Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Φεβ 2020

Ένας μοναδικό παγκοσμίως δημιούργημά από ξύλο και υγρό γυαλί αφιερωμένος στα 2500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας


Ο γνωστός δημιουργός Παναγιώτης Γαρίδης  παρουσίασε στην ιστοσελίδα του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ένα πραγματικά εκπληκτικό πίνακα, μοναδικής κατασκευής παγκοσμίως   από ξύλο και υγρό γυαλί  ( epoxyresin) απεικονίζοντας σε τρισδιάστατη μορφη την  Ναυμαχία της Σαλαμίνος όπου φέτος η Ελλάδα τιμά τα 2.500 χρόνια.

Η σκέψη και το όραμα του υλοποιήθηκε μέτα από την προτροπή του Κυριάκου Μαριδάκη μέλους της Τιμητικής Κοσμητείας Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020 Αντιπροέδρου του Διεθνούς ιδρύματος Σαλαμις.
Με τη στήριξή του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμις όπως ανέφερε  θα κοσμεί εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλοντας το σπουδαιότερο γεγονός της Ανθρώπινης ιστορίας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/20 11:59

    RE TI MAS LESS???Η σκέψη και το όραμα του υλοποιήθηκε μέτα από την προτροπή του Κυριάκου Μαριδάκη......RE TO ORAMA SOU HTAN NA PATISEIS TO KOYMPI TOU PANTOGRAFOU STO KOMPIOUTER KAI NA RIXEIS META BLUE POLIESTERA??RE POSO SANO MAS DINEIS NA FAME???RE PROSGEIOTHITE EPITELOUS AEROPLANIKA MYALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/20 22:01

    Θερμή παράκληση: MHN ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ( Ας Μην Επαναλάβουμε Αλλο).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.