Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Φεβ 2020

Δήμος Σαλαμίνας ματαιώνονται, όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 27.02.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν της ανακοίνωσης του κου Υπουργού Υγείας, ματαιώνονται για προληπτικούς λόγους οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας.


Εκ του Γραφείου Τύπου


20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/20 01:27

    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Με θερμό σκεπτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/20 07:57

    Η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Μπογρη έκανε ανακοίνωση στο facebook 5/2/2020 για το μεγάλο κατόρθωμα της που θα ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές εκτός κεντρου
    Και σας ρωτάμε κ. ΜΠΟΓΡΗ τα super marker καθώς και τα μαγαζιά σε Αμπελακι και Μουλκι θα ανοίγουν καθώς και ο Κρητικος
    Σίγουρα ΝΑΙ
    Γνωρίζεις κ. ΜΠΟΓΡΗ ότι αγοραστικε οικόπεδο Στη Λ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ και θα ανοίξει πολυκατάστημα με όλων των ειδών τα μαγαζιά ρουχισμού καφετέριες φαγητού μέχρι και φαρμακεια
    Με αυτήν σας την απόφαση αυτό σίγουρα θα ανοίγει όλες τις ημέρες και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
    ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/20 14:27

    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ
    ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΆΦΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/20 07:37

      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Όλοι παρακολουθούμε τα πολύ σοβαρά γεγονότα που εξελίσσονται στον Έβρο.
      Γεγονότα που σε λίγο χρονικό διάστημα -αναλογα με τον στρατηγό άνεμο- θα τα δούμε να εξελίσσονται κάτω από άλλες συνθήκες στα νησιά μας.
      Οι ορδές τότε όλων αυτών θα κατακλύζουν τα χιλιο ταλαιπωρημένα νησιά μας που δεν αντέχουν άλλο.
      Λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες ανεπιτυχείς μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης για λύση του προβλήματος στα νησιά, τότε η μεταφορά τους στην ενδοχώρα φαντάζει ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ.
      Αναλογηζόμενοι όλα αυτά, τότε η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ίδρυση Κέντρου Κοινότητας στη Σαλαμίνα ,με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 149.ΟΟΟ ευρώ σε πρώτη φάση, είναι καταστροφική.
      Όλοι ακούμε για ποινικούς,ενδεχομένως Τζιχαντιστές και φυσικά παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας τους λόγω των τελευταίων γεγονότων.
      Κύριε δήμαρχε η προσωπική σας ευθύνη αλλά και των δημοτικών συμβούλων της συμπαράταξης που έχετε κάνει με τον συνδυασμό του κ.Ελευσινιώτη για την ίδρυση του ανωτέρω κέντρου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΝΤΡΟΟΗ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/20 16:56

    Η ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΗΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/2/20 05:41

    Να τι ψήφισαν και τι ετοιμάζουν να μας φέρουν!!!!!!!!


    Το Κέντρο Κοινότητας δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες πιο κοντά στον πολίτη μέσα από μία εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση. Λειτουργεί ως τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, ενημέρωση, εξυπηρέτηση, παροχή υπηρεσιών, διασύνδεση των πολιτών με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αθηναίων. Το Κέντρο Κοινότητας θέτει ως βασικό στόχο την υποστήριξη των ωφελούμενων όσον αφορά την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την κοινωνική τους ένταξη.

    Πιο αναλυτικά στην αρμοδιότητα των Κέντρων Κοινότητας είναι να υποστηρίζουν τους ωφελούμενους για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, να δέχονται αιτήσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ που αφορά ωφελούμενους οι οποίοι κάνουν πρώτη φορά αίτηση για αναπηρικό επίδομα και δεν έχουν περάσει από ΚΕΠΑ. Επίσης παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους ωφελούμενους, εργασιακή συμβουλευτική, διευκόλυνση σε θέματα νομικών και προνοιακών αιτημάτων. Στα πλαίσια δραστηριοποίησης στην κοινότητα διοργανώνονται εκδηλώσεις προς ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου αλλά και δικτύωση με τις υπηρεσίες και τις δομές της κοινότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες πραγματοποιούνται και παραπομπές των ωφελούμενων στις κατάλληλες γι αυτούς υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένη συμβουλευτική, ενδυνάμωση γυναικών και παροχή υπηρεσιών κοινωνικής ένταξης.

    Παράρτημα Ρομά

    Το Παράρτημα Ρομά έχει ως στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης και προώθησης στην απασχόληση της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, η οποία βιώνει πολλαπλό κοινωνικό αποκλεισμό και ζει υπό συνθήκες διαβίωσης μη αποδεκτές. Το Παράρτημα συνδέεται με Υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφέρειας ή ακόμα και κρατικές Υπηρεσίες που συμβάλλουν στην κοινωνική προστασία, την κοινωνική ένταξη και την προώθηση στην απασχόληση των ωφελουμένων. Επίσης αναπτύσσει διαδικασίες συνεργασίας οι οποίες αποβλέπουν στην επίτευξη της συνέργειας και συμπληρωματικότητας μεταξύ συναφών δράσεων και υπηρεσιών καθώς και την δημιουργία δικτύων με φορείς οι οποίοι α) έχουν ως αντικείμενο υπηρεσίες που σχετίζονται με θέματα που αφορούν τους Ρομά, ή/και β) υλοποιούν δράσεις ή ενέργειες σχετικές με το αντικείμενο

    Για την επίτευξη των παραπάνω, το Παράρτημα δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών μέσω εξατομικευμένης και μακροπρόθεσμης προσέγγισης στα ωφελούμενα άτομα. Αρχικά πραγματοποιείται καταγραφή των κοινωνικο-οικονομικών προβλημάτων του πληθυσμού, η υγειονομική κατάσταση των ωφελουμένων και τα προβλήματα στη σχολική ένταξη των παιδιών της ομάδας στόχου. Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα, διευκόλυνση της πρόσβασης της ομάδας στόχου σε δημόσια αγαθά και υπηρεσίες, δράσεις για την προώθηση στην εκπαίδευση, επίλυση εκκρεμοτήτων για την εγγραφή των παιδιών στο σχολείο, ανάπτυξη δράσεων για την προαγωγή της υγείας των ωφελουμένων, πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων και προγραμματισμός ραντεβού υγείας κ.α. Οι υπηρεσίες είναι τα απαραίτητα βήματα για την πορεία τους προς την κοινωνική ένταξη και την απασχόληση. Τέλος, υποστηρίζει τα ωφελούμενα άτομα Ρομά ως προς τις διαδικασίες διανομής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

    1ο & 2ο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών

    Στόχος του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) είναι η παροχή υπηρεσιών όπως ενημέρωση, εξυπηρέτηση, συμβουλευτική στήριξη για θέματα ένταξης μεταναστών και προσφύγων, συνεργασία και παραπομπή αιτημάτων σε άλλες δομές και υπηρεσίες, παράλληλες δράσεις (μαθήματα ελληνικής γλώσσας, διαπολιτισμικές δράσεις κτλ). Παράλληλα υποδέχεται αιτήσεις δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), καθώς και νέες αιτήσεις για τα Επιδόματα Αναπηρίας.

    Γλώσσες Εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, ενώ σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση παρέχεται διερμηνεία και διαπολιτισμική μεσολάβηση σε αραβικά, φαρσί, ουρντού και μπενγκάλι, 4 ώρες την ημέρα.

    Δήμαρχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/2/20 08:01

    Επειδή οι παρατρεχάμενοι του δημάρχου "μιλάνε" για τους "φτωχούς" της Σαλαμίνας .... τους λέμε τα παραμύθια να τα πουν αλλού.
    Τα Κέντρα Κοινότητας αναφέρονται σε "πολίτες", δηλαδή στον οποιοδήποτε που κατοικεί ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ.
    Θα μπορεί λοιπόν να έλθει από όποιο σημείο της Αττικής και να του γίνει υποδοχή, καταγραφή και φιλοξενία στη Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/2/20 13:15

    Ωραία μαντάμ ντύσε το Βάγγο αντράκι.Καθημερινά ταρανδάκι κουράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/2/20 19:29

    Το γράφω εδώ γιατί βλέπω να έχει μεγάλη κινητικότητα το συγκεκριμένο ποστ και δεν θα πάει χαμένο..
    Μετά από καιρό είπα να κάνω μια βόλτα στην παραλία της Σαλαμίνας να θυμηθώ τα παλιά. Κάποια στιγμή λέω "δεν πας και μια βόλτα στους πρόποδες του προφήτη Ηλία, στην πλατεία Κουφού;" Παιδιά το χάλι που αντίκρυσα και η ντροπή που αισθανθηκα δεν περιγράφεται..
    Η πλατεία ερημωμένη από τα παιδάκια που έπαιζαν και ήταν πόλος έλξης και ζωης παλιότερα.. σκουπίδια πεταμένα μπροστά στην πλατεία.. αγριόχορτα πέριξ και εντός της πλατείας, εστίες μόλυνσης και κινδύνου , λαθραία τσιγάρα που με τις πλάτες της αστυνομίας και του Δήμου(!) διακινούνται χωρίς ίχνος ντροπής... Παραβιάσεις ιδιωτικών περιουσιών καθώς τα τσιγάρα αυτά τα κρύβουν στις αυλές σπιτιών των συντοπιτών μας..ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Υ.Γ: Μην ξεχάσουμε να τους ψηφίσουμε ξανά στις επόμενες εκλογές!!!
    Υ.Γ2: Όσοι δεν τα πιστεύετε , ρίχτε μια ματιά και μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/20 07:36

      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Όλοι παρακολουθούμε τα πολύ σοβαρά γεγονότα που εξελίσσονται στον Έβρο.
      Γεγονότα που σε λίγο χρονικό διάστημα -αναλογα με τον στρατηγό άνεμο- θα τα δούμε να εξελίσσονται κάτω από άλλες συνθήκες στα νησιά μας.
      Οι ορδές τότε όλων αυτών θα κατακλύζουν τα χιλιο ταλαιπωρημένα νησιά μας που δεν αντέχουν άλλο.
      Λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες ανεπιτυχείς μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης για λύση του προβλήματος στα νησιά, τότε η μεταφορά τους στην ενδοχώρα φαντάζει ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ.
      Αναλογηζόμενοι όλα αυτά, τότε η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ίδρυση Κέντρου Κοινότητας στη Σαλαμίνα ,με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 149.ΟΟΟ ευρώ σε πρώτη φάση, είναι καταστροφική.
      Όλοι ακούμε για ποινικούς,ενδεχομένως Τζιχαντιστές και φυσικά παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας τους λόγω των τελευταίων γεγονότων.
      Κύριε δήμαρχε η προσωπική σας ευθύνη αλλά και των δημοτικών συμβούλων της συμπαράταξης που έχετε κάνει με τον συνδυασμό του κ.Ελευσινιώτη για την ίδρυση του ανωτέρω κέντρου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/20 08:34

      ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΌ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΊΛΥΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΩΝ.
      ΚΡΙΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/2/20 20:17

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ ……. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;;
    ============================================
    Αναδημοσιευμένο από την ανάρτηση της κας ΡΟΥΛΑΣ ΠΑΝΟΥΣΟΥ στο fb με τον πολύ πετυχημένο τίτλο ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ βυθίζεται στη περιοχή Κάτω Πούντας στο Καματερό για δεύτερη φορά και μάλιστα σε κηρυγμένο αρχαιολογικό – ιστορικό τόπο. Ρωτάω λοιπόν ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα . Τι μέτρα έχουν παρθεί για να αποτραπεί το ναυάγιο και ποιος μπορεί να μας ενημερώσει για να μην κλαίμε μετά πάνω από το χυμένο γάλα ;
    Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    Η ΕΝΑΛΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ (ΡΑΛ)
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ (ΔΑΛ)
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΝΕΝΩΝ (ΕΣΑΛ)
    ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
    Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ
    Π Ο Ι Ο Σ ;;;;;;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/3/20 00:35

    Τα κόμματα που βρίσκονται σήμερα στη Βουλή δεν επιθυμούν το αποτελεσματικό σφράγισμα των συνόρων, καθώς επίσης δεν ενδιαφέρονται για τον υπαρκτό και σοβαρό κίνδυνο της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, χαρακτηριστικά παραδείγματα η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δεκάδες ΜΚΟ που νέμονται το δημόσιο χρήμα προς ίδιο όφελος εις βάρος της κοινωνίας.

    Είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την επίθεση των ΜΑΤ της Νέας Δημοκρατίας στους κατοίκους των ακριτικών νησιωτικών περιοχών καθώς οι επιθέσεις των ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες είναι πια ιστορία.

    Αδιαμφισβήτητα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί την βίαιη εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην νευραλγική για την Εθνική Ασφάλεια περιοχή των νήσων του Αιγαίου Πελάγους. Αποδεδειγμένα από τα γεγονότα οι μανδαρίνοι της ΝΔ δεν ενδιαφέρονται για την εσωτερική ασφάλεια των νησιωτών, αντιθέτως κόπτονται για την υφαρπαγή των κρατικών οικονομικών κονδυλίων που διατίθενται με δικαιολογία την σίτιση και στέγαση των λαθρομεταναστών.

    Ειδικότερα για την προσπάθεια δημιουργίας "κλειστών δομών" στα νησιά, που αύριο κάλλιστα μπορούν να γίνουν ανοικτές και εν συνεχεία κανονικές πόλεις λαθρομεταναστών, η ΝΔ έφερε αντιμέτωπη την Ελληνική κοινωνία με τα ΜΑΤ, δυστυχώς ακόμη και με το Στρατό. Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι οι δομές θα γίνουν υποχρεωτικά κι ας μην συμφωνούν οι τοπικές κοινωνίες της Λέσβου και της Χίου.

    Παράλληλα σαν τα κοράκια περιμένουν κατασκευαστικές εταιρίες μεγαλοεργολάβων να διασπαθίσουν εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων για την περίφραξη και την οριοθέτηση των προαναφερόμενων "δομών" λαθρεποικισμού και εστιών ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας.

    Αδιαμφισβήτητα η γενναία αντίσταση των νησιωτών θορύβησε σε μέγιστο βαθμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχει βγει κάποια καινούργια δημοσκόπηση που να προσπαθεί να μας πείσει πόσο λαοφίλητη είναι η κυβέρνηση της ΝΔ. Βέβαια και γίνονται δημοσκοπήσεις, απλά οι συγκεκριμένες δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους της κατακρήμνισης της δημοτικότητας της αυταρχικής κάστας των χαρτογιακάδων της Νέας Δημοκρατίας και του αφεντικού τους Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Τώρα στην προσπάθεια κουκουλώματος του απίστευτου κάζου που έχει πάθει η ΝΔ από την Ελληνική κοινωνία βλέπουμε και ακούμε καθημερινά σπασμωδικές κινησεις και ανεφάρμοστες φανφάρες που διαφημίζονται ως μέτρα για την ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης.

    Όμως τίποτα δεν θα πράξει η ΝΔ για την αποτροπή της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας αφού ένα σωρό στελέχη της, ακόμη και ο πρόεδρος της ο Μητσοτάκης, είτε έχουν σχέσεις με ΜΚΟ είτε έχουν συγγενείς που καρπώνονται συμβάσεις σχετικά με την σίτιση και την δημιουργία λαθρεποικισμών για τους αφροασιάτες λαθρομετανάστες.

    Συμπερασματικά εάν ο Ελληνικός Λαός θέλει πραγματικά να ανασχέσει την λαθρομετανάστευση, να σταματήσει την ισλαμοποίηση της Ελλάδος καθώς και να επανεκκινήσει πραγματικά την οικονομία, τότε απλά πρέπει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/3/20 07:35

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Όλοι παρακολουθούμε τα πολύ σοβαρά γεγονότα που εξελίσσονται στον Έβρο.
    Γεγονότα που σε λίγο χρονικό διάστημα -αναλογα με τον στρατηγό άνεμο- θα τα δούμε να εξελίσσονται κάτω από άλλες συνθήκες στα νησιά μας.
    Οι ορδές τότε όλων αυτών θα κατακλύζουν τα χιλιο ταλαιπωρημένα νησιά μας που δεν αντέχουν άλλο.
    Λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες ανεπιτυχείς μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης για λύση του προβλήματος στα νησιά, τότε η μεταφορά τους στην ενδοχώρα φαντάζει ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ.
    Αναλογηζόμενοι όλα αυτά, τότε η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ίδρυση Κέντρου Κοινότητας στη Σαλαμίνα ,με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 149.ΟΟΟ ευρώ σε πρώτη φάση, είναι καταστροφική.
    Όλοι ακούμε για ποινικούς,ενδεχομένως Τζιχαντιστές και φυσικά παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας τους λόγω των τελευταίων γεγονότων.
    Κύριε δήμαρχε η προσωπική σας ευθύνη αλλά και των δημοτικών συμβούλων της συμπαράταξης που έχετε κάνει με τον συνδυασμό του κ.Ελευσινιώτη για την ίδρυση του ανωτέρω κέντρου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/3/20 07:52

    Παρακολούθησα την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου.
    Την εισήγηση για το συγκεκριμένο θέμα την ανελαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
    Σε ερώτηση του κ.Τζαβαρή αν το θέμα που εισηγείται ο αντιδήμαρχος για την ίδρυση του Κέντρου Κοινότητας το γνωρίζει ο δήμαρχος, ο δήμαρχος απάντησε ότι είναι γνώστης!!!!!.
    Στην συνέχεια και παρά τις προσπάθειες του κΤζαβαρή αλλά και του κ Μπάγιου τα "στρατιωτάκια του δημάρχου και του κ. Ελευσινιωτη το ψήφισαν.
    Δήμαρχε για 14Ο.ΟΟΟ ευρώ μας βάζεις σε τεράστιο κίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/3/20 08:34

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΌ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΊΛΥΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/3/20 08:35

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΌ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΊΛΥΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/3/20 08:36

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΌ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΊΛΥΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/3/20 08:51

    ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;;;;
    ΡΕ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝΆΠΟΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΡΙΣΚΆΡΕΤΕ;
    ΡΕ ΣΑΣ ΈΠΙΑΣΕ Ο ΠΌΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΆ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΊΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΏΜΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΏΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΊΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Ω ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.