Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Δεκ 2018

Ρούλα Νάννου. Η αλχημεία στο καθορισμό τιμής χρέωσης των συνδέσεων αποχέτευσης


Με αφορμή ορισμένα παράπονα και απορίες που εκφράζονται σχετικά με τα ειδοποιητήρια του Δήμου στους ιδιοκτήτες ακινήτων που είχαν συνδεθεί με τις παλιές συμβάσεις, σας ενημερώνουμε τα εξής:
Όπως έχω πει πολλές φορές, η χρεοκοπία του Δήμου μας δεν ήταν τυχαία, ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα μιας οδυνηρής για το Δήμο μας ανευθυνότητας και κακοδιαχείρισης εκ μέρους της απελθούσας Δημοτικής Αρχής.  
Η υποχρεωτική υπαγωγή του Δήμου σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης υπό την αυστηρή επιτήρηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, και η περίοδος που μεσολάβησε για να καταρτισθεί το Σχέδιο Οικονομικής Εξυγίανσης και να εγκριθεί ο προϋπολογισμός μόλις τον Μάϊο του 2016, ανέδειξε όχι μόνο την τραγική οικονομική κατάσταση του Δήμου με τις μη καταχωρημένες πιστοποιημένες εργασίες εκατομμυρίων που βρίσκονταν κάτω από το χαλί και τα τεράστια ελλείμματα αλλά και τις αλχημείες που γινόντουσαν προκειμένου να εμφανίζουν μια εξωραϊσμένη εικόνα της σκληρής πραγματικότητας.

Μία απ’ αυτές τις αλχημείες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, είχε να κάνει και με την χρέωση της σύνδεσης ακινήτων με την αποχέτευση που καθόρισαν τιμή πολύ χαμηλή σε σχέση με την πραγματική, ιδίως για τις συνδέσεις του vacuum, δίνοντας έτσι την εντύπωση στο κόσμο  ότι πληρώνοντας αυτό το ποσό εξοφλούσε.
Ο πρ. Δήμαρχος, ενώ γνώριζε το νόμο και ήξερε το ύψος του τελικού κόστους της σύνδεσης, εν τούτοις δεν προέβη, ως όφειλε, στον καθορισμό του πραγματικού ποσού χρέωσης που προέκυπτε από την μελέτη του έργου και τις Συμβάσεις που ο ίδιος υπέγραψε, ώστε ο κόσμος να ξέρει τι θα πληρώσει, προφανώς διότι φοβόταν την αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα του υπέρογκου ποσού.
Η παραδοχή ότι ο καθορισμός της αρχικής τιμής χρέωσης είναι προσωρινός και ότι η τελική χρέωση γίνεται με την εκκαθάριση, δεν δικαιολογεί τέτοια μεγάλη απόκλιση και κατά τούτο συνιστά παραπλάνηση του κόσμου διότι ανατρέπει ξαφνικά και δυσμενώς τον οικονομικό προγραμματισμό της κάθε οικογένειας όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας και του ειδοποιητηρίου για πληρωμή.
Το 2012, διαπιστώνοντας ότι  η αρχικώς τότε καθορισθείσα τιμή για σύνδεση βαρυτικού δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική, ορθώς την αναθεώρησαν.
Το 2013 όμως φαίνεται ότι ….. ξέχασαν να τις αναθεωρήσουν, ίσως διότι ήταν και χρόνος προεκλογικός, με συνέπεια σήμερα να δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά στο κόσμο.
Ο κ.Τσαβαρής, υπογράφοντας ο ίδιος τις Συμβάσεις, όφειλε να είναι ξεκάθαρος με τους πολίτες ενημερώνοντας τους για το προβλεπόμενο τελικό κόστος σύνδεσης, για να μην πω ότι έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο με την μελέτη του έργου και να κάνει ό,τι έκανα εγώ με την νέα Σύμβαση των 650 συνδέσεων επί της θητείας μου, όπου άλλαξα την προτεινόμενη μελέτη με χαμηλότερο τιμολόγιο και το έργο προκηρύχθηκε ανά τεμάχιο σύνδεσης και όχι ανά εργασία. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα αφενός να πετύχουμε πολύ χαμηλή τιμή προσφοράς, αφετέρου να γνωρίζουμε από την αρχή ποιο θα είναι το τελικό ποσό χρέωσης ανά σύνδεση.
Έτσι με τη Σύμβαση που υπέγραψα, η χρέωση  για κάθε νέα σύνδεση καθορίστηκε στο ποσό των 684 € που περιλαμβάνει και την προσαύξηση του 20% υπέρ του Δήμου, η οποία είναι και η τελική.
Για τις συνδέσεις όμως που έγιναν με τις Συμβάσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την εκκαθάριση και την απόφαση του ΔΣ η τελική χρέωση διαμορφώθηκε για μεν τις συνδέσεις του vacuum στο ποσό των 2.125 €, για δε τις συνδέσεις του βαρυτικού στο ποσό των 1.378 €, χωρίς να επιβληθεί προσαύξηση.
Με δεδομένη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που λειτουργεί αποτρεπτικά στην απόφαση των ιδιοκτητών να συνδέσουν το ακίνητο τους με το δίκτυο αποχέτευσης, την ανάγκη για διευκόλυνση της αποπληρωμής της δαπάνης, αλλά και την επιβαλλόμενη σύνδεση προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, και μολονότι δεν προβλέπεται στο νόμο ο οποίος  επιτάσσει η σύνδεση να γίνεται μόνο αφού έχει εξοφληθεί πλήρως το ποσό της χρέωσης, παρά ταύτα με τη συναίνεση του Παρατηρητηρίου το ΔΣ αποφάσισε να συνδέεται το ακίνητο με την υποβολή αίτησης καταβάλλοντας 325 € για τις νέες συνδέσεις στο vacuum, και 334 € για τις νέες συνδέσεις  του βαρυτικού και το υπόλοιπο να εξοφλείται σε άτοκες δόσεις των 50 € το μήνα. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις συνδέσεις που έχουν γίνει, αφαιρουμένου του ποσού που έχει καταβληθεί.
Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο, το τελικό ποσό χρέωσης της σύνδεσης το οποίο επωμίζονται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, προκύπτει μετά το πέρας της κατασκευής του έργου,  αφού γίνει η εκκαθάριση της δαπάνης κατασκευής, η οποία επέρχεται με την πιστοποίηση από την Τ.Υ. όλων των εργασιών που προβλέπονται στη Σύμβαση.
Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου είναι υποχρεωμένη από το νόμο να βεβαιώνει τις όποιες οφειλές προκύπτουν, άλλως υπέχουν προσωπική ποινική και αστική ευθύνη.
Σας παραθέτω την αρ.Απόφ. ΔΣ 199/2017 για πληρέστερη ενημέρωση.
Υ.Γ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη συζήτηση της εκκαθάρισης στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρ. Δήμαρχος κώφευσε και το μόνο ειρωνικό που βρήκε να πει ήταν ότι για να καλυφθεί το έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί από τις συνδέσεις, να εισπραχθούν άμεσα τα οφειλόμενα λατομικά τέλη από τον κ.Αγγέλου και να μειωθεί το κόστος των συνδέσεων κατά 50% του ποσού που έχει διαμορφωθεί.
Επειδή η πρόταση αυτή δεν είναι δική του αλλά την δανείσθηκε από το προεκλογικό μας φυλλάδιο, έχω να πω τα εξής
Και βέβαια θα γινόταν αυτό αλλά η προσδοκία αποδείχθηκε φρούδα ελπίδα.
Ψάξαμε όλες τις Τράπεζες αλλά δεν βρήκαμε τίποτα στους λογαριασμούς του κ. Αγγέλου για να κατασχέσουμε.  Δεν σταματήσαμε εκεί, ψάξαμε σε όλα τα Κτηματολογικά Γραφεία και Υποθηκοφυλάκεια Πειραιώς, Ελευσίνας, Μεγάρων και Σαλαμίνας για την ύπαρξη τυχόν ακινήτων στο όνομα του, προκειμένου να προβούμε σε αναγκαστική κατάσχεση αλλά και πάλι δεν βρήκαμε τίποτα.
Κι ερωτώ εγώ.
Αφού η κύρια οφειλή του κ.Αγγέλου προς το Δήμο δημιουργήθηκε επί θητείας του κ.Τσαβαρή όταν λειτουργούσε το λατομείο, γιατί δεν προέβη τότε σε αναγκαστική κατάσχεση των εξαγόμενων αδρανών υλικών για να υποχρεωθεί αυτός να πληρώσει;
Γιατί ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της Ο.Ε. αναγνώρισε οφειλή του Δήμου προς τον κ. Αγγέλου ποσού 55.758 € χωρίς να υπάρχει σύμβαση για υποτιθέμενη προμήθεια αδρανών υλικών που ποτέ δεν παραλήφθηκαν από το Δήμο;
 Σαλαμίνα  30/11/2018
Η Δήμαρχος
Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου


121 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/18 09:58

    ΡΕ ΨΕΥΤΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ Ή ΔΩΡΕΑΝ;
    ΡΕ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ;
    ΡΕ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 15:21

      Αύριο περίμενε που θα σε ξεμπροστιάσει.Λιγη υπομονη

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/18 10:00

    Να τα πληρώσει από τα κλεψιμέικα του βεζινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/18 10:08

    Ψεύτρα θα πεις μια φορά την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 15:23

      Ολα στην ωρα τους φιλε μου.Οι αληθειες με νουμερα κι αποδείξεις....κι εδώ μιλάμε για διάφορες εκατομμυρίου ευρώ....Να δούμε Γιαννη που θα κρυφτείς που θα πέφτει η ροχάλα σύννεφο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/18 10:17

    Όταν το 2011 έγινε Δήμαρχος ο Τσαβαρής η αποχέτευση είχε σταματήσει γιατί έπρεπε να βρεθούν 10 εκατ ευρώ. Ο τσαβαρής αντί να χρεώσει τους πολίτες ξεσχίστηκε και τα βρήκε. Αυτό σου λέει τ΄ωρα ο Τσαβαρής. Όταν γίνει πάλι Δήμαρχος ( ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Που να τα καταλάβεις εσύ αυτά . Αυτά για σένα είναι άγνωστα. Ακόμα έχεις το θράσσος και μιλάς για το παρατηρητήριο; ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 14:55

      Ο δήμος μπήκε υποχρεωτικά στο Παρατηρητήριο από τις ρεμούλες του Τσαβαρή.
      Τα 10 εκατομμ ήταν του Ταμείου Συνοχής που δεν τα έδινε γιατί κάνανε τις ρεμούλες ο Αγαπίου και ο Σοφράς και μπροστά στο κίνδυνο να απενταχθεί το έργο, τα έβλε το κράτος από τις Δημόσιες επενδύσεις. Οι δημότες δεν είχαν καμία υποχρέωση να πληρώσουν. Τις συνδέσεις όμως τις πληρώνουν εκείνοι που συνδέουν το ακίνητο τους. Τις συνδέσεις τις πληρώνουν εκείνοι που συνδέουν το ακίνητο τους. Αυτός είναι ο νόμος, αυτό γίνεται παντού. Τα ψέματα δεν περνάνε πιά. Ο κόσμος σας έμαθε τι κουμάσια είσαστε και την πρώτη φορά σας έστειλε στην αντιπολίτευση, τώρα θα σας στείλει κατ΄ευθείαν στο σπίτι σας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/18 11:34

    Πολύ σωστή και τεκμηριωμένη η ανακοίνωση της κας Δημάρχου.
    Τελική Χρέωση σύνδεσης βαρυτικού με σύμβαση Νάννου : 684 ευρώ (με το 20%)
    Τελική Χρέωση σύνδεσης βαρυτικού με σύμβαση Τσαβαρή: 1.378 ευρώ (χωρίς 20%)
    Τελική Χρέωση σύνδεσης vacum με σύμβαση Τσαβαρή: 2.125 ευρώ (χωρίς 20%)

    Ιδού η σύγκριση. Αυτό τα λέει όλα. Να γιατί πιστεύω και πρέπει η Νάννου να ξαναβγεί Δήμαρχος αυτή τη φορά από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 12:28

      Ναι μωρή λούγκρα των νοτίων προαστίων, πρέπει να ξαναβγεί για να μας βάλει άλλα 50% επάνω τα δημοτικά τέλη δεν σας φτάσανε να ρεφάρετε;
      και το βασκότερο να συνεχίσει τις απευθείας αναθέσεις να κονομάτε έχει βλέπεις και άνεργα παιδιά από που να τα πάρει τώρα που κλείσανε οι κάνουλες του βενζινά;
      Μήπως γίνονται και έργα όπως λέει κι ο Τσιτσάνης; Ρε άντε πλακωθείτε χαμίνια της Σαλαμίνας όλοι μαζί

      .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 14:58

      Βρίσε όσο θέλεις ρε φίλε μου, αλλά βγάλε τη κουκούλα και γράψε το ονοματάκι σου για να ξέρουμε ποιός είσαι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 15:01

      Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.... Γράφε εσύ αλλά Τσαβαρης από την πρώτη Κυριακή!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/12/18 15:27

      Της εβδομάδας παλι Δημαρχος θα εισαι.Αν δεν ήξερες ότι τα οικονομικα του Δήμου με την Νάννου εξυγιανθηκαν και θα πάρεις στο χερι εναν Δήμο που εσυ κατεκλεψες και δεν χρωστάει ουτε ενα ευρω πλέον οχι Δήμαρχος δεν θα κατεβαινες, ουτε απ το Δημαρχειο δεν θα περνουσες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/12/18 16:27

      Μπράβο τσιράκι του σουλτάνου. Πέρασε να πάρεις ένα τάληρο!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/12/18 18:59

      Θες το ονομα μου; θα στο δοσω:καραφλοσκαμπηλος ο πηνελοαληφτης

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/18 12:33

    ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ...!!!!
    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 13:40

      Χα χα χα χα.....
      Τι να πουν......
      Έχουν κεφι ??????
      Τα εχουν χάσει......
      Γιωργαρε προχωρααααααααα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 14:34

      Ναι ρε έχεις; δίκιο άντε καλό μεσημέρι μας διασκέδασες και σήμερα.
      Μω μανάρι μου το βίντεο που έχουμε μάτια και βλέπουμε τι το θελες και το σήκωσες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 15:30

      Ρε μαναρι για να ασχοληθούμε και λιγο μαζι σου, ποσα άτομα χωράνε στις Χάντρες; Από τους υποψήφιους σου 5 φιλοι και 2 συγγενεις να ήρθαν φτάνει το μαγαζι γέμισε.
      Καλό παιδί ρε Γιώργο εισαι αλλά και σενα ο Βαγγελακης ο Αγαπίου κι ο αδελφός σου θα σε πάρουν στο λαιμό.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/18 12:40

    Epitelous enas neos me orama!
    O neos mas dimarxos!
    Giorgo gera ,eisai o kaliteros kai se fovountai !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 14:46

      Κοίτα ρε καρντάση από τα Τίρανα,
      Ο Γιώργος ναι είναι το καλύτερο παιδί για δήμαρχος δεν κάνει
      Άστο λοιπόν μάθε Ελληνική γραφή ρε βόδι κι έλα μετά να μας πεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 15:46

      Τι να φοβηθουμε; τον πολιτικό του λόγο; Με την καλοσύνη μονο ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟ .Εκτος πισω απ την κουρτινα πάλι κάποιος θα κρύβεται. Ο Λαλάκης ας πούμε

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/18 12:50

    ο νέος μας δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 13:04

      O neos einai oraios!
      Eytuxws ksipnise o kosmos kai eide ta xalia olwn twn paliwn!
      Sigouri nikh tou panagopoulou!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 13:06

      ο καλυτερος με διαφορα

      τα λογια ειναι περιττα .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 15:48

      Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ.
      ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/18 14:14

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ....
    ΑΣΧΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 14:59

      ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 15:34

      Παιδια μην μαλώνετε υπάρχουν πολλοί άσσοι κρυμμένοι στο μανίκι.Η Ναννου θα ειναι και πάλι Δήμαρχος.Εδω θα ειμαστε και θα τα,λέμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 15:39

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ .. ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.ΟΣΟ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/12/18 21:06

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/18 14:24

    ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΙΠΟΠ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 14:43

      Τα όργανα άρχισαν από την μήνυση του τσιτσάνη κι ένας-ένας θα περνάει να πίνει ... καφέ από τον ανακριτή.
      καλά ξεμπερδέματα που δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 14:56

      ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΤΖΟΥΖΕΙ Η ΜΠΗΘΑ,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 15:31

      Ποιά Τατιάνα ρε, αυτήν που σήκωνε τα χέρια ψηλά και έλεγε, εγώ δεν ξέρω, δεν είπα ονόματα ανθρώπων, δεν είπα ιδιότητες, δεν είπα όνομα δήμου, δεν ξέρω, εμείς καταγράφουμε εκείνα που μας είπαν, μπορεί και να μην αποδειχθεί τίποτα, και πάλι ξανά τα ίδια. Αυτήν εννοείς;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/12/18 15:37

      Αυτήν Ναι! Την πανηλιθιε που δεν το συνέχισε στην εκπομπή της γιατι ήξερε τη πρόστιμο καμπάνα απ τις πολλές που έχει φάει θα έτρωγε.Γιατι αφου ήσασταν μάγκες και το βίντεο θα έκανε τόσο πάταγο δεν το πήγατε σε έναν σοβαρό δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής; Αλλά μονο για κλειδαρότρυπα ειστε.Σε αυτή ανηκετε

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/12/18 18:30

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΗΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ,

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/12/18 14:27

    ρε φιλε ξεχασες το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ τον εστηλε τον ΧΛΕΝΗ Ο ΚΟΡΡΟΣ αδιαβαστο καλλα ξεμπερδεματα φουκαριαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 15:41

      ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΣΥΜΗ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 21:05

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος1/12/18 15:00

    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΛΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 15:39

      Σε όλα απαντησεις θα εχει με αριθμούς.Τρεμεις τις αποκαλυψεις της ; Τα χειρότερα μπροστά σου ειναι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 21:05

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος1/12/18 15:08

    Κυρία Δήμαρχε εύγε και από μένα για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και συγχαρητήρια για το ότι καταφέρατε επί θητείας σας να ρίξετε την τελική χρέωση της σύνδεσης 3 φορές κάτω από τον προηγούμενο δήμαρχο.
    Όμως θα σταθώ στο τελευταίο για τα 55.758€ το οποίο είναι κακούργημα, και σας ρωτάω ευθέως, ως πότε εμείς οι δημότες θα πληρώνουμε τις ανομίες του κ.Τσαβαρή; Προτίθεσθε να κάνετε κάτι ή θα πληρώνουμε μια ζωή τα σπασμένα του; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 21:04

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος1/12/18 15:23

    Ρε συ Τσαβαρή με τόσες κομπίνες στη πλάτη σου και παριστάνεις ακόμα τον κόκορα; Σε βλέπω με τα 55.785 ευρώ να πηγαίνεις για 2ο κακούργημα. Βλέπεις το άδικο δεν ευλογείται. Πληρωμένα, στημένα και μονταρισμένα στικάκια εσύ, για κακούργημα η άλλη. Φαίνεται στην είχε χαρίσει αλλά τώρα δεν σε γλυτώνει κανείς. Έσπειρες ανέμους και θερίζεις θύελλες. Θεία δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/12/18 15:31

    Ρε 12.40 Όλοι οι Αλβανοί να τον ψηφίσετε δεν βγαίνει δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/12/18 15:38

    Εγώ τον κ.Τσαβαρή τον είχα για έξυπνο, αλλά από ότι φαίνεται μόνο έξυπνος δεν είναι, εκτός κι αν έχει καβαλίσει μεγάλο καλάμι και νομίζει ότι όλοι οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο. καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/12/18 15:48

    Πολύ σωστή και τεκμηριωμένη η ανακοίνωση της κας Δημάρχου.
    Τελική Χρέωση σύνδεσης βαρυτικού με σύμβαση Νάννου : 684 ευρώ (με το 20%)
    Τελική Χρέωση σύνδεσης βαρυτικού με σύμβαση Τσαβαρή: 1.378 ευρώ (χωρίς 20%)
    Τελική Χρέωση σύνδεσης vacum με σύμβαση Τσαβαρή: 2.125 ευρώ (χωρίς 20%)

    Ιδού η σύγκριση. Αυτό τα λέει όλα. Να γιατί πιστεύω και πρέπει η Νάννου να ξαναβγεί Δήμαρχος αυτή τη φορά από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 21:04

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/18 01:20

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος1/12/18 15:50

    Κι οι γύφτοι Γιώργο μου ταξε και πλήρωνε ψήφους.Τακτικη Λαλάκη αλάνθαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 01:20

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος1/12/18 15:52

    55758 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ;
    ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΣΙ ΑΡΠΑΓΗ ΑΠ' ΤΗ ΣΕΝΤΟΥΚΑ.
    ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
    ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ.
    ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 21:03

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/18 00:01

      ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.
      ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ.ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
      ΠΡΟΣΕΧΤΕΤΟΝ ΤΟΝ.ΠΑΊΤΕΡΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/18 01:19

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος1/12/18 17:41

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ (ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ), Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 17:55

      ΠΑΝΑΓΌΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ!
      ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
      ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 18:15

      Εντάξει Λάμπρο. Το πήρες το ταλιρακι σήμερα. Αύριο πάλι. Ξέρεις εσύ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/18 21:03

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/12/18 22:50

      ΠΑΝΑΓΟ
      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/12/18 01:18

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος1/12/18 18:47

    Ο Γιώργος δεν έχει ανάγκη να δώσει ταλιρακια ! Είμαστε πολλοί που τον στηρίζουμε και αυτό γιατί θέλουμε να ξεκουμπιστουν κάτι ταλιρακια και λαμόγια σα και του λόγου σας !
    Όρνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 21:02

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 22:56

      ΟΧΙ.ΓΡΑΦΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
      ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
      ΕΓΡΑΨΕ
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ.
      ΑΥΤΗ Η ΜΑΤΝΑΜ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/18 01:18

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος1/12/18 19:09

    Ανάγωγοι οι μικροί και με έπαρση.Χαιβανακια ανοίξτε κανα Κλεισθενη πρωτα μπας και καταλάβετε τι σας γίνετε και μετά ωρα τε την λέξη κουμπιστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 20:17

      ΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ! ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΑ!
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 21:02

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/18 01:17

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος1/12/18 19:36

    Τρέμεις τις αποκαλύψεις καί τρέχεις να προκαταλαβεις την κοινή γνώμη, έλα όμως πού τα στοιχεία είναι ακράδαντα εναντίον σου ;;;έρχονται από τα πεπραγμένα σου ;;; καί πολλά πού δεν ξέρεις ακόμα ;;; ερε τί έχουμε να ακούσουμε σε λιγότερο από ένα 24ωρο !!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/18 21:01

      ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ;;;;;;
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/18 21:31

      Πήγαινε σε κανά γιατρό να σου ξεκολήσει τη βελόνα στον εγκέφαλο, ρε βλάκα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/18 01:17

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος1/12/18 20:01

    εγω σαν επαγγελματιας υδραυλικος θελω να πω στην δημαρχο εχει το δικαιωμα ο εργολαβος να κανη την συνδεση περα απο την συνδεση μεταξη δρομου και πεζοδρομιου? γιατι βλεπω πως ολες τις συνδεσης απο πεζοδρομιο προς το σπιτι συνδεονται κανονικα. βεβαια χωρις μηχανοσιφονες χωρις αντεπιστοφες βαλβιδες (κλαπε) ελεος η προηγουμενη αρχη εκανε τα ιδια τωρα εσεις τα ιδια. ποιος επιτελους μπορη να προστατεψη εμας τους επαγγελματιες
    ς υδραυλικους? προσοχη ερχονται εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 01:16

      ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος1/12/18 23:04

    Αύριο στην αίθουσα εκδηλώσεων μπόγρη , η αποκάλυψη του πρώην, βίος και πολιτεία, πώς παρέδωσε χρεωκοπημένο Δήμο .....ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 π.μ Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/12/18 01:12

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/12/18 01:15

    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΖΙΝΑ
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΖΙΝΑ
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/12/18 06:54

    Τρέμεις τις αποκαλύψεις καί τρέχεις να προκαταλαβεις την κοινή γνώμη, έλα όμως πού τα στοιχεία είναι ακράδαντα εναντίον σου τα οποία έρχονται από τα πεπραγμένα σου, έρχονται καί άλλα αυτά που Ούτε τα φαντάζεσαι, καί άλλα καινούργια, αναθέσεις χωρίς μελέτες, που οι δικαστικές αποφάσεις εις βάρος τού Δήμου ξεπερνούν 1.700.000 euro .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε δεν μας παρατάτε όλοι σας, τα έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας και οι πρώην Κ η νυν Α να χαθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 11:13

      ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΛΑ;;;
      ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ
      ΝΤΑΜΑΡΑ Η ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ;;;
      ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
      ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΓΙΝΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/18 11:16

      ΥΓ.
      Ή ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ;;;
      Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος2/12/18 10:59

    ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!!
    ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/12/18 11:20

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΗΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/12/18 11:32

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ ΛΕΣ ΕΣΥ?
    ΚΡΙΜΑ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΊΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/12/18 14:00

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 16:32

      ΦΤΟΥ ΣΟΥ
      "ΦΙΛΕ" ΦΙΔΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος2/12/18 14:04

    Πήγα το πρωί στον απολογισμό της κ.Ρούλας και ειλικρινά απογοητεύτηκα και από τον κόσμο και από τα λεγόμενά της.Ήταν ένας μονόλογος που δεν περιείχε τα σκοτεινά και δύσκολα σημεία της θητείας της.
    Το χειρότερο όμως ήταν ότι δίπλα της καθόταν ο σύζυγός της,αυτός που είχε τους γνωστούς διαλόγους
    Κυρία Ρούλα πίστευα ότι θα βρίσκατε την δύναμη να τον βγάλετε έξω από τον δήμ.
    Έκανα λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/12/18 14:17

    ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΕΚΛΑΨΕ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ
    ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 16:35

      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΛΑΨΑΡΟΜ@@@Ο
      ΦΙΔΙ
      ΠΡΩΗΝ "ΦΙΛΕ"
      !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/18 16:40

      ΠΟΣΑ ΜΩΡΗ ΟΧΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ
      ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ "ΦΙΛΕ" ΦΤΕΡΟΥ...
      ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος2/12/18 14:28

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΛΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ..ΡΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/12/18 14:29

    Που πάμε?
    Στό διάλο,εκεί που έστειλα εγώ τον Φίλο,
    ΦΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/12/18 14:58

    Ανώνυμος28/11/18 23:52
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/12/18 15:00

    Φιδάκι,μάλλον θα νόμιζες ότι αυτά τα έγραφες στον φίλτατο
    Πολλά λέει ό κόσμος πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/12/18 15:11

    Να εισαι καλά βρέ Ρούλα
    κι εσύ Μηνά
    Άν τούς την φέραται πάλι
    Αξιοι
    Ό μόνος που σας κυνηγά,είναι ό βόας με την παρέα του,για να κερδίσουν κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος2/12/18 16:31

    Μετά τον σημερινό χαμό και τις 2 γεμάτες αίθουσες που έγινε στο Δημαρχείο από τον κόσμο φάνηκε ποιος θα είναι επόμενος Δήμαρχος. Ο κόσμος ενημερώθηκε κατάλαβε τους αγώνες που έκανε και κάνει η Ναννου και την φύλαγαν την αγκάλιαζαν και της έδιναν συγχαρητήρια. Τέτοια άτομα θέλουμε γι να πάει το νησί μπροστά. Μπράβο Ναννου μπράβο και στους συμβούλους. Έχετε Πολύ μεγάλη πορεία Ακόμα γιατί θα ξαναβγειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 16:36

      ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος2/12/18 16:33

    Απολογισμός ή Απολογία? Όποιος το βρει κερδίζει ...λουκούμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/12/18 16:44

    ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ
    ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΦΤΕΡΟΥ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟ!
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΛΕΣΒΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ
    ΨΩΛ@@@@Χ@@@
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/12/18 16:47

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΟΧΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ
    ΦΙΔΑΡΑ!
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/12/18 16:54

    για το ΑΚΟΙΠΟΠ και ΒΕΝΖΙΝΑ ανεφερε τιποτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 17:07

      ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΝΕΙ
      Η ΟΧΙΑ ΠΡΩΗΝ
      ΦΙΛΗ...

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος2/12/18 17:03

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΗΛΟΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/12/18 17:14

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΩΡΗ ΟΧΙΑ...ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΕ
    ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ Η ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗΝ
    ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ
    ΟΧΙΑ ΟΧΙΑ ΟΧΙΑ
    ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΦΙΔΙ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ"
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ
    ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ Ε?
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/12/18 18:12

    Μετά τον σημερινό χαμό και τις 2 γεμάτες αίθουσες που έγινε στο Δημαρχείο από τον κόσμο φάνηκε ποιος θα είναι επόμενος Δήμαρχος. Ο κόσμος ενημερώθηκε κατάλαβε τους αγώνες που έκανε και κάνει η Ναννου και την φύλαγαν την αγκάλιαζαν και της έδιναν συγχαρητήρια. Τέτοια άτομα θέλουμε γι να πάει το νησί μπροστά. Μπράβο Ναννου μπράβο και στους συμβούλους. Έχετε Πολύ μεγάλη πορεία Ακόμα γιατί θα ξαναβγειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 18:36

      ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Άλλο πάλι και τούτο ήταν γεμάτες, θα μας τρελάνετε εμείς Κ εμείς ήταν οικογένειακα πράγματα

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος2/12/18 19:19

    ΝΑΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2/12/18 20:04

    εκαναν και αυτο ενας συμπολητις εδειξε το μπουγιουρτη με τα επηπλαιον ευρω που του εστηλε η φουκαριαρα να πληρωσει και εβαλαν τους μπραβους να τον ξυλοφορτοσουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/12/18 20:21

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος2/12/18 20:44

    Γιάννη η Μίνα η αγωνίστρια του Αιντειου όπως την αποκαλούσες σήμερα φιλιόταν με την Ρούλα και αυτή ρε Γιάννη σου έφυγε ε δεν τρώγεσαι με τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος2/12/18 20:58

    Τί διαφορά είναι αυτή στα καύσιμα;;;Άν Γιάννη αυτοί έκλεβαν από τα καύσιμα για σένα τι πρέπει να πούνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/18 13:24

      Αρα το παραδεχεσε οτι εκλεβε και θελεις παλι να σε ξαναψηφησουμε; αντε γαζωσου χλαπακιαρα

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος3/12/18 08:38

    Όλα καλά ρούλα αλλά έπρεπε από νωρίς να είχες δώσει μια καλή κλωτσιά στον απατεώνα τσιτσάνη!
    Σε εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/18 13:26

      Ήθελα να ήξερα ποιος της διαλέγει φωτογραφίες να βάζει στα δελτία τύπου που βγάζει και στο προφιλ της
      Να του δώσετε αύξηση 15 χρόνια πιο μεγάλη φαίνεται
      Καλά δεν βλέπετε οι υπόλοιποι?

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος4/12/18 10:00

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΕΓΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ 150 - 180 ατόμων. Η κ. ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 1.200 περίπου άτομα !!
    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ !! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/18 15:02

      Σιγά μωρή βρόμα, θα μας βγάλεις κανα μάτι τι ειν τουτα που γρφι μω;
      μωρή η αίθουσα δεν χωράει ούτε 500 άτομα με ορθίους που στους είδες τους 1.200;
      Άντε και να το δεχτό πως εσύ έχεις το δίκιο, 1.200 άτομα και δεν χειροκροτούσαν μω μανάρι μ ούτε οι 17 που ήταν και καλά οι δικοί της;

      Αυτό δεν ήταν απολογισμός, αυτό ήτανε μνημόσυνο απερχόμενης βρόμας ήταν

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος4/12/18 13:27

    Ρε καραφλα νουμερο επι μπεγνη δεν υπηρχε ιντερνετ και δεν γνωριζε ο κοσμος τις πουστιες σας τωρα ομως τα μαθενουμε ολα μεσω βιντεακια και τατιανα βεβαιως παλοιοπουστα κολογυφτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/18 16:26

      μην τους κραζετε γιατι θα κανει παλι αυξηση στα δημοτικα τελη το ειπε ο γιος της μετα τα χριστουγεννα ξεσκισε τους

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.