Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουλ 2018

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, στις 21.30 το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας ξεκινάει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του στο Πέτρινο Θεατράκι Σεληνίων


Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, στις 21.30 το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας ξεκινάει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του στο Πέτρινο Θεατράκι Σεληνίων με  τους “ΑΠΟΠΛΟΥΣ” και τη φιλική συμμετοχή της Σαλαμίνιας Σοπράνο Αθηνάς Βασιλείου.
Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι σε παραδοσιακές και έντεχνες ρότες. Δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Είσοδος: ΜΟΝΟ 4 €!
Είμαι ικανοποιημένος, όμως πρέπει να δίνεται την ευκαι

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/18 22:57

    Όλα εδώ πληρώνονται , το εν λόγω βενζινάδικο το πήρε κολλητός τού πρώην , η κλοπή πότε έγινε πρίν η μετά την συμφωνία ;; παροιμία ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει πρωτίστως τον νοικοκύρη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/18 13:27

      Καραφλα το θεμα ειναι πως πηραν τα βιντεο ή το περιεχομενο των βιντεο??? Μισελ η καραφλα γλυστραει ...οχι απο την βροχη, αλλα επειδη σας φτυνουν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/18 23:14

    ολοι μας απο κατι παμε η φουκαριαρα θα παει απο στικακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/18 10:24

    Εκει στη τοπική ΝΔ Σαλαμινας δεν έχετε τσίπα η προεδρος είναι καινούργια και δεν γνωρίζει πως λειτουργούν τα κόμματα αλλά ως νομικός θα έπρεπε να γνωρίζει την έκταση που έχουν πάρει τα στικακια στην Σαλαμίνα οι σύμβουλοι θα έπρεπε να την αποτρέψουν να μην κάνει εκδήλωση αυτήν την στιγμή στη δημαρχεία με οσμή από στικσκια Και μάλιστα καλώντας τον αντιπροεδρο του κόμματος ΝΔ
    Να ξέρετε όλη η ευθύνη δική σας κύριοι της τοπικης που αυτήν την στιγμή γίνετε εκδήλωση στο δημαρχιακό μέγαρο όταν τα στικακια θα παίζουν παννελαδικα και θα ονοματιζουν συγκεκριμένα άτομα της δεξιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/18 13:25

      Ως νομικος ειναι ασχετη...τι να ξερει η Πασοκα ρεεεεεε!!!!!
      Τυχαια ειναι που νομίζει οτι εγινε κατι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/18 23:35

      17/7/18.13:25. Δια Κυρία Σόνια ο σχολιασμος σου?ναι!Λοιπόν ΠΑΣΟΚ, και με τήν βούλα... Αλλά το ΠΑΣΟΚ, το πήρε ό Ανδρέας μαζί του.Οπότε ότι και να κανουν,δεν υπάρχει. Νομικός η Κυρία Μιχαλαρου...γνωρίζει από πολιτική.Πήγαινε εις αμφιθέατρο Νομικής Σχολής. Διδάσκονται σε "κύκλους σεμινάρια πολιτικής επιστήμης" ακόμη και εις Πάντειο Πανεπιστήμιο "...πολλοί πολιτικοί,και όχι μόνο, έχουν φθάσει σε Υπατα αξιώματα, τελειώνοντας Νομική!G!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/18 22:52

      Αγγελικη Παλουκιωτισσα εχεις χαζεψει τελειως...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/18 10:52

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΓΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ "ΞΕΡΝΑΝΕ" ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/18 13:15

      ΝΑ ΜΟ ΜΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΙΛΑΓΑΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΒΛΑΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ-ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ??????ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΣΕ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/18 23:49

    ...Άλλο πολιτικές επιστήμες, εδώ η εξωτερικό...εκεί μαθαίνουν και πολιτική, αλλά και τό πώς θα "πουλούν λαούς, πώς θα κάνουν πολέμους, πως θά είναι καλοί κλέφτες, πώς θα είναι υπέροχοι πράκτορες, κοινώς ρουφιανοι" κτλ.δες αδελφό Σημίτη στήν Γερμανία...πράκτορας... Στάζι...και Στάζουν εδώ και σε όλο τον Κόσμο... Και οι Λαοί υποφέρουν πάντα!G!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.