Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2020

Ο τέως υπουργός Εσωτερικών και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης μίλησε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία» στον Νίκο Μπαρδούνια


Ο τέως υπουργός Εσωτερικών και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης αποκάλυψε ότι το κόμμα του θα καταθέσει εντός της ημέρας πρόταση νόμου για την αύξηση του κατώτατου μισθού.
Μιλώντας στο  Κανάλι Ένα 90,4  και την εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι η πρόταση προβλέπει αύξηση κατά 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021.
«Ήταν μία προεκλογική δέσμευση του κόμματος, η ενίσχυση του εισοδημάτων των πολιτών έχει αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία και κατ' επέκταση στην κοινωνία» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/2/20 23:51

    Δε θέλω τσιγκουνιές, βάλε 50% να στανιάρουμε.

    Τι λέτε ρε απατεώνες, ξεχάσατε το 751, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη συσάχθεια, το σκίσιμο των μνημονίων και όλες τις παπάτζες που μας κλέψατε την ψήφο. Η αλητεία έχει ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.