Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2018

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθησαν οι ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΑΙΑΝΤΕΙΑ 2018"


Ημέρα Άθλησης & Υγείας! Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παρευρέθηκε, έκανε απονομή μεταλλείων και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Σαλαμίνας και Πρόεδρο του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καματερού Σαλαμίνας κ. Μιχάλη Σπλαγκούνια για την άρτια οργάνωση, διεξαγωγή και την μεγάλη συμμετοχή στις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι αθλητικοί αγώνες προάγουν την ευγενή άμιλλα και το "ευ αγωνίζεσθαι" αλλά συμβάλλουν και στη βελτίωση της υγείας των συμμετεχόντων. Ο κ. Χατζηπέρος, κλείνοντας, τόνισε ότι σημασία έχει η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα και συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν.

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/18 14:35

    Εγιναν Αιαντεια ?? Ποτε και που ?? Στο Αιαντειο παντως δεν εγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/18 18:23

      AIANTEIA ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. Ο ΑΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΙΑΝΤΕΙΑ. ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/18 19:02

      Τι να κανουμε πια στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ τα κάνατε όλα εσείς!!!Εσείς που είστε ταπεινοί και δεν φιγουράρετε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/18 09:18

      Αγαπητέ φίλε,όντως ο Αιαντας ήταν βασιλιάς της Σαλαμίνας σύμφωνα με τα ιστορικά ντοκουμέντα και συμφωνώ μαζί σου,όμως ο βασιλιάς Αιαντας ήταν από Αιαντειο άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τα ιστορικά ευρήματα.Eπισης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο Αιαντας βασιλευσε το 1310 Π.χ,δηλαδή την εποχή της βασιλιας του δεν υπήρχε Κουλούρι,Αμπελάκια,Σεληνια,Παλούκια και Καματερό.Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω περιοχές κατοικηθηκαν λίγο πρίν το 480 Π.χ ,δηλαδή 8,5 αιώνες αργότερα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/18 17:10

      Γράψε καλεεε όλη τήν ιστορία... Μισές κουβέντες. Βασιλιάς Αίας όχι nature...είχε προσβολή κάνει εις Θεούς, είχε και μια δόση νευρικού συστήματος, και αυτόχειρας ήτο. Όλα στή φόρα δεν λέτε???ολαααααα!όχι μόνο ότι συμφέρει!!!G!!!...Και ζητώ συγνώμη, αλλά αυτά τά μάθαμε από φιλόλογο Έλενα Κυριακακου,εις κωλοχανειον Ταραμά... Νικολάκης Φουρίκης δεν θυμάται??? Πού έχεις τό μυαλό σου?Πες,πες,τήν αλήθεια...G...!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/18 16:05

    Είναι αλήθεια ότι εκδότης τοπικής εφημερίδας μοιράζει στικάκια με συκοφαντικό περιεχόμενο για την Δήμαρχο ; Γνωρίζει ότι οι ποινές είναι σε βαθμό κακουργήματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/18 17:00

      Σε βαθμό κακουργήματος είναι οι μίζες της δημάρχου και του αρχιληστή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/18 21:54

      Ρε σεις όλοι εκεί μέσα αδελφές είσαστε; Δεν υπάρχει αρσενικός με αρχ.... να τα πει επώνυμα;
      Νομίζετε ότι έτσι θα κερδίσετε τις εκλογές, με λάσπη και κατασκευασμένα στικάκια; Α ρε κούνια που σας κούναγε!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/18 23:22

      ΓΙΑ ΠΙΑ ΛΑΣΠΗ ΜΗΛΑΣ,, ΡΕ ΧΑΣΙΣΙ ΠΕΡΝΕΙΣ,ΡΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΙΝΕΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ 7,300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ, ΕΣΥ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΠΗΓΕΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΗΣΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/18 18:56

      Αυτό τό παιδί με λάχανο μπλουζάκι και σορτς μπλου,είς ποία τάξη Δημοτικού Σχολείου πηγαίνει? Το όνομα του δεν ξέρω... ξέρω όμως την γιαγιά του,αυτήν πού είναι μαζί στην φωτό, με Κ.Χ"ΠΕΠΕ.Θά την ρωτησω!!!G!!! ΥΓ.θα θυμάται όμως να μου πεί? Γερόντισσα είναι... Θα δω!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/18 18:12

    Όσα στικακια και να μοιράζουν αν δεν βγάλουν το βίντεο στην φόρα είναι συκοφαντίες ξεφτίλες Έτσι Κάντε προεκλογικό αγώνα με ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/18 21:28

      Ναι παλήκαρε μου εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου όλα στην φόρα στην δημοσιότητα

      Μην μου στεναχωριέσαι και εντός του μηνός θα τα δείτε τα βίντεα (χαχαχαχαχαχαχα) σε Πανελλαδική εμβέλια να σας απολαύσει όλο το Πανελλήνιο παλιοχαμάδες να δω που θα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

      Και που 'σαι μην ετοιμάζεις ταξίδι για Χαβάη έχουν γνώση οι φύλακες δεν θα προκάμεις γιατί όλα εδώ πληρώνονται ψυχή μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/18 22:11

      Μωρή βρώμα εσύ πως έκανες προεκλογικό αγώνα το 14;
      Κλέφτη τον ανέβαζες κλέφτη τον κατέβαζες!
      Τα καθαρά σου χέρια διαφήμιζες που τελικά ήταν τα πιο λαδιάρικα όλων κάθε εποχής

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/18 23:29

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΗ ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΕΦΗΓΕ ΝΥΚΤΑ, ΕΔΩ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΒΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/18 23:33

      ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΣ, ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/7/18 23:35

      μηλαει ο μηχαλακης που το στικακι πεζει καθημερινα στην δημαρχεια

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/7/18 23:04

      Εγώ είδα το στικακι και έπεσα από τα σύνεφα.Δεν περίμενα ποτέ να διανοηθώ ότι η κα Δήμαρχος έκανε αρπαχτές από τον βενζινα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/18 22:43

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕWS-BLOGS.ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ "ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ" ΤΙΣ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΕΑΝ ΔΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ" ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ" ΜΕΡΙΛΙΝ"ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ. ΣΥΝΑΙΧΕΙΣΤΕΤΟ.ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΤΕ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΠΑΤΑΞΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΝΘΡΩΠΩΕΙΔΗ" ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/18 23:16

    ΥΓ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΩΦΕΙΛΩ ΔΥΟ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΑ" ΘΑ "ΕΤΡΩΓΑ ΑΝΘΡΩΠΟ" ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ "ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ" ΕΓΡΑΦΑ "ΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΙΟΥΛΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΕΣ.ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ " ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ "ΑΛΗΘΙΝΑ" ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΝEWS-BLOGS,ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ" ΑΛΛΑ Τ'ΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ"ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΜΕ Η ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. ΕΜΕΙΣ "ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΕΙΠΕ" ΚΡΑΤΑΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΗΛ.ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/18 23:45

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΥΡΙΑ 7,300 ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/18 23:53

    ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ Ο ΜΗΝΑΣ Ο ΝΑΝΝΟΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/18 00:06

    Ρε συ Μιχαλάκη Αφού ξέρεις ποιος έχει το στικάκι για δε του κάνεις ακόμα μια μήνυση να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στη Σκουζέ ....Ποια Σκουζέ ούτε ο Άριος πάγος δε σε σωζει τρομαρα σου θες και καθαρα χερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/7/18 10:28

    Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η περιφέρεια έδωσε 4.000 ευρώ για αυτές τις εκδηλώσεις? Αιάντεια χωρίς Αιάντειο? Για να φωτογραφηθούν οι ίδιοι και οι ίδιοι? Γελάει και το άγαλμα του Αίαντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/18 11:58

    Εντοπίστηκε και έτερος διακινητής παράνομου φωτογραφικού υλικού το οποίο είναι συκοφαντικό για την Δήμαρχο , μετά από τον εκδότη μας προέκυψε και ο κουμπάρος .. Υπενθυμίζεται ότι οι πράξεις αυτές έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/18 14:56

      Ρε φίλε, αν θέλεις να κάνεις ένα καλό και να λάμψει και η αλήθεια, κατήγγειλε τους στην Αστυνομία που ψάχνει να βρει τους κλέφτες-διαρρήκτες του βενζινάδικου. Μη διστάζεις, σ΄ αυτούς δεν τους πρέπει λύπηση γιατί είναι αλήτες και αποβράσματα της κοινωνίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/18 01:09

      ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΒΕΡΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΙΡΑΝΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/18 01:26

      ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/7/18 01:28

      Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΨΕ ΤΗ ΓΗΣ ΒΑΘΙΑ ΝΑ ΜΠΩ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/18 01:30

      ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΝΩ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/7/18 12:55

    RE PAIDIA AKOUO GIA ENA STIKAKI EDO KAI ENA MHNA

    EISTE PSEUTES KAI LASPOLOGOI

    EISTE GIA THN XAVOUZA OU NA MOY XA8EITE

    SAS PONAEI POU MIA GYNAIKA KANEI ERGA RE LAMOGIA ??

    PARTE XAPAKIA GIATI 8A KSANA BGEI KAI TOTE 8A KLETE ME MAYRO DAKRI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/18 13:31

    ΠΙΝΚ ΓΟΥΜΑΝ ΚΛΟΟΥΖ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/7/18 15:37

    Αυτός καλεεεε,κύριος γιατί βλέπει κοπέλας μπουτια και γαμπες,και δεν βλέπει κοπέλα εις πρόσωπο??? Και εσύ μωρηηηηη,φωτογραφία με ανηλικαααααα???Τεκνατζου...ου.ου.ου.Ο μαχόμενος Έλλην,και ο φωναζων Τέλος ή Ρεμουλα,κύων... ΙΟΥΛΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/7/18 15:42

    Ευχαριστώ πολύ, υγεία νά έχετε, άλλοι οχιιιιιι,δεν θα έχουν, ούτε LIBERTA!!! ΙΟΥΛΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/7/18 16:00

    Ρε τί εγινε παλι στην Τοπικη της ΝΔ?Βρισιές, λογομαχιες, παρολιγον συρραξη. Τετοια κατάσταση δεν εχει ξαναυπαρξει. Τελικα η προεδρος αποδειξε ότι ειναι πολυ λιγη. Δεν εχει το αναστημα!!!-Παει προς διαλυση το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/18 18:17

      ΨΙΤ ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ Η ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΦΑ?ΟΧΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ. ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΣ "ΦΙΛΟ" ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ?Α ΝΑΙ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΠΑΩ ΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΤΣΟΥΞΩ!!!ΙΟΥΛΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος3/7/18 16:19

    Ότι και να λέτε ότι και να κάνετε Σας γλεντάει μια γυναίκα. Όλο το νησί εργοτάξιο όλο Έργα και προσπαθείτε να την μηδενισετε. Ο κόσμος βλέπει. Του χρόνου Στις εκλογές θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ Όλοι Σας. Ξανά Δήμαρχος θα βγει η Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/18 19:47

      ΕΣΥ ΝΗΣΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΕΧΡΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΘΑ ΔΗΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΚΑΙ ΕΙΝ ΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/18 19:51

      ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΎ ΚΑΤΆΔΙΚΕ ΓΙΑΝΝΆΚΗ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/18 14:01

      ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ 19.47 ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΔΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/18 21:53

      E,εντάξει μην το λες δα, σήμερα πέτυχε εκτός απο τους φθόγγους και μερικές λέξεις, μάλλον θα τέλειωσε επιτέλους την Τετάρτη Δημοτικού.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/7/18 19:21

      Να γράψω τήν "υπογα"???

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/7/18 19:24

      Οχιιι...δεν θά γράψω την"υπογα"διότι διαγραφή θά φάω πάλι!!!G!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/7/18 21:05

      Ποία Κυρία μας γλενταει???Δεν έχει όνομα,να γίνει ανταπόδοση εις γλέντι?να χαρουμε και εμείς τα προδομενα παιδιά...Giulio...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/7/18 16:24

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ......Η ΚΟΥΛΑ

    ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/7/18 19:58

    Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ. Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!! χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/7/18 20:02

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/7/18 22:27

    Τους "αλλους τους ξέρεις?" ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/7/18 14:00

    ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ .....ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/18 17:26

      Τα έργα είναι της περιφέρειας.
      Ο δήμος μας είναι σύσσωμος σε πανηγύρια, λιτανείες και ότι έχει σχέση με φωτογραφίες. Από έργα, ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/18 21:51

      Η είσαι χαζός η είσαι λακαμας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Όλος ο κόσμος βλέπει Έργα και εσύ τον ουρανό με τα άστρα.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος4/7/18 20:57

    Ζητώ συγνώμη,αλλά να εδωωω έχω τό ερώτημα...Αυτός Ναύαρχος Κωστάκης Παχής, πού ετελειωσε καριέρα του,εις Λιμενικό Ταμείο εδώ, τόν έχει πάρη πουθενά το μάτι σας?θέλω νά τού επιστρέψω ένα τηλ.κινητού αριθμού και ένα σταθερού...μού τα έδωσε επί δημάρχου Σπυρετου!λέμε λόγια αλλά δεν είμεθα κύων πουτ...!αν θέλετε απάντηση δώστε μου...το έχω πεί εις Ναύαρχο Κοσμά, και δεν είχα μούρη να τόν ξαναδώ τον ανθρωπο...είπε...μπραβοοο,αυτές είναι οι παρέες σου???ευχαριστώ!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/7/18 15:55

    Μήπως σάς το'χω ξαναπει? Όταν ό ένας άφηνε την τελευταία του πνοή μες σε βρισιές φτυσιες και φασαρία ό άλλος επαζαρευε ένα μεγάλο μαγαζί στην Κεντρική Πλατεία. Μήπως σας το'χω ξαναπει?για ένα μεγάλο μαγαζί στο έμπα της Ιερουσαλήμ γράφει Ιούδας και υιοί φίρμα Ιούδας και Σια.Μωρέ ήταν έμπορος καλός κι εσείς κι εγώ τόν λέγαμε ληστή φονιά. Όλοι ψωνίζουν από εκεί κίτρινοι μαύροι λευκοί κι όλο βροντουν μάρκα δολλάρια κι εσκούδα. Πολλοί είπαν πώς κρεμάστηκε απ'την ντροπή του μια βραδιά μα είναι ψαλμοί για τίς γριές θρησκευτικά για τα παιδιά.Ο Ιούδας μας ζει κι έκλεισε πάλι για απόψε εδώ δίπλα μας τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.