Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουλ 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΣΑΡΩΝΕΙΑ 2018» ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ


Στα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σαρώνεια 2018» στο Γαλατά του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, παραβρέθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη.
Στο χαιρετισμό του αρχικά, μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη κας  Ρένας Δούρου, συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης», αλλά και τους εθελοντές, για την άρτια οργάνωση και για την καθιέρωση των εκδηλώσεων ως θεσμό.

Δήλωσε ότι ο Πολιτισμός, η Τέχνη, η Παράδοση, αλλά και η Ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας. Η Τροιζηνία και τα Μέθανα διαθέτουν όλα τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Σπύρο Καρνέζη, τα μέλη του Συλλόγου για την σπουδαία δουλειά που κάνουν, τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς, δίνοντας, τέλος, ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας.
Κατόπιν, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους παραγωγούς και δημιουργούς, που φέτος ήταν πολύ περισσότεροι από τα προηγούμενα χρόνια.

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/7/18 22:21

    SALAMIS-NEWS.ΕΚΤΑΚΟ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΔΥΟ "ΚΥΡΙΟΙ" ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΛΑ.ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΥΓΑΝ.ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ" ΓΕΛΟΥΣΑΝ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ BLOGS.ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕΤΟ.ΘΑ ΤΑ "ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ" ΤΟ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΟΥΝ.ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΠΩΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΧΕΤΕ "ΦΩΝΗ" ΥΨΩΣΤΕΤΗΝ.ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/18 23:04

    ΥΓ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ"ΓΛΥΤΩΣΕ"ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ.ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΙ.ΧΑΤΖΗΣ Α.ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ Γ.ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ"ΧΟΡΟ"ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΥΝΑΙΧΕΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ.ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΩ" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ "ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΠΕΤΑΤΟ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΤΟ "ΑΣΤΕΙΟ" ΠΟΛΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ "ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ" ΜΕ ΟΤΙ "ΜΕΣΟ ΕΧΕΤΕ" ΜΗΝ ΤΟ "ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΝΑΣ "ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ" ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ?ΟΧΙ.ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ "ΕΚΕΙ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΦΩΝΕΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΝΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΕ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/18 23:55

      Φιλε δες επειγοντως καποιο ψυχιατρο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/18 00:12

      Λίγο πιο λιανα ρε παιδιά να καταλάβουμε και εμείς με τον χαμηλο Δίκτη νοημοσύνης.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/18 00:01

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/18 00:23

    ΟΛΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟΠΡΕΙΡΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΠΟ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΧΥΔΑΙΟΣ Ο Α.ΧΑΤΖΗΣ. ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΠΟΛΥΖΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΝ."ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ"ΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΩΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/18 07:31

      Και Γιατί δεν εμφανίζεσαι και γράφεις κάτω από μια κουκούλα; Ψεύτες και λασπολογοι. Φοράτε ροζ φουστιτσες σαν τον Τσάβες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/18 09:37

      ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥΖΟΥ - ΚΟΡΡΟΣ. Ο ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΗΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΣΑΒΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/7/18 17:32

      ΑΜΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/18 08:20

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/18 11:50

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/7/18 12:35

    Τσιτσάνη μου οι .....πενιές σου
    Χθές μας κρατάγανε συντροφιά
    Ουστ παλιοκαθάρματα που έχετε το θράσος και εμφανιζόσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/7/18 13:46

    Καλησπέρα σας.Εγώ γράφω ό Giulio.Είμαι πάρα πολύ καλά. Διαθετω άπειρα κανταρια ηρεμίας και αναισθησίας. Στην διάθεση σας νά διαλεξετε,καφέ, ταβέρνες, ουζερί, η ανοιχτό χώρο, διά να δείτε και να ακούσετε, το μπαχαλο και τά λοιπά συναφή προϊόντα πεζοδρομίου, που έγιναν την χθεσινή βραδιά,κάπου εδώ κοντά. Εμείς δεν κρατάμε μυστικά και ντοκουμέντα, όλα στην φόρα, όπως λέτε κι εσεις.Μήν ακούτε λόγια που ό καθένας τά λέει γιά δικό του σκοπό. Ότι δούν τά μάτια σας,και ότι ακούσουν τα αυτιά σας.Αντίθετα βοηθουμε και όσους ζητούν μεγάλη διαφάνεια στό Νησί μας.Αυτό θά γίνει, διά τού λόγου τό αληθές. Τό κρατήσετε ή όχι τό σχόλιο, μού και τούς είναι εντελώς αδιάφορο. Ευχαριστουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/7/18 13:49

    OYST ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ? ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΓΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ" ΟΛΟΙ "ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΣΥ "ΤΣΙΤΣΑΝ"ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ. ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ "ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ" ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/18 15:53

      Ρε ανεύθυνε Γκόρτσο
      Τα έβαλες τώρα και με τους υπαλλήλους του Δήμου;
      Που είναι ρε χαμένο κορμί τα παντελόνια κι ανδρισμός σου;
      Λέμε τώρα ανδρισμό, πουφ, εσύ δεν είχες ανδρισμό όταν στην εξευτέλιζαν δημόσια μπροστά σου και τους κοίταγες απαθείς

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/7/18 13:58

    ΤΣΙΤΣΑΝΗ-ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/7/18 14:05

    Αποκλειστικό:
    Την συναυλία σήμερα την είδαν και την απόλαυσαν σε καθημερινή εφημερίδα των Αθηνών.
    Το τι έγινε δεν λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/7/18 14:20

    Σε λιγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το δεύτερο Στικακι με τον Σουλτάνο Μήνα να ονοματιζει για μια ακόμα φορα τον αντιπροεδρο της τοπικης ΝΔ
    Πω πω πω γλέντια που ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/7/18 15:34

    14:20.Ναι,έχεις δίκιο,ανωνυμε φίλε. Γενικώς είμαστε για γλέντια αλλά καί γιά κλάματα. Για τό δεύτερο να είσαι βέβαιος, ότι όσοι ξέρουν, τό κρατούν για τόν εαυτό τους.Όπως κι εμείς. Αργούν από άγνοια, και υπέρ εκτίμηση των δυνατοτήτων τους.Αμαρτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/7/18 15:50

    Δεν ξέρω τι λέτε και τι γράφετε η Σαλαμινα όλη γνωρίζει ότι στην ομιλία του μπουμπουκου θα μοιραστούν και στικάκια με την δημαρχο τον σουλτανο Μηνα και τον αντιπροεδρο της τοπικής ΝΔ μιας και θα ειναι όλοι οι Νεοδημοκρατες εκει να τον μαθουν τι κουμασι ειναι και οσοι δεν τον ξερουν
    Αναμένουμε όλη την ημέρα εκείνη
    Την ημέρα του γλεντιού
    Την ημέρα του κεφιού
    Την ημέρα των αποκαλυψεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/7/18 16:11

    Η ΟΨΙΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΛΑΚ Κ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ ΤΡΕΧΑΛΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΙ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/18 17:57

      16:11.Έφυγαν όλοι μαζί. Λίγοι στό τέλος. Η Κυρία πού λες,δεν είναι Συριζαια.Πάει παντού. Και ό βλάκας της,είναι πολύ έξυπνος. Έχεις εσύ δύο δουλειές άνομες, και μια σύνταξη? Όχι.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/7/18 16:58

    ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ, ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/7/18 17:04

    χθες πακιστανοι ειχαν συντι με της πενιες του τσιτσανι και τα πουλουσαν 1 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/7/18 17:15

    ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΕΔΕ ΤΟΥ ΑΚΟΙΚΟΠ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΝΟΣΕΤΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, Η ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 11 ΤΟΥ 17 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/7/18 17:25

    αυτα τα καθαρα χερια μπορει στην αραπια να γλυτοσαν λογο του οτι την κανατε βραδι εδω δεν θα γλυτοσου οτι και να κανεται, θα ξεκινησουμε με απαγορευση με εξοδο απο την χωρα και μετα θα πιασουν τα δυσκολα κορυδαλλο και προπονιση πως πιανουν το σαπουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/18 17:28

      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος10/7/18 18:33

    Τα στικάκια μάστορα είναι άγραφα.Πηρα κι εγώ ένα μου το ειχαν αφησει σε φακελακι στο παμπριζ...κόντεψα να διαλυσω τον υπολογιστή...βάραγα ξαναβαραγα τιποτα .... Τον κουτοΝουλα έβαλες να το κάνει κι αυτο; Ούτε σε αυτό ικανοί.. τςτςτςτςτςτςτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/7/18 18:39

    17:28.Έχεις δίκιο.Υπάρχουν χειρότερα.Και εσύ 17:32 Άν τό σπίτι σου ήταν στόν ίδιο δρόμο όπου φιλοξενείται ο υποποταμος θά είχες λίγο φόβο. Πόσο μάλιστα όταν τόν έχεις δεί να πουλάει στην μαύρη κλεμμένα φάρμακα από το Κεντρο Υγείας. Να έχει βλασθημιση τά Θεία, για τήν γκαντεμια του,και με τό όχημα του,να κανει,φουρκέτα, σε πολίτες καθηγητές, και ιερείς. Πέρασε κανένα ξημέρωμα από τήν γειτονιά, και θά τον δεις επί το έργο. Μετά κάθετε στό πεζόδρομο και πίνει τό ένα φάρμακο,πάνω από τό άλλο, όπως έκανε κι εχθες.Προκάλεσε και αυτός, και ό άλλος. Για να δημιουργηθούν εντάσεις. Τό πέτυχαν στήν αρχή. Τώρα πήραν όλοι κάτι ραβασακια,και τρέμουν γιά νόμιμη απομάκρυνση. Να ενημερωνεστε σωστά. Η λάθος ενημέρωση έχει και λάθος αποτέλεσμα. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/18 18:53

      Αμα κλεβει φαρμακα κανε καταγγελια στην αστυνομια. Τι φουρκετες κανει; Δεν καταλαβα....

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος10/7/18 19:24

    18:53.Τώρα τό μαθαίνεις εσύ για τά φάρμακα και όχι μόνο? Μπράβο. Τόν έχει πάει σέ Εισαγγελέα άτομο από τήν οικογένεια πού κάνει τόν γαμπρό. Εκκρεμεί. Έως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/7/18 19:39

    ΥΓ.Τιμόνι δεν έχεις πιάσει στό χέρι σου?φουρκέτα. Τραβας χειρόφρενο και παίρνεις στροφή στην μέση τού δρόμου. Είναι ή μαγκια του.Αδιάφορο άν υπάρχουν άλλα οχήματα, οι πεζοί. Τελευταία φορά τό έκανε Μ.Σάββατο. Μπροστά σέ κόσμο. Τό μούγκρισμα όμως ακούγεται από τό τζιπ,κάθε μέρα.Έχει πάρει πολλά οικοδομικά υλικά μαζί του,αλλά πληρώνει τά γκρεμισμένα. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/7/18 23:24

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/7/18 00:07

    Ρουφιάνε Κρητικέ Γρηγόρη κοτσομπόλη. Κάνε το σταυρό σου μην επιστρέψει ο Τσαβαρής στη Δημαρχία γιατί θα κλάψες πικρά. Θα πλήρωσής ακριβά τις πουστιές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/7/18 00:12

    Ότι και να κάνει η Κρητική κουράδα Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ παραμένει το Γενικό κουμάντο. Καπετανάκη ψέμματα και συκοφαντίες θα γυρίσουν ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/7/18 01:01

    Άντε τώρα 00:07 και 00:12 κάνε νάνι μπας και ξυπνήσεις και από ρουφιάνος και λαμόγιο γίνεις άνθρωπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/7/18 14:24

    ΕΤΣΙ ΕΕΕΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/7/18 10:01

    """ Καλημέρα σου!άν κοιμάσαι ξύπνα... Φυλαχτό να κρατας πάνω σου,σκόρδα, ματόχαντρα χρώμα μπλου,για να είναι πολύ μακριά σου,η Μαύρη Αράχνη... Και που τό γράφω φοβούμενος είμαι εγώ... στείλε γραφή, γιατί θα σε πάρη και θα σε σηκώσει... Σε αναζητώ στή Σαλονίκη ξημερώματα, λείπεις εσύ και της αυγής τά χρώματα... Πάει προς μεσημέρι... τί γράφω? Πού σε βρίσκω? Δεν λες?θα παψω να σέ αναζητώ, θα γράφω ότι θέλω, έτσι για να μαθης...και να μού γράφουν ότι γουσταρουν...πολύ σέ εψαξα,άς είσαι καλά μέρα γρουσουζα είναι... μένω όπου μού κάνει κέφι, και όλους σάς φιλώ στ'αυτια...εσένα όχι...Ο σε θλίψη δικός σας...G...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.