Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Δεκ 2018

Διολέτης Παντελής υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό το Ν.Η.Σ.Ι. μας (Νέες Ημέρες Σύγχρονες Ιδέες) του υποψήφιου δημάρχου Γεώργιου Θ. Παναγόπουλου


Αγαπητοί συμπολίτες μου,
    Αδιαφιλονίκητα η κατάσταση στην Σαλαμίνα μας το τελευταίο διάστημα σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο βρίσκεται επί ξηρού ακμής.

Έχοντας πλήρη γνώση της δυσμενούς κατάστασης του δήμου μας και με αστείρευτη αγάπη για το νησί του Αίαντα έλαβα την απόφαση να ασχοληθώ ακόμη πιο ενεργά με τα κοινά.
Ως εκ τούτου  ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό το Ν.Η.Σ.Ι. μας (Νέες Ημέρες Σύγχρονες Ιδέες) του υποψήφιου δημάρχου Γεώργιου Θ. Παναγόπουλου.
Την στιγμή που το νησί μας πνέει τα λοίσθια εμείς η νεολαία φωνάζουμε ένα βροντερό παρόν. Δηλώνω ρητά ότι πορευόμαστε με όχημα τον ρεαλισμό και με οδηγό τον απόλυτο σεβασμό στα όνειρα των Σαλαμίνιων πολιτών.
Συνεπώς ζητώ την εμπιστοσύνη σας και νωπή λαϊκή εντολή μέσω της ψήφου σας, ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων μου να αγωνιστώ για τους τρεις πυλώνες που θέτω ως στόχο:
Αλλαγή - Ανανέωση – Ανάπτυξη!
Είμαι βέβαιος πως με ταγό τον Γιώργο Παναγόπουλο και με πιστούς στρατιώτες όλους εμάς το νησί μας θα γνωρίσει καλύτερες ημέρες, γιατί το αξίζουμε και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!
Με εκτίμηση,
Ο υποψήφιος δημ. σύμβουλος
Διολέτης Παντελής