Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΚΑΛΕΣΜΑ


`Εχουμε την χαρά και την τιμή να σας γνωστοποιήσουμε,                         ότι το ΝΠΔΔ Βιβλιοθήκης – Μουσείου Λαϊκής  Τέχνης &                      Ιστορίας και το ΝΠΔΔ `Αθλησης -Κοινωνικής Πολιτικής                   & Παιδείας διοργανώνουν για                                                        3η συνεχή χρονιά την                                                            ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ                                             & ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
                                                               στο Κέντρο Νεότητας
Η `Εκθεση θα διεξαχθεί από Παρασκευή 24                                έως  Κυριακή 26 Αυγούστου 2018                                              Καλούμε όλους τους Σαλαμίνιους που επιθυμούν να             συμμετέχουν με τα έργα τους να καταθέσουν                                 τις αιτήσεις τους έως 31 Ιουλίου 2018
*Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:                                     Κέντρο Νεότητας ( Ακτή Καραϊσκάκη )                                                 και στα τηλέφωνα: 210 4653450-210 4658304


         Η Πρόεδρος                                           Ο Πρόεδρος
Βιβλιοθήκης Μουσείου                          Άθλησης – Κοινωνικής      Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας                       Πολιτικής& Παιδείας

Γεροντιώτου Σταυρούλα                        Δραγομάνοβιτς Γεράσιμος

3 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ4/7/18 21:15

    Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συμμετέχοντες για την έκθεση αυτή, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Διοργανώνεται, απ' όσο γνωρίζω, κάθε χρόνο. Είναι μία προσπάθεια που συμβάλλει στη διάσωση, προβολή και ανάπτυξη της Λαϊκής μας Παράδοσης και Πολιτισμού.
    Συμπαραστεκόμαστε κι' ευχόμαστε καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/18 21:25

    ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΠΩΣ ΕΦΑΡΝΟΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ.ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/18 23:00

    Αστών φίλε την οχιά,και το ιγκουάνα. Υπάρχει Θεός. Υπάρχει η καθαρή Ψυχουλα του.Άρρωστος ήταν κι ήρθε νά μας δώσει την ευχή του.Ο Μακαριστός Ιγνάτιος, ο δικός μας"Ιάκωβος "Άγγελος είναι τώρα δίπλα στους Αγγέλους.Θα μας προσέχει πάντα και θα μας ευλογεί. Όλους μάς αγαπούσε μέσα από την καλή καρδιά του,και γιά ολους μας λόγια γαληνεμενα έλεγε.Συγνώμη και παλι.Δεν μπορώ. Στά όνειρα μας τώρα θά τον ζούμε και κοιτώντας τ'αστερι του στον Ουρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.