Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Δεκ 2018

ΚΙΝΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ


Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των νησιών μας και της Τροιζηνίας βαίνει προς υλοποίηση. Με συνέπεια λόγων και έργων, πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, και δεδομένης της κακής και επικίνδυνης κατάστασης των οχημάτων και των δικύκλων της Π.Ε. Νήσων, υπεγράφη σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο η απόφαση για τον καθορισμό των νησιών της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία είναι δυνατή η εγκατάσταση και λειτουργία Κινητών Μονάδων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων και των νησιωτικών περιοχών που θα εξυπηρετούν.

Για την ανάδειξη του ουσιαστικού προβλήματος της διενέργειας τεχνικού ελέγχου των Δ.Ι.Χ., Ε.Ι.Χ. και Φ.Ι.Χ. με μέγιστο βάρος έως 3,5 τόνους που έχουν έδρα τους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Σπετσών και Τροιζηνίας (το οποίο θα εξυπηρετεί και τον Πόρο) μελετήθηκε για κάθε Δήμο η διασύνδεση του με την ηπειρωτική χώρα, το κόστος μεταφοράς των οχημάτων, ο απαιτούμενος χρόνος μεταφοράς, καθώς επίσης και τα πλησιέστερα ΚΤΕΟ (Δημόσια ή Ιδιωτικά). Από τα στοιχεία προέκυψε ότι -κατά μέσον όρο- απαιτούνται 1½ με 2 ώρες ταξιδιού και περί τα 70 με 80 ευρώ κόστος μεταφοράς ενώ στο Αγκίστρι και τα Κύθηρα απαιτείται και κόστος διανυκτέρευσης! Ιδιαίτερα και λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, τα πρόβλημα επιδεινώνεται περισσότερο…
Λαμβανομένου υπόψη ότι η υφιστάμενη κατάσταση δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και έχοντας εξασφαλίσει ότι υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι σε όλους τους Δήμους, ξεκινάμε την διαδικασία για την ενεργοποίηση (Υ.Α.40473/4287/2012 ΦΕΚ2672Β) των ΚΜΤΕΟ.
Η ασφάλεια των πολιτών αλλά και των οχημάτων βρίσκεται πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής. Αυτό εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως:
·       Βελτίωση του υπάρχοντος οδικού δικτύου και οδοστρώματος.
·       Τοποθέτηση προστατευτικών πλεγμάτων και στηθαίων, όπου απαιτείται.
·       Σωστή σήμανση.
·       Διευκόλυνση πρόσβασης των ΑΜΕΑ συμπολιτών μας.
·       Κ.ά..
Μέχρι ν’ ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να επιλυθεί οριστικά η εξασφάλιση της μόνιμης λειτουργίας Κινητών Μονάδων ΚΤΕΟ, θα δοθεί εκ νέου ετήσια παράταση προσκλήσεως για τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού, οι οποίοι, σε διαφορετική περίπτωση, θα εκκαλούντο να επιβαρυνθούν με την δαπάνη μετάβασης και τη δυσκολία από την ακτοπλοϊκή σύνδεση, προκειμένου να εφοδιασθούν με τα απαραίτητα πιστοποιητικά καλής και ασφαλούς λειτουργίας των οχημάτων τους.



60 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/18 20:19

    ΓΙΑ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ Σ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΝΕ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
    ΠΟΛΥ.ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΙΣΤΑ ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ???
    ΝΑ ΠΑΣ.ΘΑ ΠΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
    ΖΗΤΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ.ΝΑ ΠΑΣ.ΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.
    ΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΥΡΝΩ.
    ΔΕΣΜΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΦΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ.ΕΛΑ ΝΤΕ.ΕΛΑ.
    ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΑΜΕ?
    ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ.
    ΆΙΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/18 20:39

    ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΕΕΕΕΕΕ?
    ΔΩΔΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ?
    ΕΓΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.ΧΑ. ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΕΙΝΕΤΑΙ Ν ΑΓΙΑΣΕΙ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΛΛΕΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Τ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?
    ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/18 20:52

    Τα σχόλια για την Πολυζου γιατι ειναι κλειστά με διαχειριστά; Φοβάται η " κυρια" τις αληθειες που θα γραφτουν; Αυτη την εντολή εχετε; Πριν γραψετε τον οποιοδηποτε βαρύγδουπο τιτλο Θυμηθειτε ποσα εσεις ο ίδιος κι οι απέναντι αλλά και της πλειοψηφίας την ειχατε στο στόχαστρο.Τωρα ξαφνικά γιατι αραγε έγινε από τσοκαρο κυρία κι απο μέγαιρα καλή; Γιατι ήταν αυτή που την έκανε πρωτη ενώ είχε ευεργετηθει οσο καμία άλλη( περίπτερα,δρόμοι,μισθοι)κλπ.κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/18 20:56

      Γιατί να ασχοληθεί μαζί της και τι να πει στον απολογισμό της;για τις υστερίες της;για τις απαιτήσεις της; για τις χαρές που της ζητουσε; Σιγά το πολιτικό μέλλον του τοπου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/18 21:39

      Ναί σωστά τα γράφεις κι εσύ
      Υστερίεεεες,είχε πολλές αυτή η κυρία...
      Φώναζε σε μια άλλη κυρία
      (Δεν στο δίνω το χαρτί)
      Πέρασαν 4 μήνες,αυτή το είχε...
      Τώρα που εφυγε,οποιος βρή το χαρτί να το δώσει στον κ.νταμαρα,ο κ.νταμαράς στην φτηνή,ή φτηνή σ έναν άαααλλον κύριο,αυτός ο κύριος μετά ,το παρη ή οχι
      σαματά θα κάνει,γιατί
      Ρέ σύ Θρασύβουλα πες αλεύρι
      Χι χι χι!!!
      Αρπαχτικό
      Που θα πας τώρα με το καλό;;;
      Εεεεεεε;;;
      Πουθενά!

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου ανώνυμε (10/12/18 20:52)
      Κατ’ αρχάς όσον αφορά τα κλειστά σχόλια δεν είναι μόνον στην κα Πολύζου (που παρεμπιπτόντως δε το ζήτησε η ίδια) αλλά επιλογή μας για όλα τα πολιτευόμενα άτομα που στέλνουν ευχές να μην έχουμε σχόλια.
      Το ότι της έχουμε κάνει κατά περιόδους κριτική για πολιτικές της αποφάσεις ή παραλήψεις της (κατά την δική μας κρίση) αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι την σεβόμαστε!
      Να χεις καλές γιορτές κι άσε δε την καρδιά σου ανοιχτεί να πλημυρίσει από το θαύμα των Χριστουγέννων και την γέννηση του Θεανθρώπου
      Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και οικογενειακή γαλήνη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/12/18 08:46

      Αυτά ακριβώς έλεγε,κι έγραψε στο βιβλίο του
      ό Ναύαρχος
      ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/12/18 10:29

      ΆΦΕΝΤΙΚΟ
      γράφεις(Φίλε μου ανώνημε)
      ενώ έγραφες
      (καλέ μου φίλε/η)
      Συγνώμη,αλλά "έφυγες από την πεπατημένη,και πας γι αλλού εκεί που τα βλέπουν όλα άσπρα"
      και θρησκευτικός ηγέτης;;;
      άστο,
      νωρίς ακόμη...κανείς δεν ξέρει τί φέρνει ή επόμενη στιγμή...πρόσεχτο.
      Και πάλι συγνώμη!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/12/18 10:38

      ΥΓ.
      Σου έγραψα τι έπαθε κι Ναύαρχος Άντώνης.Μιά χαρά έφυγε από την Σκιάθο,κι ύστερα μπήκε μέσα του ό διάολος,πούλησε και το ιδιόκτητο νησάκι,κι έπεσε στον έρωτα,μέ δική του "ερμηνεία"
      Ναί.
      Ό γιός του Ξενοφώντα!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/12/18 10:40

      Άχού κι αχού
      πάνε τα όμορφα χρώματα,
      κρούνός -μαύρος-
      Ντροπή!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/12/18 10:56

      ...από την πλανεύτρα Σκύρο
      ό Άντώνης
      Άντιναύαρχος ό πατέρας του
      Σκυροπούλα,το νησάκι,τό έδωσε για 6,1 εκ.€
      -δήλωσε αδυναμία πληρωμής δεν είναι αλήθεια
      άν και γεννήθηκε πρός το τέλος της δεκαετίας του "40
      άλλες αδυναμίες είχε κι έχει-
      !

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/18 20:58

    Κριμα στα καθαρα χερια.Χασανε και τον φωτογράφο- σύζυγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/12/18 21:43

    Καλέ συγνώμη
    αυτός ό φωτογράφος την κοπάνησε με γκόμενα
    Η για τον ουρανό;;;
    Πές ή μή λές...
    ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/12/18 21:54

    «Φοβού τους Αμερικανούς και …Γεωγραφία φέροντας!»
    Κυβερνητικοί θεωρούν «φασίστες» τους μαθητές που κατέλαβαν εκπαιδευτήρια καταγγέλλοντας ως τεχνούργημα του διεθνούς ολοκληρωτισμού τη διάκριση της Μακεδονίας σε «βόρεια» (που έχει καταστεί από διαλύσεως της Γιουγκοσλαβίας τεχνητό …..αυτοτελές κράτος!) και σε «νότια» που είναι η ηλικίας τόσων και τόσων αιώνων κεντρική επαρχία πρωταγωνιστικού ευρωπαϊκού κράτους-έθνους δηλ. του δικού μας !
    «Φασίστες», λοιπόν, τα ελληνόπουλα που καταγγέλλουν τι απεργάζεται ο παγκοσμιοποιητικός φασισμός με διακρίσεις σαν τις παραπάνω !

    Θα θυμίσω στους λωτοφάγους που κυβερνούν τι διέπραξαν οι Αμερικανοί στο Βιετνάμ : Καμώνονταν ότι υποστήριζαν πολεμικώς εκεί νότιους έναντι κάποιων βόρειων, όπως ακριβώς καμώνονταν και εδώ τη δεκαετία του 1940 ότι υποστήριζαν εμάς έναντι αχαρακτήριστων βόρειων βαλκάνιων που δήλωναν επισήμως ότι απέβλεπαν να επεκτείνουν Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία μέχρι Αιγαίου, Ολύμπου και βάλε ! «Μην τολμήσετε να ενοχλήσετε την Ελλάδα, μπολσεβίκοι, είναι δική μας territory, από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας ! Κάτω τα χέρια» ! (Επίσημη θέση του State Department το 1944.)
    Όταν, όμως, άναψε στα διαβούλια του Οβάλ Γραφείου το φώς το …»αληθινό» τού Χ. Κίσσιγκερ στις αρχές της δεκαετίας του 1970, «φωτίστηκαν» οι τυφλοί ! Και αποφάσισαν να παραδώσουν το νότιο Βιετνάμ στις διαθέσεις των βόρειων, σαν να μην έτρεχε κάστανο προηγουμένως ! Το ίδιο κάνουν τώρα στα Βαλκάνια… Τα κανονίσανε …μπέϊκα, τα κόψανε σε τζιχαντιστικά μέχρι ευρω-ενωσιακά τιμάρια, ταπεινώσανε άγρια τους Σέρβους, ποιοί τους μένουνε ; Εμείς ! Αδιαφορώντας, λοιπόν, ότι η Μακεδονία επί αιώνες δεν υπήρξε αυτόνομο κράτος αλλά μόνον επαρχία (δική μας…) προσπαθούν επί μακρόν – όπως θα αποδείξω παρακάτω – να περάσουν την ιδέα ότι η επαρχία Μακεδονία είναι μοιραίο να απορροφηθεί σε κάποιο μεταγιουγκοσλαβικό τιμάριο-«κράτος» των άλλοτε «βόρειων μπολσεβίκων» ! Μη γελάτε, οφείλετε να κλάψετε !
    Κρατώ στο αρχείο μου πολύτιμο ρεπορτάζ (Επιθ. «Πολιτικά Θέματα», τεύχος 1ης Σεπτεμ. 2008, σελ. 6-7-8-9) του γνωστού, θαρραλέου ερευνητή-δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, με τίτλο «Φοβού τους Αμερικανούς και …Γεωγραφία φέροντας!» Αντιγράφω από το κείμενο μόνο και μόνο τα ακόλουθα : «Την πρόταση να συμβιβαστούν Ελλάδα και Σκόπια στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» προωθούν οι ΗΠΑ (σημ. δική μου : προ …δεκαετίας, αλλά τότε, βέβαια, είχαμε ακόμη K. Καραμανλή…) Σύμφωνα με πληροφορίες που οργιάζουν, την πρόταση ετοιμάζεται να παρουσιάσει στη Σύνοδο του ΟΗΕ η υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράϊς…. Η προσφορά των ΗΠΑ πρός την Ελλάδα συμπυκνώνεται στη φράση «ικανοποιείται το ελληνικό αίτημα γιά γεωγραφικό προσδιορισμό….» Η προσφορά πρός τους Σκοπιανούς είναι πιό κρυφή και ύπουλη : «Δεχθείτε το συμβιβασμό», τους λένε, σε….δέκα (10) χρόνια θα τον υιοθετήσετε στο Σύνταγμά σας (σημ.δική μου : δηλαδή …εφέτος, 2018, όπως και πράγματι συμβαίνει ! ) Ο θαρραλέος δημοσιογράφος παρέθετε στη συνέχεια -ξαναλέω : από το έτος …2008 !- όλους τους σήμερα γνωστούς όρους της φετινής «συμφωνίας των Πρεσπών»! Όπως ότι το επίθετο «μακεδονικός» θα χρησιμοποιείται ελεύθερα απ” όλους, ότι, τάχα, «δεν θα υπάρχουν …εδαφικές βλέψεις», ότι τα Σκόπια θα μπούν σε ΝΑΤΟ – ΕΕ κλπ. κλπ. Φαίνεται ότι το παγκοσμιοποιητικό φασισταριό ανέμενε από τότε ….άλλο καταληψία, με όνομα Αλ. Τσίπρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/18 11:07

      Άιώνες πέρασαν,πολλοί οι "παράγοντες μεγάλο το συμφέρον,τίποτα δεν έκαναν
      τα χαλούσαν στην μοιρασιά"
      Ό Άλεξ,θά βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά;
      Τώρα ότι αφορά τον κ.Ντάσκα
      -κανένα σχόλιο-
      Υπάρχει και μια λέξη που την λένε, ΙΣΤΟΡΙΑ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/18 22:34

    Ό
    "άρθρο γνώμης"
    γράφει με καμουφλάζ...ή έκανες εσύ αντιγραφή
    το 1944 γεννήθηκες;;;
    Καλώς...
    Καί καλό βράδυ Φίλε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/18 22:39

    ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/12/18 22:41

    ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ--Αυτά σκέφτηκα σήμερα κάνοντας μάθημα με θέμα Αμέτοχος αλλά και άχρηστος΄.αυτο το ερωτημα----Η αίσθηση του χρέους και η αγάπη προς τους συμπολίτες,φλέγει τον ενεργό πολίτη..Δεν μπορεί να είναι ειλικρινείς οι προθέσεις εκείνου που εποφθαλμιά ένα αξίωμα ή οποιονδήποτε ρόλο στα δημόσια πράγματα ,για να μπορεί να προσπορισθεί απλώς οικονομικά οφέλη ή ματαιόδοξη ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ...Ntora papagiani ..ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...ΠΑΠΑΣΑΒΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΕΙΣΤΑΙ ..Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/12/18 22:48

    Ποιός είναι αυτός που έκανε τις (άπειρες) "αρπαχτές" βεβαιώνεται μόνο από τα δικαστήρια με τις 2 πρόσφατες καταδίκες των 2 χρόνων φυλάκισης η κάθε μία και με το τωρινό ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ Βούλευμα αρ. 164/2018 που τον στέλνει στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/18 07:32

      Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
      1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
      2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
      ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/12/18 23:38

    Καράφλα κάνε κάνα τεστ DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν ξερει ποιος ειναι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/18 08:38

      Μπα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/18 09:04

      Έδώ υπάρχει μια διχασμένη
      προσωπικότητα...
      επώνυμα γράφει ευχές...κι ανώνυμα...
      βόθρος ή γραφές του!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/12/18 18:13

      Ειναι αρωστος εχει το συνδρομο του φενομενου της διχασμενης προσωπηκοτητας διασταυρωμενης διανγνωσης επι του πληγεντως συστηματικου βιασμου του μυαλου απο αλοφρονες προσανατολησμου δια βιου και ανευ φαρμακευτικης αγωγης καθοτι δεν υπαρχει η νοσος στα ιατρικα χρονικα .αυτα---+++++

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/12/18 18:25

      Άς το καλό βρέ Μενεξέ,τώρα το είδα,περαστικά σου...
      a!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/12/18 18:40

      Να είσαι καλα...ακόμη γελάω...
      Καιρό είχες να με κάνεις να γελάσω τόσο πολύ...
      Μή μου ξαναφύγεις πιά...
      !!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/12/18 18:41

      Βριζει τους αλλους και τους λεει κλεφτες ενω οι μεγαλυτεροι κλεφτες που περασαν απο την σαλαμινα ειναι οι δικοι του κλεφτες και μιζαδωροι για πολυ ηλιθειο λεμε νουμερο του κερατα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/12/18 19:29

      Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
      1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
      2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
      ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/12/18 19:32

      Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
      1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
      2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
      ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος11/12/18 21:38

      ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ
      Μέ ζάλισες...μια σε ψάχνω κάτω...μιά σε ψάχνω πάνω
      Λοιπόν
      Στόν Γιάννη προς το παρόν
      εντάξη παιδί...γιατί αγρίεψε ή"θάλασσα"
      αλλά δεν θα με χάσης ψυχή της ψυχής μου...όρκο στον Άγιο έκαμα...που από σήμερα έπρεπε να ήμουν Κέρκυρα...
      -τι ωραια πούνε τα βράδια
      με μια βάρκα κι ένα πανί
      ένας νέος ν ακομπανιάρη
      και μια νέα να τραγουδει...
      Και μήν μου κάνεις άλλες ταραχές φιόρε μου...
      Πολλά φιλιά βρέ Ζουμπούλια μου...
      Ίσως σου γράψω κι άσμα...
      Ναί
      θα σου γράψω...
      a!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/12/18 07:50

    Ο αρχιαπατεώνας Γιαννάκης έχει χάσει τον ύπνο του με αυτό το ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ!
    Αυτό που ήθελε πάντα να αποφύγει, του χτύπησε τη πόρτα!
    Η υπόθεση των 150 κινητών,
    του έγινε τελικά ο εφιάλτης που θα βάλει την ταφόπλακα στο σάπιο πολιτικό του βίο!
    Συν τοις άλλοις, επειδή έχει ήδη τρία χρόνια με αναστολή στην καμπούρα του, η νέα καταδίκη θα τον στείλει κατ' ευθείαν στη ψειρού!
    Επιτέλους να ξεβρωμίσουμε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/18 14:54

      Ρε απύθμενε Γκέμπελς των νοτίων προαστίων
      Αρκετά την κατέστρεψες την φουκαριάρα και την οικογένεια της
      Ρε άντε και πηδήξου απ το παράθυρο ψεύτη μπας και ηρεμήσεις μωρή σουπιά

      Αν δεν γίνει κι αυτό; Θα βγεις να του ζητήσεις συγνώμη;
      Τώρα θα μου πεις με τις μ@#$κίες σου στέλνεις φυλακή την φουκαριάρα στο Τσάβες θα ζητήσεις συγνώμη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/18 15:50

      Δεν έχει τίποτα ρουφιάνε του Μ..... Έχει κάνει έφεση λεχρίτη!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/18 19:30

      Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
      1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
      2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
      ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/12/18 00:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/12/18 23:08

      ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΦΤΑΙΕΙ!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/12/18 14:17

    Ναννου και ξερό ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/18 14:51

      Ναι και ξερό ψωμί γιατί το "παντεσπάνι" το κράτησε για πάρτη της
      Βλέπεις έχει κι άνεργα παιδιά, μήπως και γίνονται κι έργα; Από πού να τα πάρει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/18 00:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/12/18 17:15

    Μακουλη Όσο και να τον τρέξεις τον τσαβε φυλακή θα πάτε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/12/18 19:31

    Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
    1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
    2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/18 00:25

      Το ποιός έκανε "αρπαχτές" και φαλίρησε το Δήμο, βεβαιώνεται μόνο από τα δικαστήρια με τις 2 πρόσφατες καταδίκες των 2 χρόνων φυλάκισης η κάθε μία και με το τωρινό ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ αρ. 164/2018 που τον στέλνει στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για μα δικαστεί ως ένοχος για την διακεκριμένη περίπτωση ΑΠΙΣΤΙΑΣ στην Υπηρεσία μεταχειριζόμενος ιδιαίτερα τεχνάσματα (κομπίνες δηλαδή) που ελάττωσαν τη Δημοτική περιουσία με ποσό άνω των 30.000 ευρώ, πράξη αξιόποινη που προβλέπεται και τιμωρείται από το νόμο με κάθειρξη μέχρι 10 έτη.
      Το ΒΟΥΛΕΥΜΑ είναι ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΟ κι εντός των ημερών έρχεται και η κλήση για το ακροατήριο το Φεβρουάριο.
      Κατηγορούμενος: Τσαβαρής Ιωάννης
      LIO πού είσαι LIO να κλάψουμε μαζί !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/18 00:33

      αναμενόμενο ήταν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/12/18 05:58

      Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
      1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
      2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
      ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/12/18 23:17

      LIO που είσαι να κλάψετε μαζί;;;
      Τήν κάρια θά κλάψει ό LIO
      Γιατί αυτή φταίει ή κλέφτρα
      Για την Ίσιδώρα λέω...εγώ θα γελάω...γιατί θα γίνει στάχτη ή ρουφιάνά!
      Κι όποιος τόγραψε είναι κολλητός της και να πάει να γ@@@@@@###!
      Στό διάλο κλεφταράδες!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος12/12/18 00:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/12/18 00:21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/18 23:21

      Μήν διαγράφης διαχείριση
      άσε να γράφει ό κόσμος για τούς κλεφταράδες τους νταμαράδες τους δράκουλες
      Παναγία μου βόηθα...
      Βοήθησε κι εσύ Φίλε
      !!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος12/12/18 00:31

    Αυτόνε μη τον κλες, τον τσαβαρή να κλες, αυτός έκανε όλες τις κομπίνες.
    Αλήθεια ρε γιαννάκι, έτσι για να μας περάσει η ώρα, πόσα χρονάκια το υπολογίζεις το κουφέτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/18 23:24

      Να σε κλάψει ή μάνα σου κι όλο σου το σόί
      ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ
      !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/12/18 13:39

      Καραφλα τι εγινε ρε σημερά παλι και σας κανανε ξανα ρομπα στα ιντερνετια;ποσα σουφρωσατε;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος12/12/18 05:58

    Για άλλη μιά φορά κάποιοι προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους καραμπινάτες ανομίες σε θέματα που μας έκαναν Πανελλαδικά γνωστούς όπως οι "αρπαχτές" στο πρατήριο υγρών καυσίμων ή η χθεσινή άθλια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,η οποία δωρίζει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τμήμα του Αρχαίου Λιμένα,παρουσιάζουν την εξέλιξη ενός γνωστού γεγονότος που αφορά την σύνδεση του δήμου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WΙΝD κατά το δοκούν και λέγοντας όπως πάντα την μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας ότι:
    1.Δεν υπάρχει κανένα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
    2.Συγκατηγορούμενοι είναι οι α.Τσαβαρής Γιάννης και β.Καπετανάκης Γρηγόρης
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 09-12-2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/12/18 10:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/12/18 12:23

    Ποιανου τσιτσανη αυτουνου του κλεφτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/12/18 13:37

    ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ:
    - Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ:
    - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΚΡΗ:
    - Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ:
    - Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ:
    - ΑΧΡΩΜΟΣ , ΑΓΕΥΣΤΟΣ , ΑΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/12/18 13:42

    Για τον Μηνά λές εσύ
    Ναι κλέφτης του κερατά ήταν και είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/18 23:28

      Φτού σου άνανδρε Μηνά
      Φτού σου
      Φτού σου!Μια ζωή στην ρεμούλα
      Άχ ρέ τσόγλανε φειγ βολάν θα γίνουν οτι έκανες από τα νιάτα σου
      Ραμολί ουστ!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος12/12/18 13:57

    Νουλα Κάνε δίαιτα να χωράνε τα βραχιόλια στα χεράκια σού Για πες μάς δημόσια δουλεύεις στον ΟΛΠ στον Πειραιά? Και αν δουλεύεις κάθε ποτε πας?Γιατι συνέχεια σε βλέπω στο καφενείο να και τώρα που σου γράφω εκεί είσαι Νουλα ήρθε η ώρα να ενημερωθεί η υπηρεσία σου γιατί σε πληρώνουμε τσάμπα..Νουλα τσαμπα μάγκας είσαι ααααα και που είσαι την σύνδεση της αποχέτευσης την πλήρωσες μανάρι μού.
    Βλαμη σου έρχεται το ραβασάκι να είσαι έτοιμος Αλήτη ρουφιανε ψεύτη λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/12/18 23:30

    Ρουφιάναααααααάααααα φταίς
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.