Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Δεκ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ για την οικία της οικογένειας κας Ευγενίας Σαμίου η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά παραμονές Χριστουγέννων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου μαζί με συνεργάτες της, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου την οικία της οικογένειας κας Ευγενίας Σαμίου η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά παραμονές Χριστουγέννων.
Η εικόνα του κατεστραμμένου σπιτιού προκαλεί θλίψη και απογοήτευση .
Απαιτείται άμεσα η αποκατάσταση του, μιας και χρήζει ανάγκης από ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια υδραυλικά συστήματα κ.ο.κ. Η οικογένεια από ένδυση και τρόφιμα είναι πλήρης.

Εκτός από την συνδρομή της, η Δήμαρχος θέλοντας να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια, παροτρύνει τον κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας να καταθέσει τα χρήματα που επιθυμεί στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας με αριθμό GR7601101850000018561093735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.