσεις των οποίων επί του θέματος συμφωνώ απόλυτα) για τη μη χωροθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργιών (ΠΟΑΥ) στη Σαλαμίνα, τουλάχιστον εναλλακτικά να χαρακτηριστεί η περιοχή μας «κορεσμένη» στο κείμενο της προς υπογραφή ΚΥΑ.
Επίσης την ίδια εναλλακτική θέση διατύπωσα και στη συνάντηση μας της 26ης Μαΐου 2011 με τον τότε Υπουργό Θαλάσσιων Υποθέσεων κ. Ιωάννη Διαμαντίδη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.
Με την ευκαιρία θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι θα έχουμε πάντοτε το θάρρος της γνώμης μας και θα παρουσιάζουμε και εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας.
Για εμάς δεν υπάρχουν και δεν μας αφορούν τα συμφέροντα των φίλων και των συγγενών αλλά μόνο του κοινωνικού συνόλου του τόπου μας.
Η περίοδος του «λαϊκισμού» και της πολιτικής «κωλοτούμπας» πέρασε ανεπιστρεπτί, τα προβλήματα μας απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις τώρα. 
Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους όσους με όποιο τρόπο συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του νησιού μας και ιδιαίτερα τον Περιβαλλοντικό Όμιλο Σαλαμίνας (PERIVOS), του οποίου είμαι μέλος, καθώς και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αναδεικνύει και παρουσιάζει τις σχετικές δραστηριότητες-ενέργειες.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Σαλαμίνα 1/7/2011
Νίκος Ράπτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«ΠΡΩΤΑ η ΣΑΛΑΜΙΝΑ»

Σημειώσεις διαχειριστή:
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την απάντηση σας κ. Ράπτη αν και εμείς δεν δημοσιεύσαμε το Δ.Τ. του ΠΕΡΙΒΟΣ μιας και δεν μας έκανε την τιμή. Όμως οι απαντήσεις σας μας αφήνουν ερωτηματικά:
1.- η εναλλακτική πολιτική κρίνετε ότι είναι επιβεβλημένη; Δεν υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης του αγώνα ανένδοτα; Να σας θυμίσουμε ότι και ο ανένδοτος αγώνα είναι πολιτική θέση.
2.- μας αφήνετε έκπληκτους όσον αφορά τα εμμέσως καταγγελλόμενα συμφέροντα συγγενών και φίλων. Σας παρακαλούμε μπορείτε να γίνετε σαφέστερος και να καταγγείλετε τα όποια συμφέροντα επιβουλεύονται τον τόπο μας; Αυτό θα είναι πολιτική άποψη κι όχι αόριστη αναφορά μιας και πολλά γράφονται αυτό τον καιρό στα μπλοκ της Σαλαμίνας κι άλλα τόσα υπονοούνται.
3.- ότι αφορά τον «λαϊκισμό» και τα της πολιτικής «κωλοτούμπα» εδώ κι αν έχει ψωμί η υπόθεση, αυτό και χρήζει ιδιαίτερης μνείας κ. Ράπτη. Σαν πιστεύετε πως θα αλλάξετε τα κακώς κείμενα με την ευγένεια που σας διακρίνει, είστε μακριά νυχτωμένος.

14 σχόλια:

  1. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ1/7/11 19:11

    Πολλά συγχαρητήρια στον Περιβαλλο-
    ντικό Όμιλο Σαλαμίνας "PERIVOS",για
    την προβολή του προβλήματος και μέσα
    από τα Μ.Μ.Ε και την υπεύθυνη και δυ-
    ναμική στάση του.
    Όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας,σας
    εμπιστεύονται και συμπαρατάσσονται
    μαζί σας.
    Όσο για το Στρατηγό, κ.Ράπτη,νομίζω
    ότι, τόσο με το Λατομείο,όσο και τώρα
    με τις ιχθυοκαλλιέργειες,δεν μας τα
    λέει και τόσο καλά!!!
    Το έχουν ίσως οι στρατιωτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/11 19:26

    Κυριε Ραπτη τα ιδια ειπατε και στο δημοτικο συμβουλιο. ΠΟΑΥ Α θελετε. Το "τουλάχιστον εναλλακτικά" πρωτη φορα το λέτε. (Αν θελετε παρτε και τα πρακτικά του δημοτικου συμβουλιου). Αν ειστε μελος οπως λετε του Perivos ποσες υπογραφες εχετε μαζεψει μεχρι τωρα; Εσεις εχετε υπογράψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/11 20:37

    Ρε παιδιά, ο μόνος που θα λύσει τα προβλήματα του νησιού μας, είναι αυτός ο γλύφτης που σε όλες τισ φωτογραφίες είναι δίπλα στον δήμαρχο. Ο Γρηγοράκης μήπως θα μάθει τον Γιαννάκη μας, να ψήνει σουβλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/11 20:40

    [1/7/11 20:37] Γιατί ρε ζηλιάρη, το να είσαι ένας σωστός επιχειρηματίας, και να κάνεις έργα στο δήμο, πρέπει να ξέρεις πρώτα να φτιάχνεις σουβλάκια, να ταΐζεις τον δήμαρχο σουβλάκια, να σηκώνει χοληστερίνη, και να τρέχει στους γιατρούς. Και ίσως, έτσι να μπορέσεις να τον στείλεις, και να γίνεις εσύ δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/11 20:42

    Ας σοβαρευτούμε λίγο, γιατί πραγματικά ντρέπεσαι να βλέπεις ένα βλάξ να είναι δίπλα συνέχεια με τον δήμαρχο. Πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτός ο τόπος...; Πρώτη φορά βλέπω δήμαρχο να έχει ουρά έναν με IQ 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/11 00:18

    Για το Καπετανάκη είναι αυτό αλλά τον αδικήσατε ρε παιδία στο iQ δεν υπερβαίνει το 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/11 09:18

    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ DILS,ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΝΕΥΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑΣΟΥΝΑ!!!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΜΕ-ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/11 11:03

    Καλό είναι όταν γίνεται κάποια τοποθέτηση μέσω δελτίου τύπου ο διαχειριστής να μην σχολιάζει από κάτω είναι τουλάχιστον unfair
    φιλικά
    ένας ανταγωνιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/11 11:23

    Γιατί unfair δεν αντέχεις την κριτική; Ευτυχώς που οι απόψεις του κ. Ράπτη είναι αποδεκτές από ελάχιστους στο νησί και οι δημότες του δίνουν την θέση που του ταιριάζει. Και στο παρελθόν έχει πάρει ανάλογες θέσεις και τον τιμήσαμε δεόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/7/11 20:14

    Μπραβο στρατηγε μην ακους κανεναν προχωρα καθαρα και με ρεαλιστικες προτασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/7/11 10:45

    Μπράβο στρατηγέ. Ρεαλιστική άποψη είναι και η παραχώρηση του Αιγαίου. Ρεαλιστική άποψη είναι και το Μακεδονία στα Σκόπια. Όλα ρεαλιστικές απόψεις είναι αλλά σε παρακαλούμε αυτά στους στρατιώτες σου γιατί εδώ ο κόσμος έχει πραγματική παιδεία και αγανακτεί με τις πολιτικές σου αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/11 20:44

    ρε μεγαλε μπερδεψες τη βουρτσα με την .......... τι Αιγαιο και Μακεδονιες μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/11 10:16

    Δεν κατάλαβα ποιος είναι ο ράπτης που εκπροσωπεί εμάς όλους στον υπουργό. Με ποιο δικαίωμα πήγε μαζί του ο δήμαρχος. αυτόν εκλέξαμε; Δήμαρχε αν είσαι ανίκανος να πας μόνος σου τότε μην πας καθόλου παρά να παίρνεις μαζί σου και άτομα που καταστρέφουν το νησί μας και υπηρετούν τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/7/11 13:49

    Νικολάκη, μπορείς να μας πεις εάν άμεσο εξ αγχιστείας συγγενικό σου πρόσωπο έχει υπαλληλική σχέση με τις ιχθυοκαλιέργειες στο Πυργιακόνι;
    Για χάρη του κουνιάδου σου, ξεπουλάς τη Σαλαμίνα. Εχεις γίνει το εξαπτέρυγο του Τσαβαρή. Κρίμα στρατηγέ. Τελικά φαίνεται ότι όχι μόνο ο Αγαπίου του Ναυτικού και ο Σοφράς της Αεροπορίας, αλλά και ο Ράπτης του Στρατού Ξηράς, τα ίδια μυαλά κουβαλάνε.
    Δυστυχώς για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.