Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιουλ 2018

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΓΑΛΑΤΑ


Με χαρά, ικανοποίηση και συγκίνηση η οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην Προέδρου ΣΕΒ, παρέδωσε χτες ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαλατά. Η δωρεά έγινε με πρωτοβουλία της κόρης του κ. Κυριακόπουλου, Κατερίνας, η οποία έκανε το αγροτικό της στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, με μεγάλη επιτυχία.
Πρόκειται για μία πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου ιδιαίτερα δε κατά τους θερινούς μήνες οπότε και οι ανάγκες είναι αυξημένες. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο να ανακηρυχθεί ο δωρητής κ. Κυριακόπουλο ως επίτιμος δημότης του Δήμου του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος ήταν παρών κατά την παράδοση του ασθενοφόρου, όπου και ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο –φίλο και συμμαθητή του από την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών– για την πολύ σημαντική προσφορά του. Τόνισε δε ότι η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δομές και το επίπεδο των υπηρεσιών, ιδιαίτερα στα θέματα αυτών της υγείας.

Όταν μιλάμε για επέκταση της τουριστικής περιόδου, η επάρκεια σε υποδομές και υπηρεσίες υγείας είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Κατά την επίσκεψή του στο Κ.Υ. Γαλατά, ο κ. Χατζηπέρος παρέδωσε και αναλώσιμο υλικό, ευγενική προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/18 16:38

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΥΓΓΑΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΡΙ ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΚΑΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ. ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΙΟΥΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΡΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/18 18:33

      Άσε ρε φίλε τον παππού που βρήκε τη χαρά του...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/18 23:51

    ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ , ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΟΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/18 08:18

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Τα πάντα πλέον είναι στούς αρμόδιους κρατικούς φορείς.
    Το μεγαλύτερο οικονομικό-νταβατζίδικο σκάνδαλο ΟΛΩΝ των εποχών μπήκε από την περασμένη εβδομάδα στις ΡΑΓΕΣ.ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/18 13:16

    ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ ΘΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΗ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.