Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Φεβ 2020

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Σημαντική ανακοίνωση για καταρτιζόμενους παλαιότερων ετών


Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους παλαιότερων ετών, οι οποίοι είχαν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα του Α΄ ή Γ΄ εξαμήνου της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου, ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανεγγραφής και να φοιτήσουν στο Β΄ ή Δ΄ εξάμηνο αντίστοιχα.
Επίσης, καταρτιζόμενοι παλαιότερων ετών, οι οποίοι είχαν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανεγγραφής και να φοιτήσουν στο Β΄  εξάμηνο .

Οι αιτήσεις επανεγγραφής υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δ.Ι.Ε.Κ. (Ζωοδόχου Πηγής 21, Σαλαμίνα. τηλ.: 216 700 30 95), καθημερινά και ώρες 13.00-21.00.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/20 08:40

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
    23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/20 08:45

    SALAMIS NEW IT ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΒΑΣΩ ΜΠΟΓΡΗ
    ΘΕΜΑ :ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΈΝΗ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΆΝΩ BLOG ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΓΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΠΟΥ ΚΑΛΟΎΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΠΊ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
    ΣΤΙΣ 2/2/2020
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΓΡΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΈΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ


    Τα ασθενοφόρα θα έρχονταν στο νησί στην 1 του μήνα
    Η κυρία μίλησε για μία μερα πρίν που δεν τα είχαμε.
    Αυτοι έκανε αυτό που υποσχέθηκε.
    Ο δήμαρχος σου γιατί δεν δέχτηκε την επιτροπή για να ζητήσουμε και άλλα ως δήμος;
    Αλλά είπε τα έχει κανονίσει ο δήμαρχος αυτά !!!!
    Τώρα τώρα τον φίλο σου που δεν έχει αφήσει πίτα για πίτα
    Σύλλογο για σύλλογο.
    Ήταν που θα τους εκλειναν της πόρτες τα νέα μυαλα στο κατεστημένο....ρε ουστ ψεύτες
    Έχετε όλο το παλιό μαζί για να σταθειτε και μιλάτε;
    Η Βάσω και ο Μαρκόπουλος εκαναν τ κονέ καινηρθαν
    Τον άλλον ποιος τον ηξερε;;
    Ούτε εμείς δεν τον ξέραμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/20 10:28

    Δείτε όλοι στο facebook στο προφίλ Θανασης Τσεβας τι κράξιμο κανει στον Δήμαρχο και τον ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/20 11:46

    Με ιδιαίτερη χαρά, ακούσαμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο κανάλι 1 του Πειραιά στις 26 Ιανουαρίου 2020, να παραδέχεται επιτέλους - μετά από 4 μήνες και αφού δέχθηκε έντονη κριτική -, ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) στις 25-09-2019 (στην οποία ήταν παρών), ότι πάρθηκαν αποφάσεις βλαπτικές για τον ιστορικό χώρο της Κυνόσουρας και την ευρύτερη περιοχή.

    -->

    Οι αποφάσεις που παραδέχτηκε ως βλαπτικές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση πλωτής δεξαμενής στην Ψυττάλεια και πλωτές εγκαταστάσεις στην ΝΑ Κυνόσουρα. Εξακολουθεί όμως -ατυχώς- να συμφωνεί με όλα τα υπόλοιπα τα οποία περιλαμβάνονται στο απαράδεκτο master plan και καταδικάζουν σημαντικές περιοχές της Σαλαμίνας σε υποβάθμιση και παρακμή.
    Ελπίζουμε έστω και τώρα να καταλάβει το λάθος του πριν τα γεγονότα καταστούν μη αναστρέψιμα.

    Πιο συγκεκριμένα τον καλούμε να καταλάβει ότι:

    1. Η αλλαγή όρων δόμησης και χρήσεων γης που δέχτηκε στην Κυνόσουρα, καταργεί τις ζώνες προστασίας Α΄ και Β΄ και ανοίγει την κερκόπορτα για δράσεις ασύμβατες με τον αρχαιολογικό χαρακτήρα της περιοχής.
    Αν ο Δήμαρχος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει γενική κατοικία και αγροτικές – αλιευτικές δραστηριότητες, ας ρωτήσει την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να τον ενημερώσουν. Ας ρωτήσει επίσης το Υπουργείο Πολιτισμού γιατί αντέδρασε στην αλλαγή χρήσεων γης της Κυνόσουρας και πόσο συμβατές είναι οι χρήσεις γης που δέχτηκε με το καθεστώς απολύτου Προστασίας και Β΄ Προστασίας που επικρατεί εκεί. Η έλλειψη γνώσεων μπορεί να συγχωρηθεί, η επιμονή στο λάθος και η δέσμευση ενός ολόκληρου νησιού για δεκαετίες, μπορεί να αποβεί καταστροφική.

    2. Παραδέχτηκε επίσης ο Δήμαρχος ότι συμφώνησε με τη λειτουργία των ναυπηγείων μέχρι το 2052 επειδή δήθεν έχουν συνάψει ανάλογες συμβάσεις με το κράτος. Πληροφορούμε τον Δήμαρχο ότι οι συμβάσεις των ναυπηγείων δεν είναι με το κράτος αλλά με τον ιδιώτη ΟΛΠ και μάλιστα μετά την 13η-2-2002 οπότε δεν είχε δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης των περιοχών που παραχώρησε. Τον πληροφορούμε επίσης ότι η αναφορά σε συμβατικές υποχρεώσεις του δημοσίου, δεν μπορεί να αναφέρεται σε παράνομες δραστηριότητες αλλά σε νομίμως λειτουργούσες επιχειρήσεις, με νόμιμες άδειες λειτουργίας και εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.

    3. Υπενθυμίζουμε επίσης στο Δήμαρχο ότι στην Α ζώνη απολύτου προστασίας, απαγορεύεται οποιαδήποτε λιμενική – ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα και η κατασκευή οποιουδήποτε λιμενικού έργου. Τον πληροφορούμε επίσης ότι ανάλογες απαγορεύσεις ισχύουν σε θαλάσσια ζώνη πλάτους 200 μέτρων περιμετρικά της Κυνόσουρας. Κατά συνέπεια εκκρεμεί η υποχρέωση του Δήμου η απορρέουσα από την ομόφωνη απόφαση της 9ης Δεκεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου, περί ελέγχου των ρυπογόνων μονάδων σχετικά με την πολεοδομική, αρχαιολογική και περιβαλλοντική νομοθεσία.
    -->


    4. Καλούμε τέλος τον Δήμαρχο να ερευνήσει αν ο ΟΛΠ έχει δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης στον Αρχαίο Λιμένα, την Πούντα, την Κυνόσουρα και την Ψυττάλεια και να μην παραδίδει αμαχητί τα κλειδιά σημαντικών αρχαιολογικών περιοχών στις ορέξεις του ΟΛΠ.
    Υ.Γ. Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και θα καθορίσει το μέλλον της Σαλαμίνας για αρκετές δεκαετίες, προτείνω στον Δήμαρχο, να δώσουμε κοινή on camera συνέντευξη στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του ακανθώδους και μείζονος αυτού ζητήματος.

    Σε κάθε περίπτωση το όφελος που θα προκύψει από τη συνέντευξη θα είναι υπέρ της ισχυροποίησης των επιχειρημάτων του Δήμου μας έναντι τρίτων.


    Με τιμή

    Γιάννης Τσαβαρής
    Π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/20 11:55

    28/1/2020 έγινε συμβούλιο στο Δημο
    Σε ερώτηση Μπαγιου και Τσαβαρή προς τον δημαρχο για το θέμα της αποχετευεσης
    Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τέλος του μήνα θα συζητηθεί στο συμβουλιο
    Για να δούμε τελικά ο Δήμαρχος θα κρατήσει την υπόσχεση του? Θα το φέρει στο συμβούλιο?
    Γιατί μέχρι σήμερα το αποφευγει......


    Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει οποσδήποτε το συμβούλιο και να δώσει απαντησεις
    Γιατί αλλά έταζε προεκλογικα
    Δεν μπορεί να έχουν εξοφλήσει και να στέλνει ραβασάκια 1000Ε στο κοσμο
    Και στη κοπή της πίτας του συλλόγου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ μαζί με τον βουλευτή Μαρκόπουλο έλεγε ότι έχει λυσει
    Την αναμενουμε......
    Ο κόσμος δεν πρέπει να πληρώσει μέχρι να γίνει το συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.