Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2020

Πρώτοι με... διαφθορά: Τα επτά βίντεο που αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ


Αναδημοσίευση από το left.gr
Τα επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ», τα οποία άνοιξαν την εκδήλωση πριν την κεντρική ομιλία Τσίπρα.
Λίγο πριν την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου προλόγισε τις επτά οπτικοακουστικές παρεμβάσεις στις οποίες συμπυκνώνεται ο «λογαριασμός» της επτάμηνης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στα βίντεο «πρωταγωνιστεί» η ηθοποιός Άννα Ελεφάντη, η οποία παρουσιάζει κάθε μία από τις επτά θεματικές: για τη διαφθορά, τα εργασιακά, την εξωτερική πολιτική, τα σόου καταστολής, την επιχείρηση κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους, την έφοδο κατά της δημόσιας εκπαίδευσης, καθώς και τη βασική... ενδεκάδα των ψεμμάτων της ΝΔ.

Νέα Δημοκρατία: «Απορρίπτεται»!
·       Πρώτοι με... διαφθορά: δες το ΕΔΩ·       Ήταν κάποτε ένας μισθός: δες το ΕΔΩ·       Ο πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές: δες το ΕΔΩ·       Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα: δες το ΕΔΩ·       Νιώθεις ασφαλής τώρα;... δες το ΕΔΩ·       Για ψυκτικός καλός είσαι: δες το ΕΔΩ·       Εσύ το πίστεψες;... δες το ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/20 09:42

    Απόφαση ρύθμισης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη»
    Να επιτρέπεται προαιρετικά σε όλη τη Νήσο Σαλαμίνα η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 16 παρ. 2 του ν. 4177/2013 κατά τις Κυριακές και αργίες με το ωράριο λειτουργίας που ορίζει ο Νόμος. Κατ’ εξαίρεση τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται σε ακτίνα ενός (1) χιλιομέτρου από τον Ι. Ν. Αγίου Μηνά και τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στη Λεωφόρο Σαλαμίνας και στην Ακτή Σαλαμινομάχων θα παραμένουν κλειστά, εκτός τις αργίες και τις Κυριακές που ορίζει ο Νόμος. Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Σαλαμίνας τις Κυριακές, ειδικά για το έτος 2020 δέον ληφθεί υπ’ όψιν ότι ενόψει των εορτασμών των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2020», οι οποίοι αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο νησί, είναι αναγκαία η εξυπηρέτησή τους με όσο το δυνατό περισσότερα ανοιχτά εμπορικά καταστήματα και κατά τις Κυριακές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/20 11:50

    Μυριζα-Προοδευτική Συμμορία-Σταλινικά κατακάθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/20 11:55

      Δείχνεις τον πανικό σου από την ανυπαρξία του Κούλη σου, καλή συνέχεια σύντροφε ήρθε η ώρα να ράψεις και καμιά πιτζαμούλα να πας για ύπνο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/20 15:47

      Σε πανικό βρίσκονται τα λαμόγια που χάσανε την κουτάλα και σκούζουν. Οι αριστεροφασίστες όπως τους έλεγε ο Θεοδωράκης, τα φασιστόμουτρα που προσπάθησαν να φιμώσουν την ενημέρωση, να ελέγξουν τη δικαιοσύνη, έκλεισαν το ΜΕGA, έδιωξαν το Ρακιντζή, το Σφακιανάκη, άνοιξαν τα σύνορα, πούλησαν τη Μακεδονία, έφεραν μνημόνιο, κατέβασαν τα παντελόνια στη μέρκελ, γλύφανε τους αμερικάνους, στήσανε τη μεγαλύτερη απάτη με τους κουκουλοφόρους, δώσανε υπόσχεση στους Τούρκους ότι δεν είμαστε μοναχοφάηδες, λίγο ακόμα θα πουλάγανε την Ακρόπολη.Η προδοσία έχει ονοματεπόνυμο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/2/20 17:21

      πραγματικά βρίσκεστε σε πανικό "σύντροφε"
      Μόνον που τα μνημόνια τα φερε η δεξιά αντάμα με το ΠΑΣΟΚ έτσι για να σου φρεσκάρω την μνήμη
      Την κρατική τηλεόραση ποιος την έκλεισε; να στο θυμίσω εγώ λοιπόν οι δικές σας κυβερνήσεις
      Τους "κουκουλοφόρους" μάρτυρες ποιος ψήφισε τον σχετικό νόμο; Εσείς "σύντροφε" και τώρα σας ξίνισε
      Ναι θα συμφωνήσουμε, η προδοσία έχει ονοματεπώνυμο Κούλης Μητσοτάκης αυτός σας παραμύθιαζε πανίβλακα με την προδοσία της Μακεδονίας και τώρα την στηρίζει
      Ως πεινασμένοι λύκοι παίσατε στην εξουσία δες τα βίντεο πρώτα κυρίως το πρώτο γιατί δεν θα χεις τα άντερα να τα δεις όλα και μετά έλα να μου πεις

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/2/20 00:54

      Σύντροφε πάρτο χαμπάρι, ο στάλιν ψόφησε. Η προπαγάνδα σας κουρελιάστηκε από τις πράξεις σας.
      Τα μνημόνια τα έφερε η δεξιά αντάμα με το πασοκ αλλά ξέχασες τα καθίκια τους συριζανελ που φόρτωσαν νέα μνημόνια. Ξέχασες ότι ορκιζόντουσαν να σκίσουν τα μνημόνια να διώξουν τη μέρκελ και να ξαποστείλουν τους φονιάδες των λαών. Πώς σου ξέφυγε ότι αντί να χορεύουν οι αγορές με τα νταούλια του αρχιαπατεώνα,χορέψαμε εμείς το χορό του ζαλόγγου, έκλεισαν οι τράπεζες, έφεραν κάπιταλ κοντρόλ, υπογράψανε μνημόνια μέχρι το 2060 και υποθηκεύσανε τη δημόσια περιουσία για εκατό χρόνια;
      Και κάτι άλλο σύντροφε στάλιν, σκέφτηκες ποτέ γιατί πέσαμε στα μνημόνια, ποιες είναι οι πολιτικές οδήγησαν στα μνημόνια? Σκέφτηκες το μεγάλο κράτος,τις ατέλειωτες στρατιές δημόσιων κηφήνων και ποιος τις ήθελε περισσότερο? Μπορείς να μου πεις ένα αριστεροφασίστα που είπε στοπ στους διορισμούς, στοπ στις πρόωρες συντάξεις, στοπ στις αναπηρικές μαϊμού, στοπ τις συντάξεις στα σαράντα και τα πενήντα; Ξέχασες τους σταμουλοκολάδες και τους φωτόπουλους που παίρνανε χρυσούς μισθούς και κατεβάζανε τους διακόπτες αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο; Για θύμισέ μου ένα καθίκι που είπε στοπ σε όλα αυτά που έφεραν την καταστροφή?
      Όταν λοιπόν σύντροφε μιλάς για μνημόνια να σκέφτεσαι τις πολιτικές που μας χρεοκόπησαν, να σκέφτεσαι το κόμμα που ήθελε περισσότερους διορισμούς, μεγαλύτερο δημόσιο, περισσότερες συντάξεις μαϊμού, περισσότερες πρόωρες, περισσότερα προνόμια στους δημόσιους κηφήνες.
      Την κρατική τηλεόραση την έκλεισε η δεξιά για να την ξανανοίξει μικρότερη και πιο σουλουπωμένη και πολύ καλά έκανε. Σου θυμίζω σύντροφε ότι είχε δεκαπλάσιο προσωπικό από τα ιδιωτικά κανάλια και υποδεκαπλάσια θεαματικότητα.Τα κορόιδα τάιζαν τους κηφήνες.
      Οι Κουκουλοφόροι μάρτυρες υπάρχουν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αλλά δεν είναι λαμόγια που τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη και κελάιδησαν όπως ξεφούρνισε ο θρασύτατος πολάκης. Οι κουκουλοφόροι προστατεύονται από τον υπόκοσμο, όχι από τους βουλευτές. Οι κουκουλοφόροι έχουν γίνει γνωστοί γιατί κατηγορεί ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί ψεύδονται γιατί οι καταγγελίες τους μπήκαν στο αρχείο. Ο Στάλιν σας βγάζει το καπέλο.
      Ο μητσοτάκης δε στηρίζει την προδοσία του τσίπριζα αλλά τη συμφωνία της χώρας και το είχε πει προεκλογικά. Άλλοι έκαναν το βαρύμαγκα και έγιναν σκυλάκια της μέρκελ και των αμερικάνων.
      Το βίντεο του αλητάμπουρα το είδαμε αλλά φτύνουμε κουκιά.
      Ο αρχιαπατεώνας και αρχικωλοτούμπας μιλάει για απάτη. ΟΥΣΤ ΡΕ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/2/20 07:57

      Αν είδες τουλάχιστον το 1ο βίντεο και εξακολουθείς να λες μακακίς τότε έχεις Κοροναϊό ή είσαι από τους βολεμένους, οπότε δεν συνεχίζω μαζί σου είσαι έτσι κι αλλιώς πολιτικό πτώμα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/2/20 08:59

      Είδα και τα βίντεο και έζησα τον αριστεροφασισμό στην πράξη. Τώρα κατάλαβα γιατί στις χώρες που κυβέρνησαν ακούνε αριστερός και βγάζουν σπυριά.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/20 01:27

    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Με θερμό σκεπτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.