Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2020

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και νέος Αντιπρόεδρος της ΕτΠ Γ. Πατούλης συμμετείχε στην πρώτη σύσκεψη των επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών


Στη σύσκεψη των επικεφαλής των χωρών που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών στις Βρυξέλλες, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Αντιπρόεδρος της ΕτΠ Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: « Η Ελληνική Αυτοδιοίκηση διαθέτει πλέον πολύ δυνατή φωνή στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει ανάπτυξη και ευημερία για τους πολίτες της»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και νέος Αντιπρόεδρος της ΕτΠ Γ. Πατούλης συμμετείχε στην πρώτη σύσκεψη των επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, μία μέρα μετά την ανάδειξη του νέου Προεδρείου της ΕτΠ.
Κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε από όλους τους συμμετέχοντες πως έχουμε περάσει στην εποχή της Περιφερειακής Διακυβέρνησης και σ΄ αυτό το πλαίσιο υπογραμμίστηκε η ανάγκη δρομολόγησης μεταρρυθμίσεων με αναπτυξιακό πρόσημο, που θα έχουν στο επίκεντρό τους την αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Παράλληλα υπογραμμίστηκε πως η Ευρώπη διανύει μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων σε όλα τα επίπεδα και τονίστηκε πως απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση τους αλλά και την επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών, είναι η ενότητα, η συνεργασία και επίδειξη αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών της Ευρώπης.
Στην ολοκλήρωση της συνεδρίασης οι επικεφαλής των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό το σημαντικό ευρωπαϊκό όργανο, δεσμεύτηκαν ότι θα μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της ενδυνάμωσης του θεσμού της Αυτοδιοίκησης με στόχο την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών αλλά και στο κοινό όραμα που είναι μία καλύτερη και δικαιότερη Ευρώπη για τους πολίτες της.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:
«Ζούμε σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών αναταραχών. Είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε στους ευρωπαίους πολίτες και στις τοπικές μας κοινωνίες ότι θα ζουν με περισσότερη κι όχι λιγότερη ελευθερία, με περισσότερη ασφάλεια και προστασία, αλλά όχι απομονωμένοι. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην επίτευξη αυτού του στόχου θα είναι καθοριστικός και ουσιαστικός. Η Ελλάδα πλέον διαθέτει πολύ δυνατή φωνή σε ένα πολύ κρίσιμο ευρωπαϊκό αυτοδιοικητικό όργανο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών. Θα εργαστούμε όλοι μαζί με ενότητα, για μια καλύτερη Ευρώπη, για μία αποτελεσματικότερη Αυτοδιοίκηση».

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/20 16:44

    Μετά την πανωλεθρία που έπαθε χθές ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, αναγκάστηκε και κατέβασε την χθεσινή συνεδρίαση από το κανάλι προκειμένου να μην συνεχίσει να βλέπει ο κόσμος τα χάλια τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/20 16:48

    Σοφράς όλα τα λεφτά!!!! Αδιάβαστος,ανήμερωτος,ασύνδετος,αυθάδεις και αδαής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/20 09:57

      Και το μυαλο της ειναι θολο πωπωπωπω πωπωπωπω σας εθολωσαν τα λεφτα για σου ρε Τζαβες φαφλατα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/20 10:41

      13/2/20 16:48
      Ό Σπύρος είναι όλο αυτό το
      υβριστικό" πακέτο " πού
      γράφεις;
      Έχει πάρει "γραμμή"
      από ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, να
      κρατά ισορροπίες,διαφορετικα
      θα φάει διαγραφή

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/20 23:12

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/20 07:30

    Απίστευτο!!! Στη συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό, ο δήμαρχος με την πλειοψηφία του,αναγνώρισαν οφειλές προς την ΕΥΔΑΠ ύψους 2.461.000 ευρώ τα οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε διαγράψει,και τα είχε αποδεχθεί η ΕΥΔΑΠ και το υπουργείο Εσωτερικών,με αποτέλεσμα να χρεωθούν στους δημότες μας!!! ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/20 09:10

    Απίστευτο!!!! ο δήμαρχος κατάπιε τη γλώσσα του όταν τον ρώτησαν για το κακούργημα που λέγεται μάστερ πλαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/20 14:23

      ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΒΥΝΕΙ ΤΙς ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/20 23:37

    Τώρα πού σε περίπου μια ώρα
    φεύγει ό Άγιος,που λένε ότι
    προστατεύει τους ερωτευμένους
    Να θυμάστε ότι ό έρωτας
    περνάει και αυτό που μένει
    είναι ή αγάπη
    πού σημαίνει κατανόηση συντροφιά εκτίμηση πού ότι και
    να γίνει ξεριζωμό από την καρδιά δεν έχει γιατί εκεί είναι ή θέση της
    Ή αγάπη θέλει υπομονή και πολύ
    μεγάλο σεβασμό για να σεβαστεί
    τα θέλω και όχι τα πρέπει τού
    κάθε ανθρώπου
    Τυχεροί όσοι την έχουν δική
    τους και την καταλαβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.