Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιουλ 2018

Κατεπείγουσα ερώτηση του Νίκου Χουντή προς την Κομισιόν, σχετικά με τις απαραδεκτες δηλώσεις του Επιτρόπου για τη Διεύρυνση Γιοχάνες Χαν για αναδιάρθρωση συνόρων μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας . Νίκος Χουντής προς Κομισιόν :


 «Με βάση ποια στοιχεία και πληροφορίες έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις;  Ποιο πλαίσιο συζητήσεων έχει υπόψιν του ο Επίτροπος για να διατυπώσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις; Να δώσει άμεσα εξηγήσεις ο Επίτροπος Χαν και η Κομισιον για τις δηλώσεις αυτές».
Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, κατέθεσε κατεπείγουσα ερώτηση προς την Επιτροπή, αμέσως μετά τις δηλώσεις « εάν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση των συνόρων, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες », του Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν, στις οποίες αναφέρεται σε πιθανή αναδιάρθρωση των συνόρων μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας.

Ο Νίκος Χουντής, ζητά από Κομισιόν άμεση απάντηση στα εξής ερωτήματα :
- Με βάση ποια στοιχεία και πληροφορίες έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις ;
- Ποιο πλαίσιο συζητήσεων έχει υπόψιν του ο Επίτροπος για να διατυπώσει τις συγκεκριμένες περίεργες δηλώσεις;
- Να δώσει άμεσα εξηγήσεις ο Επίτροπος Χαν και η Κομισιον για τις δηλώσεις αυτές.
Το Γραφείο Τύπου
11.7.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.