Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Φεβ 2020

Αύριο, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ο ιστορικός ραδιοσταθμός του Πειραιά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου


Διπλή γιορτή για το Κανάλι Ένα 90,4!

Αύριο, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ο ιστορικός ραδιοσταθμός του Πειραιά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου  στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους κορυφαίοι εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Κοινωνίας και του Πολιτισμού, οι οποίοι θα μιλήσουν για το Ραδιόφωνο σε μια μοναδική «εκπομπή»


Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κοπή της παραδοσιακή Βασιλόπιτας και η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά θα γεμίσει με μελωδικούς ήχους από καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρών.

Οι πόρτες της Δημοτικής Πινακοθήκης θα ανοίξουν στις 18.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/2/20 22:20

    ΒΟΜΒΑ! ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΕΡΓΚ! «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΣτΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/20 22:22

    Χαμός σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, η πρώην δήμαρχος ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ με νομικά επιχειρήματα ανέβαλε την σημερινή συνεδρίαση!!!! Έκπληκτος ο δικηγόρος δήμαρχος. Συνολικά η αντιπολίτευση ήταν φανταστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/20 22:24

    Ένα περίεργο περιστατικό, κατά το οποίο ένας φαντάρος ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από αλλοδαπούς ερευνούν οι ελληνικές Αρχές.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες , το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, 12.02.2020 στην Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του 28ου χιλιομέτρου.

    Οι άγνωστοι από το Πακιστάν, φέρονται να τον ξυλοκόπησαν, να του κατάφεραν μαχαιριές και να τον λήστεψαν!

    Ο φαντάρος υπηρετεί στο στρατόπεδο του Αυλώνα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.