Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2020

Δελτίο Τύπου - Όχημα Τμήματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 20.02.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Τμήμα Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Σαλαμίνας, για πρώτη φορά αποκτά δικό του όχημα, μετά από παραχώρηση που έγινε από την κα Έφη Ζήσση και το Κοινωνικό Ιατρείο Σαλαμίνας την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Το όχημα θα εξυπηρετεί για τις ανάγκες του νησιού, όσον αφορά τα αδέσποτα ζώα, για τη μεταφορά και τη σίτισή τους.

Επίσης προμηθευτήκαμε, μετά από χορηγίες φιλόζωων του νησιού μας, τους οποίους και ευχαριστούμε, μεγάλα κλουβιά μεταφοράς, ταΐστρες και ποτίστρες, που θα τοποθετηθούν πιλοτικά, σε επιλεγμένα σημεία ανάλογα με τον πληθυσμό των ζώων.
  
Εκ του Γραφείου Τύπου


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/20 21:59

    Ρε συ δήμαρχε σε παρακαλώ τι δελτίο τύπου είν τούτο μω μανάρι μ;
    Το αυτοκίνητο στο χάρισε η έρμη
    Τα κουτιά οι φιλόζωοι και συ μω μανάρι μ τι έκανες να σου δώουμε το μπράβο;
    Με την ευκαιρία, η αξιολάτρευτη κα που σου χάρισε το αυτοκίνητο, ήταν δικό της; Το χε πληρωμένο απ την τσέπη της έτσι για να μην το χάσουμε ολότελα το μυαλό!
    Καλά σιγά μη και μας απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/20 15:02

    Απόφαση ρύθμισης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη»
    Να επιτρέπεται προαιρετικά σε όλη τη Νήσο Σαλαμίνα η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 16 παρ. 2 του ν. 4177/2013 κατά τις Κυριακές και αργίες με το ωράριο λειτουργίας που ορίζει ο Νόμος. Κατ’ εξαίρεση τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται σε ακτίνα ενός (1) χιλιομέτρου από τον Ι. Ν. Αγίου Μηνά και τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στη Λεωφόρο Σαλαμίνας και στην Ακτή Σαλαμινομάχων θα παραμένουν κλειστά, εκτός τις αργίες και τις Κυριακές που ορίζει ο Νόμος. Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Σαλαμίνας τις Κυριακές, ειδικά για το έτος 2020 δέον ληφθεί υπ’ όψιν ότι ενόψει των εορτασμών των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2020», οι οποίοι αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο νησί, είναι αναγκαία η εξυπηρέτησή τους με όσο το δυνατό περισσότερα ανοιχτά εμπορικά καταστήματα και κατά τις Κυριακές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.