Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιουλ 2011

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΘΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ που διοργάνωσε  η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) στο Λιμανάκι της Κυριζας το Σάββατο 9 Ιουλίου 2011.   Η συμμετοχή του κοινού ήταν σημαντική ξεπερνώντας τα 250 άτομα, σχηματίζοντας ουρές μπροστά από τα τηλεσκόπια.
Την <παράσταση έκλεψαν> ο μεγαλοπρεπής Κρόνος και η πλανεύτρα  Σελήνη. Ακλούθησαν τα Διπλά Άστρα  και τα Αστρικά Σμήνη.  Η βραδιά  ήταν  μαγευτική και θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Λεμβούχων Κυριζας <<Παναγία η Φανερωμένη>> και  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κυριζας <<Η Αγία Μαρίνα>> για την βοήθεια που μας προσέφεραν.
Επίσης τους χορηγούς μας: Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ <<ΑΛΑ’Ι’ΣΚΑ>>  ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: <<ΜΑΡΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑ>>, <<ΜΙΧΑΛΗ  ΔΙΓΕΝΑΚΗ>>, <<ΠΕΤΡΟΥ ΔΙΓΕΝΑΚΗ>> , <<ΒΛΑΧΟΥ>> , <<Δ. ΑΥΓΕΡΗ>> & ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ <<ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ>>.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση μας.
Πληροφορίες Εγγραφής Παραρτήματος Σαλαμίνας: 
ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ: 210 4654005 – 6972716053
ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ         Π . ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ




1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/7/11 15:10

    Συγχαρητήρια στο σύλλογο αστρολογίας Σαλαμίνας για την καλή δουλειά και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και στην συνέχεια .
    Ήθελα όμως να σας κάνω μια ερώτηση ,τον δήμαρχο δεν τον είδαμε χορηγό ?
    Κ. Ραπατζικο δεν σας έδωσε χρήματα γιατί ήσασταν με τον κ. Σοφρά στις τελευταίες εκλογές η συνέβη κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.