Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιαν 2018

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Απέναντι στον νέο «πολυνόμο - έκτρωμα» για την υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών

Απέναντι στον νέο «πολυνόμο - έκτρωμα» για την υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών από τις τράπεζες, τα «κοράκια», την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία απαντούμε με ένα ακόμη ηχηρό «ΟΧΙ»
·       Την Τετάρτη (17/1) δηλώνουμε «παρών» στα συμβολαιογραφεία που διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
·       Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 3 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως 14)

Με τον νέο «πολυνόμο – έκτρωμα», που ψηφίστηκε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τις «υπογραφές» Τσίπρα – Καμμένου και των συναρμόδιων υπουργών και την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη, ξεκινά την επιχείρηση «ολικής οικονομικής εξόντωσης» του λαού με την υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και λαϊκών περιουσιών, ακόμη και για χρέη προς το δημόσιο λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ!
Συγκεκριμένα, στόχος της κυβέρνησης και των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, είναι από τις 21 Φεβρουαρίου οι πλειστηριασμοί να διεξάγονται, βάσει και του νέου νόμου, ηλεκτρονικά, δηλαδή ό,τι απέμεινε στην πλειονότητα των νοικοκυριών της χώρας να υφαρπάζεται μόνο με ένα «κλικ». Στο ίδιο πλαίσιο, από την 1η Μαΐου προβλέπεται να αρχίσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη, ακόμη και λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ, προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών μπροστά στις νέες, άκρως επώδυνες εξελίξεις για τον ελληνικό λαό, συνεχίζει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών με ακόμη μεγαλύτερη ένταση! Και αυτή την Τετάρτη, θα είμαστε έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία που πραγματοποιούν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και θα δώσουμε το «παρών» και στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί με ένα «κλικ» ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά, ακόμη και το τελευταίο «κεραμίδι» φτωχών οικογενειών, για να ωφεληθούν τα «κοράκια», οι θυγατρικές – real estate των τραπεζών και των funds.
Δεν θα τους αφήσουμε να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στον λαό για χάρη των «αιματοβαμμένων» πλεονασμάτων τους, προς ικανοποίηση των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων».
Με μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.
Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

16/1/2018

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/1/18 15:13

    ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ????? ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ??????? ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ?????????? ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ??????ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ??????ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??????? ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ?????? ΟΤΙ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΕΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΗΓΑΕΝΕ ΕΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ??????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΥΜΠΟΤ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/18 15:56

      Aυξήσεις αποδοχών από 50 έως 100 ευρώ στους συμβασιούχους της θα δώσει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ενώ όσοι από τους εργαζόμενούς της προσλήφθηκαν από τον Μάιο του 2017, θα λάβουν αναδρομικά 30 ευρώ το μήνα για όλο το έτος.NTOY "ΛΑΕ" ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/18 18:21

      να μια καλη ιδεα.ντου στα φερρυ.ετοιμαστειτε και ερχομαστε........

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/18 16:35

    H φουκαριαρα και ο ανικανος Μαριδακης εχουν αφησει την αιθουσα Μπογρη χωρις προτζεκτορα εδω και 4 μηνες ! Χρεωνουν τις πιτες 5000 ευρω και δε μπορουν να παρουν ενα καινουργιο 800 ευρω να εξυπηρετουν τις εκδηλωσεις των δημοτων ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΝΟΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΚΑΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ....... ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/18 17:10

      ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΛΕΣ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. 30ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ??????? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕ. ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ/ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΕΦΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/18 17:34

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ...ΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ.
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/18 18:38

    ο μπατατρόλος ξέμεινε από σοβαρούς συνεργάτες. του μείνανε ο νίκος ο χρωστάω και της Μιχαλούς, ο Γιάννης ο λακούβας ή ''1κα1 ίσον τρία'',
    ο διδόσης ο τρατάρης από το Πέραμα και ο ''τρέχω τρέχω και δεν φτάνω'' σπλαγουγιας, μέγας χειροκροτητής κάθε δημάρχου!
    Ολοι αυτοί που είναι του...πανεπιστημίου, θα τον βοηθήσουν λέει να φέρει εις πέρας το όραμά του
    Τις ευχές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/18 18:56

    Ματ στην πολιτική σκακιέρα έκανε ο Παναγόπουλος , πλησίασε και μάλλον κατεβαίνει μαζί του αυτός πού βγάζει δημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/18 20:32

    Ο παναγοπουλος δεν ειναι ρουλοτσαβαρης να μαζεψει πλαι του τα πολιτικα λεσια της κουλουρης για να τον βοηθησουν να βγει,αυτους που θα παρει θα τους παρει γιατι αξιζουν να ειναι διπλα του,αυτοι θα παρουν την ευκαιρια να βοηθησουν τον τοπο απο τον παναγοπουλο οχι ο παναγοπουλος απο αυτους,και τους γκρουεζες του νησιου θα τους παρουν αυτοι που τους ειχαν παντα,οι πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/1/18 20:56

    Ο 20,32 πρέπει να είναι φασίστας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/18 06:51

      καλέ μου φίλε διάβασα και ξαναδιάβασα τον 20:32 και προσπαθώ να δω τον φασισμό του στο σχόλιο και δεν το βλέπω, μπορείς να με βοηθήσεις; σε ευχαριστώ και καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/1/18 21:15

    ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ.ΑΦΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ "ΚΑΣΕΤΑ" ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΣΕΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΣΟΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ17/1/18 21:22

    Δυστυχώς όμως. Μέχρι σήμερα, βίλες και πισίνες έχουμε διαπιστώσει ότι υπερασπίζεστε. Η γενικόλογη και ψευδεπίγραφη καταγγελία σας δεν μας πείθει, τη στιγμή που, δεν αναφέρετε καμμία συγκεκριμμένη περίπτωση με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, παρ' ότι έχετε επανειλημμένως προκληθεί. Είναι λυπηρό, γιατί πολλές φορές, " ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα " !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/18 08:15

      Δημητρη μου δεν ειναι δυνατον σε καθε πλειστηριασμο και σε καθε μερος της Ελλαδας να αναφερουν τι εκπλειστηριαζεται.γιαυτο αν και εσυ ενδιαφεροσουν θα ησουν εκει να τα δεις απο κοντα.απο τον καναπε σου μη κανεις λοιπον πικροχολα σχολια.στο κατω κατω αυτοι αν και εγω δεν συμφωνω με την πολιτικη τους αγωνιζονται για κατι.ΕΣΥ?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/1/18 22:19

    Μόλις τώρα , δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ετοιμάζεται για παραίτηση !!!! τί άλλο θα ακούσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/1/18 23:15

    Ο 20,56 πρέπει να είναι φασίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/1/18 06:54

    23,15 δεν μπορείς να κρυφτείς παλιοφασιστόμουτρο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/1/18 10:40

    06,54 δεν μπορείς να κρυφτείς παλιοφασιστόμουτρο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/1/18 09:50

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ, ΤΟΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ; ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΛΙΖΟΥ- ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ... ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ - ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ - ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/1/18 10:18

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ; Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ. ΜΕ ΓΚΛΙΣΤΗ ΠΑΛΛΑ - ΦΑΣΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΓΚΕ-ΓΚΕ ΜΗΝΑΚΟ...ΓΚΕ-ΓΚΕ ΡΟΥΛΙΤΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.