Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιαν 2018

"Για να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη"

Με ιδιαίτερη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες, την απέλπιδα προσπάθεια της Δημάρχου να μας "πείσει", κάνοντας το άσπρο μαύρο, πως η μείωση η οποία επεβλήθη από την πλειοψηφία στους συντελεστές δημοτικών τελών για το 2018 είναι "επί της ουσίας" 45% επί της ισχύουσας  σημερινής τιμής των συντελεστών δημοτικών τελών και όχι μείωση  15% όπως πράγματι πρότεινε και ψήφισε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, έναντι της δικής μας πρότασης για επαναφορά των συντελεστών δημοτικών τελών σε τιμές αρχές 2014.

Φυσικά θα πρέπει να θυμίσουμε πως η πρωτοφανής και άκρως εξοντωτική, για τα λαϊκά νοικοκυριά, αύξηση των συντελεστών δημοτικών τελών για τις οικίες από 1,59€ ανά τ.μ. που ίσχυε επί των ημερών μας, σε 2,38€ ανά τ.μ. και από 3,32 € ανά τ.μ.  για τα καταστήματα σε 4,98€ ανά τ.μ. έγιναν εν μία νυκτί από την σημερινή Δημοτική αρχή στις 31/10/2014 και βέβαια με το πρόσχημα, ότι η αύξηση αυτή θα διαρκούσε μόνο για ένα έτος και πως στο τέλος του 2015 θα ίσχυαν οι τιμές των συντελεστών δημοτικών τελών πριν την πρωτόγνωρη για τα δημοτικά πανελλαδικά δεδομένα αύξηση 50%!
Παρά ταύτα κι ενώ ήδη έχουν περάσει τρία χρόνια από την επιβολή της αύξησης των συντελεστών δημοτικών τελών όπως προαναφέρουμε, η Δήμαρχος με εισήγησή της, στις 13/12/2017 (ΕΔΩ) εισηγείται την μείωση ΜΟΝΟ κατά 15% των συντελεστών δημοτικών τελών και ΟΧΙ την μείωσή τους κατά 50% ως όφειλε και ως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/10/2014 και την οποία πρόταση για μείωση κατά 50% είχε μόνο η μειοψηφία στις 13/12/2017.
Με αυτά ως δεδομένα θέλω να ρωτήσω την κ. Δήμαρχο:
- Όταν η νέα τιμή των συντελεστών δημοτικών τελών για στεγασμένους χώρους (κατοικίες- πολυκατοικίες) σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/12/2017 και η οποία έχει ΑΔΑ: 6Σ7ΝΩ1Ε-6ΞΘ είναι από 2,38 € ανά τ.μ.  σε 2,02€ ανά τ.μ.;
- Όταν η νέα τιμή που εσείς ψηφίσατε για στεγασμένους χώρους καταστημάτων  από 4,98€ ανά τ.μ.  σε 4,23€ ανά τ.μ. και η οποία περιλαμβάνεται στην ίδια απόφαση με την ανωτέρω ΑΔΑ και οι οποίες νέες τιμές των συντελεστών δημοτικών τελών, με γνώσεις αριθμητικής Γ' δημοτικού, ισοδυναμούν με μείωση 15%, είναι ποτέ δυνατόν εσείς να μιλάτε δημόσια για ουσιαστική μείωση κατά 45%;
- Οι επόμενες χρεώσεις του πρώτου τριμήνου 2018 θα γίνουν ναι ή όχι με 2,02€ ανά τ.μ. για τις οικίες και με 4,23€ ανά τ.μ. για τα καταστήματα; Είναι δυνατόν να διαστρεβλώνεται  τόσο βάναυσα η αλήθεια;
ΥΓ.
Κυρία Νάννου, αν πράγματι θέλετε την μείωση των συντελεστών δημοτικών τελών κατά 45%, δεν έχετε παρά να την φέρετε ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι εμείς δεσμευόμαστε να την ψηφίσουμε.
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

77 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/1/18 21:00

    40 χρονια δημαρχος θα εισαι δημαρχαρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 08:05

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/18 21:01

    40 χρονια δημαρχος θα εισαι δημαρχαρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/18 21:29

    Ο Λάζαρος Ανέστη πόσο γελοίος είσαι, μόλις τελείωσε το δικαστήριο κατεφθασες στο νησί, προβλέπω την Δευτέρα να είσαι πάλη του πεθαμου, σαν δεν ντρέπεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/18 21:44

      Ρε πόσα κιλά μ@#$ας μπορεί να είσαι;
      Έχετε φάει τα πόδια σας υπομονή τον Φλεβάρη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 08:07

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες


      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/18 22:55

    Η παλινδρόμηση σε έχει τυφλώσει Γιάννη μου και γίνεσαι γελοίος.
    Διάβασε την ανακοίνωση της Δημάρχου και μετά ξαναέλα να μας τα πεις, να σου δώσουμε και μπουρμπουάρ για τα ... κάλαντα.
    http://salamina-press.blogspot.gr/2017/12/2018_18.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 07:29

      Αντιλαμβάνεται και ο πιο κακόπιστος το επίπεδο των σημερινών διοικούντων το Δήμο μας, καλά να πάθουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 08:06

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες


      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/18 09:43

    ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ Κου ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ. ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΠΟΤΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕ ΤΣΑΒΑΡΗ?????????ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ??????ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/18 10:07

    ‎Kriton Blaxos‎ προς Η Σαλαμίνα που μας αξίζει
    13 ώρες ·
    Η Σαλαμίνα χρειάζεται ΝΈΑ ΗΓΕΣΊΑ ΝΈΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ ΚΑΙ ΝΈΑ ΠΟΡΕΊΑ. Άρθρο- παρεμβαση του Κριτωνα Βλαχου φαρμακοποιου- Υγιεινολόγου Msc-Mba τ.Αντιδημαρχου Αμπελακιων. Το νησί μας εδώ και πολλά χρόνια παραπαταει. Δεν βρίσκει το Βήμα του,για το που πηγαίνει και που θέλει να φτάσει. Τα προβλήματα επιδεινωνονται (Σεληνια ,Ψιλη Αμμος ,νταμαρι,επεκτάσεις ναυπηγειων) και συνεχής άμυνα. Τι πρέπει να γίνει επιτελους; 1.Χρειαζομαστε ΝΈΑ ΗΓΕΣΊΑ. Είναι σαφές ότι δεν έχει επανέκλεγει Δημαρχος τα τελευταια 15 χρονια.Αρα λείπει η φωτισμενη συλλογική ηγεσία για να προχωρήσουμε. 2.Δεν υπάρχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ. Είμαστε νησί βιομηχανικό, τουριστικό, αρχαιολογικό, εσωτερικού τουρισμού, νέων η ηλικιωμενων;Χαβουζα η αναψυχη; Η έλλειψη ταυτότητας καταστρέφει την φυσιογνωμία και τον προορισμό μας....3.Χρειαζεται ΝΈΑ ΠΟΡΕΊΑ με ΝΈΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία γνωστοί και φίλοι. Πρέπει όμως να πάρουμε αποφάσεις. Έχουμε θλιβερή καθημερινότητα. Κατεστραμμενους δρόμους, μισό τελειωμένη αποχετευση εδώ και 20 χρονια, βρωμικους και εγκαταλελειμμένους αρχαιολογικος χώρους, τρομερές ελλειψεις σε σχολεία, σε θέματα υγείας, πρόνοιας και καθημερινότητας. Η επιχειρηματικοτητα δεν υποβοηθειται για να φερει αναπτυξη. Η Σαλαμίνα μας πρέπει να ξαναβρει την φυσιογνωμία της.Θα είναι νησί η προέκταση της Αττικης; Να ξαναβρει τον πολιτισμό της. ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΈΣΟΥΜΕ ΏΣ ΣΤΌΧΟΥΣ. Δεν έχει σημασία ποιον δρόμο θέλεις να πάρεις. Σημασία έχει να ξέρεις που πας και να εργαστεις αδιακοπα για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 18:19

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 22:52

      ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΡΙΤΩΝ :
      Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οποιαδήποτε μορφής συλλογικής εξουσίας λειτούργησε καλά, μόνο περιστασιακά, για μικρά χρονικά διαστήματα και πάντα σε εξάρτηση από τις προσωπικότητες που συμμετείχαν. Δηλαδή η επιτυχία τέτοιων εγχειρημάτων ήταν συνήθως, αν όχι πάντα, συγκυριακή. Οι λόγοι είναι σύμφυτοι με τη φύση του ανθρώπου και οιαδήποτε ερμηνεία απαιτεί τη σύμπραξη πολλών επιστημών. Από πλευράς πολιτικής θα υποστήριζα ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη ηγέτη, αλλά και ηγετικής διαβάθμισης σε οποιαδήποτε έννοια οργάνωσης. Αυτό που θεωρώ κρίσιμο είναι ο μηχανισμός ελέγχου του τρόπου ενάσκησης της ηγεσίας, ο τρόπος λήψης απόφασης που θα πρέπει να στηρίζεται σε συλλογικότητες και ο μηχανισμός που να διασφαλίζει την σωστή λειτουργική σχέση ηγέτη-οργάνου λήψης απόφασης-εκτελεστικού μηχανισμού-αξιολόγησης, ανατροφοδότησης για την συνέπεια της σχέσης αποφάσεων- εκτέλεσης -αποτελεσμάτων. Θα έβλεπα τον ηγέτη σαν την προσωπικότητα που εγγυάται την εύρυθμη αυτή λειτουργία αλλά και αυτόν που ελέγχεται από τα συλλογικά όργανα για το εάν ασκεί καλά το ρόλο του. Η αχίλλειος πτέρνα στη σχέση αυτή είναι η συνενοχή, η οικογενειοκρατία, η διαπλοκή και η κοινή υποστήριξη ατομικών συμφερόντων του ηγέτη με τα συλλογικά όργανα. Γι αυτό χρειάζονται αδιάβλητες ενισχυμένες με συγκεκριμένες αρμοδιότητες ανεξάρτητες αρχές, συνταγματικά κατοχυρωμένες που να μπορούν να ελέγξουν τις πρακτικές και τις συμπεριφορές αυτών που έχουν εξουσία. Έτσι θα μπορούσε να λειτουργήσει η ηγεσία, μειώνοντας (όχι απαλείφοντας γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο) τα παθογόνα στοιχεία και την σφοδρότητα των αποτελεσμάτων από την κακή λειτουργίας της.
      ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/1/18 08:47

      Καλε μου εν Χριστό αδελφέ (22:52)
      Για να μπήκες στον κόπο να έγραψες αυτό το σχόλιο εδώ μέσα, έστω κι αν το αντέγραψες από κάπου και το επικόλλησες πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος.
      Φίλε μου πρέπει να το δεις με έναν ειδικό ΑΜΕΣΑ κινδυνεύεις να σαλτάρεις αν δεν έχεις ήδη σαλτάρει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/1/18 21:30

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/1/18 04:27

      8:47 ΣΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ Ε ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ !

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/1/18 10:29

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/1/18 10:36

    ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕ ΠΟΥΦ - ΠΟΥΦ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/1/18 11:11

    10:36-10-29 Όταν ο ΤΣΑΒΒΑΡΗΣ βρίζει τον Κρίτωνα είναι παράσημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 11:17

      ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ Κου ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ. ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΠΟΤΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕ ΤΣΑΒΑΡΗ?????????ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ??????ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 11:33

      o Τσαβ φιλε εχει επιπεδο ψαξε στα ναννακια που γλειφεις .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/1/18 12:14

      Εντάξει Τσαβαρή μας έπεισες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/1/18 18:21

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/1/18 13:08

    11:33 - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ !! ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 12 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ , ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ...ΙΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/1/18 13:49

    Γιαννάκη ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ είτε γαυγίζεις , είτε μουγγρίζεις ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Οι Σαλαμινιώτες σε γνώρισαν , σε μέτρησαν και σε έστειλαν για πάντα στο περιθώριο και στην απομόνωση !!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 14:12

      Για να δείς πόσο κουτός είσαι.
      Πιστεύεις πως τώρα πια δήμαρχο βγάζουν οι Κουλουριώτες;
      Είσαι μακριά νυχτωμένος κι απαράδεκτος και η περιφέρεια σε περιμένει δεν ειναι μακριά

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος12/1/18 14:00

    Για να λεμε πως καταντησες τον τοπο:
    ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΡΠΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 14:09


      Κοίτα μη και δαγκώσεις την γλώσσα σου κι αποθάνεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 14:15

      Καρδιά μου εκ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;
      Εχεις δει την γριά "Χιονάτη" σας με τα νανάκια της τι κάνουν σε κάθε νταλίκα του Αγγέλου που περνάει;
      Δεν βλέπουν τίποτα πούσι σου λέω ούτε και ακούνε, βγάλε μωρη βρωμιάρα την σκούφια σου και βάρα μας που έχεις και άποψη, βρώμα

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος12/1/18 14:20

    Ρε παιδιά. Καλά όλα τα άλλα. Αυτός ο φουκαριάρης ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ που παει ξυπόλυτος στα αγκάθια. Καλά
    στη Σαλαμίνα δεν έχει προσφέρει τίποτα. Χασοδίκης είναι. Δειλό ανθρωπάκι είναι. Ποτέ του ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ. Να θέλει τώρα να γίνει και Δήμαρχος ε, αυτό πάει πολύ. Ας βγει πρώτα Δημοτικός Σύμβουλος και βλέπουμε. Μπορεί όμως να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος ; Γιατί όλοι τον έχουν πάρει στη πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 14:33

      Που 'σαι, ποτέ μην υποτιμάς αντίπαλο.
      Στον πολιτικό αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν!!!!!!!!!!
      Δεύτερον για να τον "θάβεις" έστω και διακριτικά σημαίνει τον φοβάσαι και καλά κάνεις.
      Τέλος δεν τον ξέρω προσωπικά δεν είναι φίλος μου, όμως η υπερβολή σου μας τον κάνει συμπαθή.
      Δεν το συνεχίζω για δεν έχει νόημα άσε και να δούμε, δεδομένα δεν υπάρχουν.
      Είδαμε και την γριά χιονάτη 12 χρόνια δημοτική σύμβουλος και δεν κατέχει τα βασικά, φοβική, δεν διεκδικεί για να μην σπάσει τα αυγά της εξουσίας.
      Ο Παναγόπουλος σε περίπτωση που εκλεγεί, απ αυτήνε θα είναι καλύτερος να το θυμάσαι.
      Εγώ θέλω να δω την βασική του 11άδα και τότε θα γράψω την άποψη μου γιατί με παλιά και σάπια τούβλα δεν χτίζει βίλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 18:22

      Γιά άλλη μιά φορά λίγα λόγια καί σταράτα,και κυρίως δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Αυτός είναι ο Τσάβες

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος12/1/18 14:27

    Άφησε ρε φίλε τα ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΚΙΑ στην ησυχία τους. Ότι μπορούν κάνουν τα κακόμοιρα. Το θέμα μας είναι ο ΓΑΙΝΝΑΡΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ και τα πιστά του σκυλάκια του. Δυστυχώς τα Τσαβαρόσκυλα όσο περνά ο καιρός μειώνονται απελπιστικά. Στο τέλος ο Γιαννάκης θα παίζει σβώλους με τον Παπαθεοχάρη και την Βαγγελιώ την Καραγιάννη. Άντε και τα λουκούμια δικά μας ... χα χα χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/1/18 14:45

    ΜΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/1/18 14:49

    Εσύ ρε μεγάλε Τσαβαρή 20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και 4 δήμαρχος τι πρόσφερες στον τόπο;;;;;; εκτός από αρπαχτές, λαμογιές, αγωγές , μηνύσεις και γκομενιλίκια ;;;; ΤΙΠΟΤΑ Εχεις λυσσαξει να ξαναγίνεις δήμαρχος . Σου λέω λοιπόν ότι δεν θα ξαναγίνεις ούτε στην άλλη ζωή. Παίζε βώλους με την Καραγιάννη κι άσε τα δημοτικά. Δήμαρχος θα είναι και πάλι η Ρούλα εσύ κοίτα να ξεμπλέξεις με τα δικαστήρια σου και να πέσει όσο πιο μαλακά γίνεται Τα δημοτικά ξέχνα τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/1/18 15:04

    Το Πέτρο τον Παπαθεοχάρη να τον αφήσετε ήσυχο, αρκετά έχει τραβήξει δίπλα στον απατεώνα, μην εκραγεί μόνο θα τον πάρει κυνήγι μέσα στο δικαστήριο, αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/1/18 15:17

    Δεν το ξέρω τον Παναγοπουλο. Ευτυχώς που γράφετε εδώ και μαθαίνουμε τι γινεται.
    Πάντως μια φωτο έβαλε και έγινε χαμός. Η φουκαριαρα ότι ανεβάζει ούτε των δικό της δεν παίρνει.
    Για να δούμε! Καλός μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 15:28

      Ωραια φωτο μπραβο γιωργο απο τωρα κρυβεσαι φαντασου μετα .....χειροτερος απο την φουκαριαρα !

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος12/1/18 15:22

    Γιαννάκη πολύ δύσκολες τούτες οι ημέρες δύσκολα δικαστήρια από την μια παναγοπουλίτιδα από την άλλη πρόσεχε να παίρνεις τα φάρμακα του ζαχάρου ανελλιπώς γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις στο νοσοκομείο στα αλήθεια αυτή την φορά και θυμήσου ..... από τον Πέτρο θα την βρεις στις 27 Φεβρουαρίου γιατί είσαι αχάριστος και μπαγασάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/1/18 15:27

    ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 19:17

      Δύσκολο να γίνει αυτό γιατί ο Πέτρος τσιμπολόγησε καλά κατά την Τσαβαραρικη περίοδο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 19:25

      ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ;;;;; Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/1/18 19:52

      ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΑΠΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ,ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ.Λ.Π ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ .

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος12/1/18 15:29

    Μήπως περιμένετε από τον νέο υποψήφιο δήμαρχο ή τους ανθρώπους γυρο από αυτόν να απαντήσουν ανάλογα με τις απαντήσεις του τέως και της νύν; Aν ναι, τότε γελαστήκατε. Ο άνθρωπος ΄΄παίζει΄΄ σε άλλο επίπεδο. Η 25η Ιανουαρίου εξ άλλου είναι κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 15:41

      ΝΑΙ απο οτι μαθαμε εχει παρει τους επικοινωνιολογους του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και θα κανει μια εξοδο μεγαλη ...ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 15:46

      ΡΕ ΠΟΥΦ - ΠΟΥΦ - ΠΟΥΦ - ΠΟΥΦ .

      Διαγραφή
    3. Γιατι τον φοβαστε τοσο πολυ ρε παιδια τι ειναι ο Παναγοπουλος δικηγορος δεν ειναι; μηπως γιατι εσεις δεν ειστε τιποτα αγραμματοι κια κομπλεξικοι;

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος12/1/18 15:54

    ΛΕΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ Η ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ..ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ Ε ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 16:00

      Δασκαλε κουμουνιστη δεν εβαλες μυαλο !

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος12/1/18 17:41

    Μόνο ο γιατρός έκανε κάτι για τη κούλουρη και ο οποίος τώρα έχει περάσει τα 80!
    Όλοι οι μετέπειτα από αυτόν Λαλάκης, Πίπης Τσάβακας και η μονίμως κλαψοτέτοια μανάρα, ήταν καλοί μόνο στη ανικανότητα,
    στη ρεμούλα και στο να κοιτάνε μόνο την τσέπη τους!
    Μαύρο λοιπόν και πίσσα σε όσους από αυτούς τους αποτυχημένους, θελήσουν να ξαναβάλουν υποψηφιότητα!
    Ψηφίστε μόνο μεταξύ νέων υποψηφίων! Ποιος ξέρει;
    Μπορεί κάποτε να γίνει το θαύμα και για τη Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 17:59

      ΜΑΚΡΗΣ -ΤΡΑΥΛΟΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 21:41

      Ο τραυλός είναι κολιτός τη μανάρα και το μηνά.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος12/1/18 18:12

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 18:16

      ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/18 18:32

      ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ Κου ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ. ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΠΟΤΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕ ΤΣΑΒΑΡΗ?????????ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ??????ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος12/1/18 18:47

    ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΠΙΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 40%?????????ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/18 00:37

      Ρε γιαννάκι τελικά είσαι και πολύ σκράμπας. Ούτε μία απλή μέθοδο των τριών που την μαθαίνουν στη Δ΄ Τάξη Δημοτικού δεν ξέρεις.
      Η Δήμαρχος στην ανακοίνωση της μιλάει για μείωση 15,1 % των δημοτικών τελών, η οποία ισοδυναμεί με μείωση κατά 45,6% του ποσού της αύξησης που είχε γίνει το έτος 2015. Διάβασε εδώ:
      http://salamina-press.blogspot.gr/2017/12/2018_18.html#more
      Για να δούμε τώρα το 45,6% που λέει η Δήμαρχος είναι αλήθεια ή όχι;
      Όπως και εσύ το γράφεις γιαννάκι το ποσό της αύξησης που έγινε το 2015 ήταν 0,79 € /τ.μ. (από 1,59 πήγε στα 2,38 και τώρα κατέβηκε στα 2,02) δηλαδή μειώθηκε 0,36 €
      Με την απλή μέθοδο των τριών γιαννάκι βρίσκεις το ποσοστό επί τοις εκατό, έτσι μας λέγανε στο σχολείο. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Όταν στα 0,79 έχουμε μείωση 0,36 στα 100 πόση μείωση θα έχουμε; 0,36 x 100 : 0,79 = 45,57%. Αρα είναι σωστή η Δήμαρχος στην ανακοίνωση της όταν λέει ότι το ποσό της αύξησης που είχε γίνει το 2015 μειώθηκε κατά 45,6% .
      Οπότε γιαννάκι μένεις μετεξεταστέος για το Σεπτέμβρη !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/18 08:08

      Ρε συ παπαρολόγε Μηνά 00:37 αυτά το σκεπτικό δεν μπορούμε να το έχουμε όλοι μόνον όσοι έχουν σπουδάσει (με πτυχίο) οικονομικά ή όσοι έχουν σπουδάσει οικονομικά στην Αραπιά

      Μ αρέσει όμως το σκεπτικό σου μου θύμισες μαθητικά χρόνια εκείνο το".. ο μπάτσος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι..."

      Ελα ρε στο χουμε και υποχρέωση σκερβελέ μας έφτιαξες το κέφι πρωΐ, πρωΐ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/1/18 15:27

      Δυστυχώς δεν είμαι ο εφιάλτη σας. Για την ταμπακιέρα ούτε λέξη. Αυτό με ικανοποιεί, όχι τίποτα άλλο αλλά για να δείτε πόσο άσχετος και ανίκανος είναι ο δικός σου με τις παπαριές που γράφει. Να! γιατί χρεοκόπησε το Δήμο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/1/18 15:42

      Μωρή βρωμιάρα 15:27
      Για δεν λες στον κόσμο πως παρέλαβε τον Δήμο ο Γιάννης με 45.000.000.- χρέος και εσείς με πόσα τον παραλάβατε;
      Τολμάς; Γράφτο μωρή γλίτσα

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος12/1/18 20:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 20:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Έλεος αδελφέ μου ακόμα δεν ξεκίνησε ο αγώνας, θα ρίξουμε τόσο πολύ το επίπεδο;
      Προσωπικά δεν το χω σε τίποτα να πάμε σε δημοτικές εκλογές χωρίς σχόλια
      Πολιτικά επιχειρήματα ναι υπονοούμενα ηθικού περιεχομένου και αγοραίες εκφράσεις όχι εδώ
      Η Σαλαμίνα έχει 100 blogs PLS

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/1/18 15:41

      Έλα ρε μαστροκόλα που μας το παίζεις και ηθικός τώρα !! Αφού το μόνο μπουρδέλο από τα 100 blogs είναι τούτο γιαυτό και λέμε πουστάρα. Αν τώρα εσύ από συναδελφική αλληλεγγύη τον καλύπτεις κακώς κάνεις, γιατί ότι και να είσαστε είναι δικαίωμά σας και καπέλο σας. Το να κρύβεσαι όμως είναι ανήθικο.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος12/1/18 23:13

    Αυτός ο νέος υποψήφιος μπορεί να είναι και φασίστας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/18 23:23

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ???????? Ο ΦΟΥΡΤΟΖΟΣ Η Ο ΒΛΑΜΗΣ ??????????

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος13/1/18 00:15

    ο τσαβεσ θα σασ στιλη παλλη στην αραπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/1/18 08:37

    ρε σεισ ειναι αληθια οτι ο τσιπρασ θα παρει μαζητου την νανου να νοικοκυρεψη τα οικονομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος13/1/18 08:56

    πανεξυπνο οτσιπρασ με τα μαθηματικα τησ νανου η τροικα θα μασ χρωσταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/1/18 10:05

    Όταν βρίζουν τον Γιαννη τα παπαγαλάκια του καινούριου πισωγλεντη δεν έχεις πρόβλημα.
    Όταν λέμε την αλήθεια σε πειραξε εκτός αν έχεις πρόβλημα με τους πουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/18 10:33

      Το μπλε χαπάκι το πήρες Γιάννη γρήγορα μπας και σταθείς στα πόδια σου γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις νοσοκομείο στα αλήθεια έχεις και Δευτέρα Τρίτη δικαστήρια άντε Γιάννη μου να σε χαρώ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/18 11:21

      10:05 ΑΧ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ??????
      ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ???? ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕ ΒΩΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου καλέ 10:05 εγώ τι να έχω μαζί σου απλά θέλω να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο και μόνον στις αντιπαραθέσεις
      Αν υπήρξαν σχόλια παρόμοια που δεν τα έσβησα θα 'ταν από λάθος
      Καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος13/1/18 14:01

    Από λάθος;
    Εσύ τον έριξες τον Γιάννη.
    Όχι μόνο αφήνεις τα βρισίδια σε όλους και κυρίως στον δήμαρχο που εσύ έριξες γράφοντας για τα σπίτια........
    Τώρα θα ακούς την αλήθεια και δεν είναι κακό να γράφεται.
    Αν του αρέσουν και οι αντρες τι πρόβλημα έχεις εσύ;
    Η θέλεις να έχεις την πρωτιά στις αποκαλύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13/1/18 15:33

    Έλα ρε κι εσύ αμέσως να τον πεις πισωγλέντη !! Τι ζόρι τραβάς εσύ, σε εσένα στ΄ ακουμπάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13/1/18 19:49

    ρε παιδια ποτε θα μασ πει η κυρια απευθιασ αναθεση για την εδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος14/1/18 16:20

    ρε για τησ πλαστεσ υπογραφεσ θα μασ πιτε για να μαθει ο λαοσ τησ σαλλαμινασ και αφηστε τα φρου φρου και αρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.