Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2020

Γιάννης Τσαβαρής ζητά έκτακτη σύγκληση του ΔΣ Σαλαμίνας για το μέγα σκάνδαλο του νταμαριού της "Τούρλας"


Σαλαμίνα 26 Φεβρουαρίου 2020
Αγαπητοί συνδημότες
Μετά τη δημόσια δήλωση του Διοικητή της Δημόσιας Αρχής  Λιμένων (Δ.Α.Λ.)  κ. Δημοσθένη Μπακόπουλου, ότι «Θα ζητήσει από τον δήμαρχο Σαλαμίνας, να τον καλέσει, για ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το σκάνδαλο του νταμαριού της Τούρλας», επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Καπαραλιώτη και του ζήτησα την -κατά το συντομότερο δυνατό-  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά να εξασφαλίσει την παρουσία του διοικητή της Δ.Α.Λ. κ. Μπακόπουλου.

Επειδή το ζήτημα εγείρει σοβαρά θέματα ηθικής τάξης, η άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εκ των ουκ άνευ.
Γιάννης Τσαβαρής
 π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
 Δημοτικός Σύμβουλος

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/20 21:42

    Πάλι θα τους μαμησει ο Τσάβες τους ασκετους ρε πόσο τους αρέσει αυτό που τους κάνει ο τσαβαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/20 22:00

    Ο τραφλος τι έχει να πει...το λαμόγιο το καρναβαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/20 00:31

    gianaki kai kougia ego giati tora thimithika oti prin merika xronia prospathisate na valete xeri sta 400.000 sto ntamari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/20 11:26

      Ταμτάκο ετοιμάσου....
      Θα σαρέσει....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/20 13:30

      Ταμτάκο καρναβαλε πάει το καρναβάλι πάλι μόνος σου θα σαι..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/20 15:09

      ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΝΑΒΑΛΟ......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/20 07:25

    Η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Μπογρη έκανε ανακοίνωση στο facebook 5/2/2020 για το μεγάλο κατόρθωμα της που θα ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές εκτός κεντρου
    Και σας ρωτάμε κ. ΜΠΟΓΡΗ τα super marker καθώς και τα μαγαζιά σε Αμπελακι και Μουλκι θα ανοίγουν καθώς και ο Κρητικος
    Σίγουρα ΝΑΙ
    Γνωρίζεις κ. ΜΠΟΓΡΗ ότι αγοραστικε οικόπεδο Στη Λ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ και θα ανοίξει πολυκατάστημα με όλων των ειδών τα μαγαζιά ρουχισμού καφετέριες φαγητού μέχρι και φαρμακεια
    Με αυτήν σας την απόφαση αυτό σίγουρα θα ανοίγει όλες τις ημέρες και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
    ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/20 09:07

    Ταμτάκο η Τούρλα θα σε τουρλώσει, ετοίμασε το τσίγκινο καλού κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/20 11:20

    Παρακολουθήστε προς το τέλος της συνεδρίασης το θ4μα με τους Μετανάστες.
    Κύριοι της διοίκησης έχετε τεράστια ευθύνη, μας τους φέρνετε στο νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/20 11:22

    Οι μετανάστες στη Σαλαμίνα με υπογραφή του δημάρχου και αντιδημάρχου διοίκησης.
    Παρακολουθήστε στο διαδίκτυο την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και συγκεκριμένα το δέκατο τρίτο θέμα που αφορά τα κέντρα κοινότητας.
    Τα λόγια είναι περιττά.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/20 11:58

    Μ΄αυτόν που μπλέξαμε θα δούμε πολλά. Ο άνθρωπος είναι τελείως άσχετος και βλάκας. Δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση, ούτε να τεκμηριώσει μια απόφαση και τούτο διότι δεν γνωρίζει και δεν έχει καμία εμπειρία, γιαυτό και είναι ευάλωτος. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι φοβική και καταθλιπτική.
    Είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορεί να ασκήσει ο ίδιος τα καθήκοντα του ως Δήμαρχος, γιαυτό και προσετερήστηκε το παλιό κατεστημένο και έχει παραχωρήσει όλες τις αρμοδιότητες του στους αντιδημάρχους, εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, ειδικούς συνεργάτες και ειδικούς συμβούλους. Ένα αχταρμά δηλαδή διοίκησης που οδηγεί το Δήμο στο γκρεμό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/20 12:03

    Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι13
    Δημαρχου
    Μακρής.1
    Σοφρας.2
    Φουρικη.3
    Ευσταθιου.4
    Κορρος. 5
    Καραγιάννη.6
    Δουμενης.7
    Μπιλλης.8
    Μωραιτης.9
    Εντεταλμένοι για θέματα παιδειας
    Παναγιωτου.10
    Καλογηρου.11
    Καπονης.12

    Λ.Τ
    Λιτσας.13

    5 Αντιδήμαρχοι
    8 Ειδικοί Συμβουλοι

    και απο οτι διαβασα προσλαμβανεις και αλλους


    Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοίνωσε χθες 30/12/2019 στη Διαύγεια την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων


    Λιάσκο Γεώργιο του Αργυρίου - Ειδικό Σύμβουλο

    Κότσυφα Αλεξάνδρα του Ιωάννη - Ειδική Σύμβουλο

    Παπαισιδώρου Αλεξάνδρα του Δημητρίου - Ειδική Σύμβουλο




    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2020 - 7:50 π.μ.
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019 με θέμα «Επίκαιρα
    θέματα διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» ως
    ακριβώς αναγράφεται στην από 27-08-2019 πρόσκληση της
    «Σ.ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝ.ΕΠΕ», που εδρεύει
    στην Αθήνα, Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 512, ΑΦΜ 095725334, ΔΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ,
    καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,
    έναντι ποσού 145,00 € με Φ.Π.Α. 24%.
    Η δαπάνη συνολικού ποσού 435,00 (συμμετοχή δύο ατόμων) € θα
    βαρύνει τον Κ.Α. 10-6072.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους
    2019 στον οποίο έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔημήτρηΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ


    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔημήτρηΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/2/20 13:50

    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ, και ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΓΝΗΣ. Ο τελευταίος είχε την τύχη να εμπιστευτεί στη δημαρχία τον Θανάσακη ο οποίος του την έφερε και όταν ο Σωτήρης πήγες για βουλευτής ο Θανασάκης δεν ξεκόλλησε ποτέ. Αυτοι είναι οι ευεργέτε της Σαλαμίνας. Ουδέποτε ΄πήραν λεφτά, έφαγαν την περιουσία τους για τη Σαλαμίνα και έκαναν έργα. Δυστυχώς έκτοτε η Σαλαμίνα από θΑΝΆΣΗ κια μετά ατύχησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/2/20 05:44

    Να τι ψήφισαν και τι ετοιμάζουν να μας φέρουν!!!!!!!!

    Το Κέντρο Κοινότητας δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες πιο κοντά στον πολίτη μέσα από μία εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση. Λειτουργεί ως τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, ενημέρωση, εξυπηρέτηση, παροχή υπηρεσιών, διασύνδεση των πολιτών με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αθηναίων. Το Κέντρο Κοινότητας θέτει ως βασικό στόχο την υποστήριξη των ωφελούμενων όσον αφορά την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την κοινωνική τους ένταξη.

    Πιο αναλυτικά στην αρμοδιότητα των Κέντρων Κοινότητας είναι να υποστηρίζουν τους ωφελούμενους για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, να δέχονται αιτήσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ που αφορά ωφελούμενους οι οποίοι κάνουν πρώτη φορά αίτηση για αναπηρικό επίδομα και δεν έχουν περάσει από ΚΕΠΑ. Επίσης παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους ωφελούμενους, εργασιακή συμβουλευτική, διευκόλυνση σε θέματα νομικών και προνοιακών αιτημάτων. Στα πλαίσια δραστηριοποίησης στην κοινότητα διοργανώνονται εκδηλώσεις προς ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου αλλά και δικτύωση με τις υπηρεσίες και τις δομές της κοινότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες πραγματοποιούνται και παραπομπές των ωφελούμενων στις κατάλληλες γι αυτούς υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένη συμβουλευτική, ενδυνάμωση γυναικών και παροχή υπηρεσιών κοινωνικής ένταξης.

    Παράρτημα Ρομά

    Το Παράρτημα Ρομά έχει ως στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης και προώθησης στην απασχόληση της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, η οποία βιώνει πολλαπλό κοινωνικό αποκλεισμό και ζει υπό συνθήκες διαβίωσης μη αποδεκτές. Το Παράρτημα συνδέεται με Υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφέρειας ή ακόμα και κρατικές Υπηρεσίες που συμβάλλουν στην κοινωνική προστασία, την κοινωνική ένταξη και την προώθηση στην απασχόληση των ωφελουμένων. Επίσης αναπτύσσει διαδικασίες συνεργασίας οι οποίες αποβλέπουν στην επίτευξη της συνέργειας και συμπληρωματικότητας μεταξύ συναφών δράσεων και υπηρεσιών καθώς και την δημιουργία δικτύων με φορείς οι οποίοι α) έχουν ως αντικείμενο υπηρεσίες που σχετίζονται με θέματα που αφορούν τους Ρομά, ή/και β) υλοποιούν δράσεις ή ενέργειες σχετικές με το αντικείμενο

    Για την επίτευξη των παραπάνω, το Παράρτημα δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών μέσω εξατομικευμένης και μακροπρόθεσμης προσέγγισης στα ωφελούμενα άτομα. Αρχικά πραγματοποιείται καταγραφή των κοινωνικο-οικονομικών προβλημάτων του πληθυσμού, η υγειονομική κατάσταση των ωφελουμένων και τα προβλήματα στη σχολική ένταξη των παιδιών της ομάδας στόχου. Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα, διευκόλυνση της πρόσβασης της ομάδας στόχου σε δημόσια αγαθά και υπηρεσίες, δράσεις για την προώθηση στην εκπαίδευση, επίλυση εκκρεμοτήτων για την εγγραφή των παιδιών στο σχολείο, ανάπτυξη δράσεων για την προαγωγή της υγείας των ωφελουμένων, πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων και προγραμματισμός ραντεβού υγείας κ.α. Οι υπηρεσίες είναι τα απαραίτητα βήματα για την πορεία τους προς την κοινωνική ένταξη και την απασχόληση. Τέλος, υποστηρίζει τα ωφελούμενα άτομα Ρομά ως προς τις διαδικασίες διανομής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

    1ο & 2ο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών

    Στόχος του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) είναι η παροχή υπηρεσιών όπως ενημέρωση, εξυπηρέτηση, συμβουλευτική στήριξη για θέματα ένταξης μεταναστών και προσφύγων, συνεργασία και παραπομπή αιτημάτων σε άλλες δομές και υπηρεσίες, παράλληλες δράσεις (μαθήματα ελληνικής γλώσσας, διαπολιτισμικές δράσεις κτλ). Παράλληλα υποδέχεται αιτήσεις δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), καθώς και νέες αιτήσεις για τα Επιδόματα Αναπηρίας.

    Γλώσσες Εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, ενώ σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση παρέχεται διερμηνεία και διαπολιτισμική μεσολάβηση σε αραβικά, φαρσί, ουρντού και μπενγκάλι, 4 ώρες την ημέρα.

    Δήμαρχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.