Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Δεκ 2018

Καλύτερα ”ουδέν σχόλιον” από την ακούσια συμμετοχή μας στον αδελφικό αλληλοσπαραγμό ενόψει των δημοτικών εκλογών


Αγαπητοί μου φίλοι,
Μια και διακρίνω πως η κατάσταση με τα ανώνυμα σχόλια βαίνει απ το κακό στο χειρότερο κι επειδή καλούς φίλους έχουμε σε όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς και κυρίως αξιοσέβαστους, ΟΧΙ δεν θα πάρουμε άλλο απ αυτή την ”δόξα” που δεν μας πρέπει!
Μέχρι τις εκλογές τον Μάιο του 2019 βάζουμε τέλος σε όλα τα ανώνυμα σχόλια που δεν ελέγχονται από μας μια και δεν μπορούμε να κάνουμε τον κυνηγό των υβριστών και των ανώνυμων συκοφαντών.

Ζητάμε συγνώμη απ’ όλους τους σοβαρούς ανώνυμους σχολιαστές αλλά δεν έχουμε άλλη λύση.
Όποιος θελήσει να δημοσιεύσει κάποια σοβαρή και τεκμηριωμένη καταγγελία ας μας την στείλει με όλα τα σχετικά στοιχεία και υποσχόμαστε να την δημοσιεύσουμε.
Αυτό το χάλι όμως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Εμείς θα κρατήσουμε το δημοκρατικό επίπεδο έστω και εις βάρος της επισκεψημότητας, απ την οποία έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε ούτε κι έχουμε οικονομικό όφελος, μόνον τον χρόνο μας χάνουμε στο ”κυνήγι μαγισσών”.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Με σεβασμό και εκτίμηση στον αγώνα όλων των συνδυασμών θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε βήμα και μικρόφωνο σε όλους δωρεάν.
Ο διαχειριστής

6 σχόλια:

  1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων – παρανοήσεων
    Τα ανώνυμα σχόλια ναι μεν θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται ως ανώνυμα για όποιον το επιθυμεί, πλην όμως θα περνάνε πρώτα από έλεγχο των διαχειριστών ότι δεν είναι υβριστικά και συκοφαντικά και μετά θα δημοσιεύονται. Καθώς αντιλαμβάνεσθε θα υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στην δημοσίευση αλλά δεν βρίσκω άλλη λύση
    Καλή συνέχεια σε όλους με σεβασμό στον συντοπίτη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΦΕΝΔΥΛΗΔ28/12/18 16:15

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ SALAMIS-NEWS Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Κ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΦΕΝΔΥΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/18 18:54

    Αγαπητέ φίλε Λάμπρο
    Έχω πάρει ξεκάθαρη θέση πριν από χρόνια, ότι τα ανώνυμα σχόλια τα οποία γράφονται και δεν «φιλτράρονται» πρωτίστως, δημιουργούν στη Σαλαμίνα ένα νοσηρό πολιτικό κλίμα. Συμφωνώ απόλυτα με την θέση σου ότι επιτρέπονται τα επώνυμα σχόλια αλλά και τα ανώνυμα , εφ όσον ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι δεν προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη κανενός.
    Αγαπητέ φίλε
    Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές. Το υβρεολόγιο και η χυδαιολογία των ανωνύμων σχολίων πρέπει να δώσουν την θέση τους, στην πολιτική αντιπαράθεση αλλά με θέσεις και προτάσεις. Η αισχρολογία είναι για αυτούς που δεν μπορούν να εκφράσουν πολιτικό λόγο, που δεν έχουν επιχειρήματα και θέλουν με «κτυπήματα» κάτω από την μέση, να επηρεάσουν τους πολίτες και να λασπώσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο. Εξ άλλου έχεις αναφέρει ότι το μικρόφωνο του salamis news είναι ανοιχτό στον οποιοδήποτε. Είναι ευκαιρία λοιπόν οι πολιτικοί συνδυασμοί να βρεθούν μαζί στο φιλόξενο salamis news και να αντιπαρατεθούν πολιτικά.
    Εύχομαι αυτό να τηρηθεί μέχρι τις εκλογές και να οδηγήσει σε ένα προεκλογικό αγώνα με ευπρέπεια και ήθος

    ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η απόφαση μου αυτή εμένα τουλάχιστον με κάνει πιο ευτυχή που δεν συμμετέχω έστω και χωρίς την θέληση σου σε πολιτικά αδιέξοδα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/18 22:57

    Συγχαίρω τον διαχειριστή κ. Λάμπρο Μαστροκόλια για την απόφαση του αυτή η οποία είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει την ποιότητα του blog του. Δεν έχω παρά να του πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/12/18 09:19

    Καλημερα Κε Διαχειριστα!!Σας ευχομα χρονια πολλα καλες γιορτες και ευλογημενο το 2019!!!Θαθελα να μου επιτρεψετε να σας εκφρασω δημοσια τα ειλικρινη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΗΡΙΑ μου γιαυτη σας την αποφαση.Αν και παλαιοτερα ειχα χαρακτηρισθει ως ιδεοληπτικος γιατι σας ειχα παροτρυνει να φιλτραρεται τα σχολια,προκειμενου οι οποιες αντιθετες αποψεις ,κρισεις και κατακρισεις να γινονται σε πολιτικο και μονο επιπεδο.Ευγε σας και παλι που βαζεται φρενο στην ''ανθρποφαγια''Μιχαλης Κορρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.