Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Δεκ 2018

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ


Φιλοξενήθηκε και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές από 26 έως 30 Δεκεμβρίου η Χειμερινή Ιστιοπλοϊκή Προπονητική Συνεύρεση (Προπονητικό Camp) υπό τον τ. Ομοσπονδιακό Προπονητή Μεγ. Βρετανίας και Ελλάδος κ. Ευάγγελο Ατζεμιάν, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ, στην τελευταία δράση του για το 2018.

Οι ομάδες διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Σαλαμίνα. Η αρτιότητα των εγκαταστάσεων του ΝΟΒΣ, η ιδανικότητα του θαλάσσιου στίβου του κόλπου της Σαλαμίνας και Κουλουριώτικη Φιλοξενία που παρέχεται από τους ανθρώπους του ΝΟΒΣ, συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της Συνεύρεσης, που καθιερώνεται σιγά σιγά ως ετήσιο δρώμενο.
Στην συνεύρεση έλαβαν μέρος 40 μικροί αυριανοί πρωταθλητές με τους προπονητές τους, από 8 Ναυτικούς Ομίλους, την Πάτρα, το Ρίο, την Αντίπαρο, την Άνδρο, την Σαλαμίνα και του Πειραιά. Διδάχθηκαν νέες τεχνικές, έγινε ενημέρωση για νέα βελτιωμένα ιστιοπλοϊκά προϊόντα, εκτελέστηκαν ασκήσεις ακριβείας στην πράξη και εκπαιδευτικά ιστιοπλοϊκά παιγνίδια. Έκλεισαν με έναν όμορφο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.