Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2011

Ανατροπή των δεδομένων για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους στο νησί μας. Η παλικαρίσια παραίτηση του στρατηγού φέρνει τα πάνω κάτω κι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Με αισθήματα ευθύνης και αγάπης για το νησί μας και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα, υπό τις παρούσες συνθήκες, να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014.
            Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα επειδή διαπιστώνω καθημερινά – με μεγάλη απογοήτευση – ότι η πολυδιάσπαση, τα προσωπικά συμφέροντα και οι πολιτικές λυκοφιλίες συνεχίζονται στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, όπως και πριν τις εκλογές του 2010.
            Το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα ήταν δυσμενές για εμάς. Προφανώς και κατά γενική ομολογία οφείλεται στη μη αποδοχή της δικής μας ενωτικής πρότασης από τους τρεις άλλους γνωστούς συνυποψήφιους συνδυασμούς.
Όμως οι εκλογές του 2010 πέρασαν στην ιστορία.
Φίλες, Φίλοι,
            Πιστεύω ότι η απόφαση μου αυτή θα δώσει αρκετό χρόνο και χώρο για μια νέα ενωτική προσπάθεια από άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες για την ανάδειξη νέων ανθρώπων και στελεχών στα δημοτικά δρώμενα, οι οποίοι μαζί με παλαιότερα και έμπειρα στελέχη να οδηγήσουν στο εγγύς μέλλον τον τόπο μας, στην πραγματική αναβάθμιση και ανάπτυξη.
            Σε έμπρακτη επιβεβαίωση των προθέσεων μου δηλώνω ότι αποχωρώ από το δημοτικό συμβούλιο.
            Με την ευκαιρία θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπολίτες μας, όλους αυτούς που μας στήριξαν στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των ψηφοδελτίων μας του 2006 και του 2010, τους συνεργάτες και τους ενεργούς φίλους του συνδυασμού και φυσικά τον πολύτιμο συνεργάτη μου και δημοτικό σύμβουλο Στάμο Μπακαούκα.
            Εύχομαι από βάθους καρδιάς οι αποφάσεις μου αυτές να αποτελέσουν άμεση αφετηρία ενωτικών διεργασιών και εξελίξεων.
            Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους ότι θα παρακολουθώ πάντα από κοντά και με ενδιαφέρον τα τοπικά δρώμενα και θα σταθώ δίπλα σε όποιο ενωτικό αποτέλεσμα που πιθανόν να προκύψει, με όλες μου τις δυνάμεις και με όποιο τρόπο απαιτηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου μας.
Με εκτίμηση,
Νίκος Ράπτης
Δημοτικός Σύμβουλος

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/11 09:11

    ΟΧΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΑΠΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ; ΤΙΠΟΤΑ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ 2006 ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ(ΑΓΑΠΙΟΥ)ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ!!! ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΙΙ; ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!! Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ(ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ( ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΙ)ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ(ΣΤΑΜΟΣ) ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΕΚΕΙ!!!ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ Μ....Α ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/11 10:28

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΝΑΔΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ; ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΚΑΜΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΨΕΥΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΚΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/11 11:38

    ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/11 12:10

    ΝΑΙ, ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/11 12:22

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/11 13:07

    ΛΑΛΑΚΙ,ΑΝΙΨΑΚΙ, ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ;
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/11 15:26

    Μπράβο Νίκο μας, μπορεί να σε αδικήσαμε αλλά τελικά το δίκιο, δικό σου. Έχεις ηγετικά προσόντα, αποδείχτηκες παλληκάρι άξιος απόφοιτος της Ευελπίδων τίμησες τα γαλόνια σου γι’ άλλη μια φορά.
    Μήπως να ‘παιρναν μαθήματα και κάποια παλληκάρια της σχολής δοκίμων; Λέω εγώ τώρα εκεί δεν τους μάθανε να μην πουλούν αξίες ιδεολογίες και ιδανικά; Δεν μπορεί, απλά οι συγκεκριμένοι τυχάρπαστοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/11 17:52

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΑΛΟ ΜΙΛΑΜΑΙ ΕΧΩ ΕΛΕΓΕ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΗ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΧΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΕΙ ΔΕΝ ΔΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ2 Η3 ΔΡΑΝΙΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΙΔΗΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Η Ν.Δ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.